Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Burak satılsın diyen futbol ulemaları neyi düşünüyor.

Ceyhun,Hakan,Emre gibileri oynar herhalde.

Burak'ı fazla abarttınız, yeri doldurulmaz felan. Yeteri kadar Türk bulursak savunma ve orta sahada, Burak hiç de değişilmez değil. Hatta piyasası varken satılmalıdır. Burak'ın bizdeki değeri kontenjandan kaynaklanıyor.

Selçuk, Burak, Semih.. Önümüzdeki sezon için düşünmeden 11'e yazılacak 3 yerli var, hadi Hamit'i de ekleyelim 4...

Burak satılınca kalan 2 kişiye kimi yazacağız? Umarım yönetimin Gökhan ve Arda için bir planı, hatta plandan da öte anlaşması vardır. Yoksa iş Muslera'yı satıp Onur'u almaya kadar gidecek gibi gözüküyor.

Amk gazetesini de sahibini de ayrı ayrı gözlerinden öperim..Yönetime cephe mi alıyorlar nedir ısmarlama haber gibi..Burak- Fio komik sadece..

Niye komik olsun..

Fatih Terim bile UEFA Kupasını kaldırdıktan sonra Fiorentinaya gitmedi mi?

Floransayı gidip gördün mü? Orada yaşadın mı?.. Orası ayrı bir dünya arkadaşım.

Burak gibi bir oyuncuyu satmak şu dönemde ne derece doğru olur bilmiyorum ama 25 ten aşağıya satılırsa başarısızlık bence ayrıca yönetime falan da hemen sallamamak lazım onlar bizden daha çok düşünüyorlardır yabancı sınırını falan kendilerini sağlama almadan böyle bir iş yapacaklarını zannetmiyorum.

Bir de şöyle bir sıkıntı var Burak başlığında her gün topçu değil takımı bozuyor vs diyordu millet şimdi satılırsa saçmalık diyenler var ben forumun genel bakış açısına söylüyorum bunu yanlış anlamayın direk bir iki kişiye yönelik bir şey değil.

bu arada AMK Burak 15 milyon'a gitti yazmiyor, sadece o kadar teklif ettigini yaziyor

bence giderse daha fazla isteriz

Şimdi olmadı işte. Başkan'ın amacı kulübü batırmak mı sence? Adam başta söyledi, ederini bulan satılır diye. Burak için 20+ normal bir fiyattır ve satılabilir bana göre. O dediğin yöneticiler de eğer Başkan'ın oluşturmaya çalıştığı yapıya aykırı davranıyorlarsa kimi getirirse getirsin değiştirebilir. Transfer zor iş değil para olduktan sonra.

Ben Ünal Aysal'ın tecrübesiz bir yönetim kadrosuyla çok zorlanacağını düşünüyorum.Onu demek istedim.

Burak'ı fazla abarttınız, yeri doldurulmaz felan. Yeteri kadar Türk bulursak savunma ve orta sahada, Burak hiç de değişilmez değil. Hatta piyasası varken satılmalıdır. Burak'ın bizdeki değeri kontenjandan kaynaklanıyor.

savunma ve defanssta iyi yerli bulmamlar o zaman...

O değilde umarım doğrudur haber en azından takımın baskı gücü,şut/gol oranı top tutma oranı,galibiyet oranı artar ve yüksek ihtimal Arda gelir.

Ulan bıktım bu Galatasayın hiyerarşik düzenlerinden şampiyon olmuşuz 1 sene daha var önce seçimn zımpırtısını çıkardılar.Şimdide en iyi adamlarımızı satıyorlar Burak'ı abartıyorsunuz demeyin adam bu sezon gollerimizin yarısını attı jeneriklik çalım atmıyor diye b.k atmayın şu adama valla cuma cuma canım sıkıldı.

Niye komik olsun..

Fatih Terim bile UEFA Kupasını kaldırdıktan sonra Fiorentinaya gitmedi mi?

Floransayı gidip gördün mü? Orada yaşadın mı?.. Orası ayrı bir dünya arkadaşım.

Şimdi nereden deleyim şu yorumunu onu bilmiyorum ben İtalyan asıllıyım babam İtalyan:) Maradonayı Napolide izledim Fiorentina'yı Fatih terimle izledim statta.:) Şehir diyorsan İstanbul üzerine az şehir var dünyada..Burak Fio işine inanman komik evet.. Chelsea olur Arsenal olur anlarımda

1) İtaylyada vergi oranı %43 burak 3.5 istiyor vergiyle beraber 5 milyon

2) Fioretinu kim? Galatasaraydan büyük bir takkım mı?

3)Yabancı sayısı düşürülüyorken yerli altın değerindeyken ne kadar mantıklı olur?

4) Burak ayarında bir Türk forvet yok.O ayarda yabancıyı kaça alabilirsin? En az 15 bunda mantık nerede.

hucum hattında drogba sn,ejder varken .......Siz macları izlediginizden eminmisiniz

drogba iste adam gibi adam sut cekmeyip burak a pas veren adam ...Burak gitsin bi forvet gelir...tek gercek drogba...

Gecen sene necatinin geldiginde necatinin gol yuzdesi buraktan daha iyiydi bunu unutmayın ...12 macta 8 gol nereye 34 macta 22 gol nreye

Ha birde Burak'ı 20-25'e satmak futbol yönetim başarısı değildir..Emre Çolak'ı 7 milyona satabilmek başarıdır..

Burak yılmaz haberine fbjkliler bayram ediyor. burdaki bazı kişilerde burak yılmaz satılabilir diyor şaka gibi. Burak yılmaz gönderilsin diyenler ya art niyetli yada başka takım taraftardır bunun başka bir mantıklı açıklaması yok.

panik yok burak gitsin sercan var başkan böyle düşünüyor galiba
1a75c7db2b354c6eaefd2f81f1624f5a.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt