Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yabancı sınırı var.Nani,Chedjou ve Mathieu gündemde ve son 2 yılın gol kralı Burak Yılmaz'ı satmaya çalışıyorsun.Bunu değil 71,200 yaşındaki adam bile bana anlatamaz.Ha sınır kalkarsa kabul gidebilir yerine yabancı alınır ama sınır varken Burak kalitesinde yerli forvet yok.

Şimdi nereden deleyim şu yorumunu onu bilmiyorum ben İtalyan asıllıyım babam İtalyan:) Maradonayı Napolide izledim Fiorentina'yı Fatih terimle izledim statta.:) Şehir diyorsan İstanbul üzerine az şehir var dünyada..Burak Fio işine inanman komik evet.. Chelsea olur Arsenal olur anlarımda

off emre abi yardırmış :D

AMK anlasılan artık sipariş haber yapmaya başladı.

Haberin altına imza felan yok . İnandırıcı 0 haberin.

Burak satılacaksa da 25 milyon euronun altında satılamaz.. Bu fiyatın altı intihar olur.

Kötü Alper Potuk bile 6 milyon euro.. Piyasada yerli futbolcu yokken Burakı satmak büyük hata.

Arda + Serdarr Aziz veya Gökhan İnler alınır o zaman Burak satılır.

Bizim yönetim Umut Bulut'un bonservisini bile alamadı.. Biz Arda Turan'ı almasını bekliyoruz. Çok komik değil mi?

Yaziyorum yaziyorum siliyorum. Aceleci olmak istemiyorum. Umarim yalandir.

Yalan degilse eger büyük olay olur onu simdiden söyleyeyim. 15 Milyon Euro kabul edilemez. Mümkünati yok.

bu nedir? Nasıl artacakmış Burak giderse? açıkla da bilelim.

Her maç 1 gol atıp 10 gol kaçırmıyo mu Burak tamam eyvallah golcü gol kralı da oluyo ama kontenjan olmasa dönüp yüzüne bile bakılmaz tek artısı son vuruşu ki onu bile görüyoruz severim ama 15 Burak için çok çok iyi bir rakam bence.

hucum hattında drogba sn,ejder varken .......Siz macları izlediginizden eminmisiniz

drogba iste adam gibi adam sut cekmeyip burak a pas veren adam ...Burak gitsin bi forvet gelir...tek gercek drogba...

Gecen sene necatinin geldiginde necatinin gol yuzdesi buraktan daha iyiydi bunu unutmayın ...

Hey allahım ya.

bu sezon attıgımız gollerin yarısını atan, şampiyonlar liginde nerdeyse tek başına takımı çeyrek final oynatan bir oyuncuya gönderilsin demenin mantıklı bi açıklamasını yapsın birisi.

Muslera > Monaco haberleri de artmaya başladı.

Burak geleli 1 sene olmus sözleşme yenilemek istiyormuş saçma değilmi sizce ?

Her maç 1 gol atıp 10 gol kaçırmıyo mu Burak tamam eyvallah golcü gol kralı da oluyo ama kontenjan olmasa dönüp yüzüne bile bakılmaz tek artısı son vuruşu ki onu bile görüyoruz severim ama 15 Burak için çok çok iyi bir rakam bence.

1 gol atıp 10 gol kaçırıyormu? ya allah aşkına adam akıllı şeylerle gelin.

Saçma saçma konuşmayın ya neymiş 1 atıp 10 kaçırıyormuş abartmanında daniskası yok yüzüne bakılmazmış Mou bile fiyat sorduruyor bir siz anlıyorsunuz.Çalım atmıyor diye top saklmada sorunları var diye adamı itin şeyine soktunuz bu adam satılırsa kalitesine bayılsamda 36 lık Drogba bir sezonda 15 golü zor geçer .

Muslera'nın monaco'ya. Selçuk'un da manuya satılması gündemde haberiniz olsun. ( Selçuk nani takası olabilir )

Saçma saçma konuşmayın ya neymiş 1 atıp 10 kaçırıyormuş abartmanında daniskası yok yüzüne bakılmazmış Mou bile fiyat sorduruyor bir siz anlıyorsunuz.Çalım atmıyor diye top saklmada sorunları var diye adamı itin şeyine soktunuz bu adam satılırsa kalitesine bayılsamda 36 lık Drogba bir sezonda 15 golü zor geçer .

:trollface:

fiorentina nın 15 milyonu olmazda

napoli g.inler + 10 milyon versin..tepe tepe kullansın sonra.

Fabio Coentrao: "Geldiğim ilk günden beri burada istenmediğimi hissediyorum. Sanırım bugünlerde herkes takımdan ayrılmamı bekliyor. Diye konuşarak ayrılık sinyalleri verdi:confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt