Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ünal Aysal´i klonlayip orjinalini kacirdilar mi ne oldu ya böyle? Icine Adnan Polat mi kacti Baskan? Ne yapiyorsun sen ya?

Sampiyon oluyoruz, yönetimi komple silersin, milletin coskusunu törpülersin, hadi Alperi salla, simdi Burak?

Birakin allahinizi severseniz, futbol tartisigimiz kisilere bakin..

Burak Turk olmasa yuzune bakilmazmis..

Adamin asabini bozar boyle tipler.

şut/ gol oranımı düşük? yuhh diyorum gerçekten yuh.. şut/gol oranı avrupanın en iyilerinden birisi az mantıklı olun araştırın biraz.

Tamam abi giderse Burak hep beraber izlicez umarım sizler haklı çıkarsınız göğsümüz kabara kabara izleriz.

Her maç 1 gol atıp 10 gol kaçırmıyo mu Burak tamam eyvallah golcü gol kralı da oluyo ama kontenjan olmasa dönüp yüzüne bile bakılmaz tek artısı son vuruşu ki onu bile görüyoruz severim ama 15 Burak için çok çok iyi bir rakam bence.

Burak Cl de gol/şut oranı en yüksek oyuncuydu yanlış hatırlamıyorsam yani bu orana göre messiden de ronaldodan da daha az şut atarak aynı sayıda gol atmıştı.

Her maç 1 gol atıp 10 gol kaçırmıyo mu Burak tamam eyvallah golcü gol kralı da oluyo ama kontenjan olmasa dönüp yüzüne bile bakılmaz tek artısı son vuruşu ki onu bile görüyoruz severim ama 15 Burak için çok çok iyi bir rakam bence.

Kalecin yabancı, sağ bekin yabancı, muhtemelen stoperlerinden biri yabancı olacak, sol bek arıyoruz o da yabancı olacak, Melo olur veya olmaz ön liberon da yabancı olacak. 6 tane hakkından 5 tanesini yüksek ihtimal yabancıdan kullanacaksın. Hala 1 gol atıp 10 gol kaçırmasını mı dert ediyorsun kendine.

Adam zaten o kaçırdıklarını da atsa, Dünya "Futbol tanrısı" diye adama tapar. 39 maçta 32 gol atmış yerli oyuncuya burun kıvırmak nedir yahu!

biz türk takımlarnda hep futbolcular saman alevi gibi, bir parladı, bir söndü. hep zamanında satsaydık çok iyi para kazanırdık diye hayıflandık. Ben de bir oyuncunun zirve yaptığında satılması taraftarıyım ama bu oyuncular için zirve bu noktamıdır? 2000 uefa şampiyonluğu, 2002 ve 2008 dünya kupalarında hep oyuncularımız parladı, iyi teklifler de aldı ama sonra değerleri yitip gitti. Mesela Arda 2008 dünya kupasından sonra Tottenham 17 milyon EUR verdi, 1 sene sonra 12'ye gitti.

Bunun sebebi, bizim hiçbir zaman istikrarlı bir başarımızın olmaması. GS futbolcularının zirvesi bu değil, bana göre Burak dünyada gole en yakın 2-3 futbolcusundan biri. Belki çok teknik değil, belki çok pres yapmıyor, hava toplarını alıp, servis yapmıyor ama 3 yıldır ortalama 28 golle oynuyor adam.

Ben ne galatasarayın ne de futbolcuların zirvesinin bu olduğuna inanmıyorum. Sneijder, Drogba, Burak birlikte gayet iyi oynuyor, Burak önümüzdeki yıl yine banko oynar ve CL'de çeyrek final, yarı final görürüz diye düşünüyorum. her sene istikrarlı olarak CL'de bu seviyelere gelirsek bırakın sadece Burak ile Muslera'yı en az 7-8 kişiyi daha parlatıp satarız. Bu sene CL'den 35 milyon EUR civarında bir gelir elde ettiğimiz söyleniyor. Biz zaten her sene CL'den Burak ve Muslera parası kazanıyorsak ne gerek var bunları satıp CL'yi riske sokmaya.

Başarıda istikrar çok önemlidir, oturmuş bir kadromuz var. her sene alınacak 1-2 kaliteli oyuncu ile çok daha başarılı olabiliriz. Burak'ı 20-25'e satacağız da yerine kimi kaça alacağız? alınacak oyuncunun nasıl bir performans göstereceği belli değil. Biraz profesyonel bakmak lazım, eğer Burak ve Muslera'yı satmak gibi bir niyetin varsa, yerlerine oynatacağın oyuncuları daha önce alıp kadroya koyman lazım. Muslera gidince Ufuk, Burak gidince Sercan mı oynayacak, Muslerayı 20'ye satıp, 7 milyona TS'den Onuru almak ne kadar mantıklı, her transferin bir risk olduğu unutulmamalı.

Yönetim ve hocanın hedefi bir gün CL'yi almak.

Muslera, Eboue, Selçuk, Melo, Hamit, Sneijder, Drogba ve Burak bence dünya standartlarında oyuncular. Manu'ya, Real'e karşı iyi oynadık, yendik ama eleyemedik. Bence mevcut kadro korunup, dünya seviyesinde stoper ve sol bek alınırsa, bu takımları elememiz için hiçbir neden yok, iş artık hakemlerin şerefine kalıyor. Bu kadar yazının sonuna kadro yapmamak olmaz :)

-------------Muslera

Eboue---Chedjou----Danny-----Carlinhos

---------Melo-----Selçuk

--------Sneijder------Robben(Nani)

--------Drogba-----Burak

Ya hu abi ben atmıyor demiyorum bak anlatamıyorum yazdığımı Burak şu an en iyi Türk golcü ama şut/gol oranı çok düşük çok fazla top harcıyo sadece bunu anlatmak istedim Burak için neler yazdığıma bakabilirsiniz eski mesajlardan Burak'ı severim ama 15 milyon Burak için iyidir bence.

The official website for European football – UEFA.com

Şuradaki Chance conversion oranlarına bakarmısın ?

Satsınlar Burak Yılmaz'ı ben o zaman görürüm yönetimi.

Gidecekler Yalovaspor, Konya Torkuspor'a... yerli futbolcu için. Adamlar 100 bin liralık futbolcuya 5 milyon euro isteyecek.

Burak'ı yollayınca Burak'ın attığı 32 golün yükünü kim çekecek? En yüksekten 15'ini Drogba,5'ini Sneijder,5'ini Nani,5'ini Umut,2'sini de Chedjou atsa anca oluyor.

bende 12 macta 8 gol atan birinden bahsediom sende mantıklı dusun...yarısından fazlaya denk gelir adam tam sezon oynasa

İstatistikleri nereye bakarak yazıyorsunuz siz ?

Öyle bir şey yok bilmeden yazmayın burak bu sezon ligde 30 maç oynadı 24 gol atmış adam necatide 8 golü 12 maçta değil 15 maçta atmış yanlış bilgilerle insanlarla bilgi yarışına girmeyin.

Fatih Hocayı da küstürün oda gitsin siz o zaman görürsünüz bıktım ulan bıktım büyümüşken daha da büyümemiz gerekirken onu bunu sat para gelsin küçülelim ne zaman akıllanacak bu yöneticiler iç çekişmeler oyunlar olmaz böyle birşey.

siz amk gazetesine mi inanıyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt