Hakan Fırıncı
Kırmızı Üye
- 6 Haziran 2010
- 1.005
- 0
- 1.146
Cevap: Transfer Nöbeti
Burak gidebilir ama Selçuk Muslera kalmalı..
Burak gidebilir ama Selçuk Muslera kalmalı..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şut/ gol oranımı düşük? yuhh diyorum gerçekten yuh.. şut/gol oranı avrupanın en iyilerinden birisi az mantıklı olun araştırın biraz.
takımın attıgı gollerin yarısını atmış bir oyundan bahsediyoruz. mantıklı şeyler yazın
Her maç 1 gol atıp 10 gol kaçırmıyo mu Burak tamam eyvallah golcü gol kralı da oluyo ama kontenjan olmasa dönüp yüzüne bile bakılmaz tek artısı son vuruşu ki onu bile görüyoruz severim ama 15 Burak için çok çok iyi bir rakam bence.
Birakin allahinizi severseniz, futbol tartisigimiz kisilere bakin..
Burak Turk olmasa yuzune bakilmazmis..
Adamin asabini bozar boyle tipler.
Her maç 1 gol atıp 10 gol kaçırmıyo mu Burak tamam eyvallah golcü gol kralı da oluyo ama kontenjan olmasa dönüp yüzüne bile bakılmaz tek artısı son vuruşu ki onu bile görüyoruz severim ama 15 Burak için çok çok iyi bir rakam bence.
Ya hu abi ben atmıyor demiyorum bak anlatamıyorum yazdığımı Burak şu an en iyi Türk golcü ama şut/gol oranı çok düşük çok fazla top harcıyo sadece bunu anlatmak istedim Burak için neler yazdığıma bakabilirsiniz eski mesajlardan Burak'ı severim ama 15 milyon Burak için iyidir bence.
Birakin allahinizi severseniz, futbol tartisigimiz kisilere bakin..
Burak Turk olmasa yuzune bakilmazmis..
Adamin asabini bozar boyle tipler.
bende 12 macta 8 gol atan birinden bahsediom sende mantıklı dusun...yarısından fazlaya denk gelir adam tam sezon oynasa
Modsun bir de di mi?
eboue 34 maç tribünde mi oturacak?
bende 12 macta 8 gol atan birinden bahsediom sende mantıklı dusun...yarısından fazlaya denk gelir adam tam sezon oynasa