Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arda - Gökhan İnler - Kerim Frei ve Nuri gelecekse Burak satılabilir

aksini düşünmek deliliktir NET...

Burak haberleri dogru ise.

Ozaman yonetimin kulagina yabanci siniri ile ilgili biseyler fisildandi diye dusunmeye baslarim.

Oyle bisey yoksa, o zaman yonetim kendi bacagina sikmaya devam ediyor kanimca.

Yok abi ya Demirören yönetimi hiç değiştirirmi Fener iyi-kötü yerlileri toplamışken böyle giderse Cl ye sadece bir uğramak için gideriz yok Avrupada ilk10 yok kupa hayal bile olamaz.

Burak Yılmazın satılıp Necatinin geri dönmesi,tüm hedeflerin bir kenara atılıp Türkiye Liginde şampiyon olsak yeter mantığının gelmesi demektir.ha 4-2-3-1 e dönüp kanatlara 2 isabetli transfer yaparsın (arda-nani) diyecek birşeyim yok

bence bunu yapacaklar hocam...tek forvetli sistem

Ozaman yonetimin kulagina yabanci siniri ile ilgili biseyler fisildandi diye dusunmeye baslarim.

O fısıltıya kaldıysak eyvah derim, fısıldarlar sonra 5'e düşer, rakibimiz toplar yerlileri, biz de hem bakarız hem de eldekileri yollarız.

Eskiden beğenmediğim Cenk Tosun'a bile alternatif gözüyle bakar oldum.

aynen..

yabancı sınırı sınırlandırılması mantıklı bir noktaya çekilyorsa.

7+3 filan. burak gidip daha iyisini alabiliyorsan sorun yok, ama bural mevzusu koca bir yalan.

biz bir adam almak için haftalarca milletin nazını çekeriz, başkası gelir 2 günde oalyı bitirir giderse ben ona yuhh derim...

Trabzonlular Burak için "Herkes ona oynuyor ondan 33 gol attı,iyi bir forvet aldık mı eksikliğini kapatırız" diyorlardı.Burak gitti gol atamıyorlar.Eğer giderse bizde de bunun bir benzeri olur.Gittikten sonra anlarız değerini.

Burak gitti diyelim 11 e girecek yerliler Selçuk Hamit Semih -2 var Arda-İnler desek Drogba seneye 20 üzeri gol atabilirmi ben sanmıyorum ayrıca yine Kadro baştan aşağı değişmiş olacak püfff.

Renktaş kadro istikrarı çok önemli dediğin gibi ayrıca kimi alırsan al güçlenmek istiyorsan elinde ki iyi oyuncuları tutacaksın. Burak gibi bir silahını satmak çok saçma bir de cidden kardomuza baktığımız zaman tek defans arkasına koşu yapan hızlı forvetimiz Burak ayrıca en çok gol arayan en iyi gol koklayan forvetimizde burak.

Bunun dışında 34 yaşında ki drogbaya ne kadar güvenebiliriz 50 maçı nasıl kaldıracak ona da yazık sırtına aşırı yük vermiş oluruz zorlamış oluruz. Güçlenmek istiyorsak yerli oyuncularımızı tutmalıyız kadouyu koruyup yeni silahlar almamız gerekiyor ekonomimiz böyle güçlenir yatırım yaparsın yatırımın karşılığında kupa alır para kazanırsın 5 6 maç fazla kazanıp para kazanırsın veya daha çok forma satarsın para kazanırsın. Kısaca para yatırım yaparak kazanılır eldekini işe yarıyorken satarak değil.

Burak'ın bu fiyata satılmasını doğru bulan tek benim sanırım.

burak zaten bu karıyere sahıpken bızden fıorentınaya gıdecekse bı zahmet gıtsın yanı.

Re: Transfer Nöbeti

RENKDASLARIM son durum nedir chedjeou alindi burakta son durum nedir birisi ozetlerse sevinirim

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Cevap: Re: Cevap: Transfer Nöbeti

Burak Yılmaz ı 15 milyon euro ya Fatih Terim sattırmaz rahat olun.

Ticarette bir deyim vardır..

Bir metanın değeri satıcının değil alıcının verdiği değer kadardır.

Fakat ülkemizdeki yabancı kotası nedeniyle bu kural bizie uymuyor.

burakın yerli ve ilk 6 in değişmezi olması vede yerini yerli kontenjanla doldurmak mümkün görünmediğine göre burak ın değeri sadece maddi olmaktan da çıkıyor. giderse bırakacağı boşluk; drogba+sneijder den bile fazla olacaktır. Bu nedenle burak ne olursa olsun takımda kalmalı.

Hamit in, Rieranın 2.9 M€ oynadığı bir takımda kalması için de, yeni sözleşme ile 4 e inen süresi en az 2.5 M€+ maç başına da zam olarak 5 yıllık sözleşme ile yenilenerek bonservis değeride artırılmalı.

Şu anda 15-20 M€ olan bonservisi, 5 yıllık yeni sözleşme 22-25+ M€ çıkacaktır. talipleri o zaman gelsinlerde görelim..

Tolga

Hamit - Semih - Chedjou - Mustafa (ilgilendiğimiz genç)

Selçuk - Melo

Nani - Sneijder - Q7

Drogba

Kurmak istedikten sonra kurulur.

Kadro bu haldeyken bile yabancı hakkını Q7'den yana kullanmak... Valla saygı duymak lazım ama olmamış.

Burak gitti diyelim 11 e girecek yerliler Selçuk Hamit Semih -2 var Arda-İnler desek Drogba seneye 20 üzeri gol atabilirmi ben sanmıyorum ayrıca yine Kadro baştan aşağı değişmiş olacak püfff.

DROGBA durmadan oynarsa bu ligde 20 golden fazla atar. burak varken hep kenarlara gidiyodu adam. burdaki madrid maçinda gösterdi kendini tek forvet olarak. umut çiktiktan sonra:yenieek:

Elinizdeki degerin kiymetini bilin. 15 Milyon kazanmamis olabiliriz bir futbolcudan, ancak bu Burak´in degerinin 15 Milyon oldugunu göstermez. Takir takir gol atan bir makine Burak. Asagilik kompleksi ile Türk fiyati cekmeyin Burak´a. Zaten Arda´dan kazik yediniz. Kendinize gelin.

Biz uyarimizi simdiden yapalim, hatta baski yapalim. Eger Burak bir firsatsa, adam gibi kullansinlar bu firsati.

Elin seyi seyli Ukraynalilari bile 20-30 Milyon´a oyuncu satiyor yahu. Chigrinsky, Timoshtcuk vs.

yabancı sınırı kaldırılıp lukaku gelecekse tamam ama yani nedir bu acele..böyle saçmalık olur mu..bekle biraz ..daha ne teklifler gelir..harbiden aptallık ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt