Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sn. Sadri ŞENER in dert yandığı konular artık bizimde başımızda....

Şener: Kaliteli oyuncularımızı trabzon da tutamıyoruz. Daha rahat yerlere kaçmak istiyorlar demişti..

Dün Trabzonu beğenmeyenlere; Artık istanbul da mı yetmiyor acaba ???

Yetmiyorsa acaba NEDEN ?????

Sözleşmedeki miktar değişmeyecek diye bir kural mı var?

Performansına ve yurtdışından aldığı tekliflere güvenen bir oyuncu zam talep edebilir, kabul edilir/edilmez yönetimin bileceği iş...

Zaten o performansı göstermesi için o para veriliyor.Kendisi tabii ki talep edebilir ama yönetimin kararına saygı duymak zorundadır.Mutsuzum, o niye o kadar alıyor triplerine girmeyecek, işini yapacak.

Tabii bu konuşmalarımın hepsini yalan olduğunu düşündüğüm haber üzerine yapıyorum.

@radyosporcom Florent Malouda'nın Galatasaray'a transferi Riera'ya bağlı. İspanyol oyuncu giderse, Malouda ile sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

Galatasaray dan Fiorentinaya gitmek de ne arkadas ? As Bari istese yine gidecekler bizim türkler Avrupa ugruna. Chelseaye gitse lafim olmaz ama Fiorentina bu ya. Biraz vizyon arkadas

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Burak Yılmaz'ın transfer iddialarını yalanladı.

Ünal Aysal, Burak Yılmaz'ın 15 Milyon Euro'ya Fiorentina'ya gideceği yönündeki iddiaları yalanlayarak, resmi bir teklifin olmadığını belirtti.

Ünal Aysal yaptığı açıklamada, "Burak'la ilgili bana, kulübe gelen bir teklif yok. Bu durumda böyle bir teklifi yok sayıyorum" dedi.

@radyosporcom Florent Malouda'nın Galatasaray'a transferi Riera'ya bağlı. İspanyol oyuncu giderse, Malouda ile sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

Tövbe estafurulllahhhhhhhhhhhh noluyoruz beee

Mis gibi kadroyu koruyup takıma 2-3 nokta takviye yapcakken saçmalamayız İnşallah bu şekilde :mad:

valla semihi'de yollasinlar butun defans hatti yabanci olsun ozaman :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt