Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

chedju analizi var mı?şöyle güvenilir?

Güçlü,Hız olarak Danyden yavaş ama çok yavaş değil Semih gibi hız seviyesi.Arkadan savunmayı iyi yönetiyor.Hava Topları hakimiyeti mükemmel.Pozisyon bilgisi 10 üzerinden 8-9 arası.En beğendiğim özelliği tekniği diğer stopere ya da beke oynamadan ileri doğru tyopu oyuna sokuyor havadan yerden ayağına çok hakim.Yalnız tek soru işareti kafamda Lille hem deplasmanda hem kendi sahasında savunmasını çok önde kurmuyor belki burdan sorun yaşarsa yaşar ama diğer özellikleriyle 10 üzerinde 8 lik bir stoper kişisel görüşüm.

Bu sene basın cidden çok sert üstümüze oynayarak başladı transfer sezonuna lütfen bunun farkında olarak davranalım 2 sene üst üste müthiş transferler yapmış iyi bir hoca ve iyi yönetimin bu sene rahatlamışken işleri berbat edeceğini düşünmüyorum.

radyospor kaynak değil çanak bile olamaz. fotomaçtan daha berbat habercilikleri var. malouda kim biz kim:asd:

SON DAKİKA-Ünal Aysal: "F.Bahçe Chedjou için 2 gündür Lille'in kapısında yatıyor ama nafile! Chedjou artık bizim.."

Benzer haberi RIERA <==> MATHIEU olarak okudum ben. Riera da la ligayı istiyormuş zaten..

O haber dün geceden beri var zaten, hani Riera-Mathieu daha mantıklı bi olay ama Malouda abesle iştigal, resmen sallamış bunu iddia eden adam her kimse.

Güçlü,Hız olarak Danyden yavaş ama çok yavaş değil Semih gibi hız seviyesi.Arkadan savunmayı iyi yönetiyor.Hava Topları hakimiyeti mükemmel.Pozisyon bilgisi 10 üzerinden 8-9 arası.En beğendiğim özelliği tekniği diğer stopere ya da beke oynamadan ileri doğru tyopu oyuna sokuyor havadan yerden ayağına çok hakim.Yalnız tek soru işareti kafamda Lille hem deplasmanda hem kendi sahasında savunmasını çok önde kurmuyor belki burdan sorun yaşarsa yaşar ama diğer özellikleriyle 10 üzerinde 8 lik bir stoper kişisel görüşüm.
Eyvallah sağol kardeşim

Transfer Nöbeti

Ulan su yönetim içindeki senelerden beri gelen entrıkalardan dolayı bazen inşallah Ruslar yada Araplar alırlar bizim klübü diyorum

Ne demiş ismet paşa"hiçbir ülke yoktur ki kendi içerisinde bizim kadar çok hain yetiştirebilsin"

Gerçi ismet paşa'yıda kimisi vatan hakni, kimisi kahraman olarak görür ama neyse. Söylediği şey kesinlikle doğru.

chedjounun şampiyonlar liginde oynamaması söz konusu değil dimi antu da korkusu başladı adamın :D

Bizim baskanı hic tanımamıssınız bizim baskan class adam öyle bir acıklama yaparmı

Ne demiş ismet paşa"hiçbir ülke yoktur ki kendi içerisinde bizim kadar çok hain yetiştirebilsin"

Gerçi ismet paşa'yıda kimisi vatan hakni, kimisi kahraman olarak görür ama neyse. Söylediği şey kesinlikle doğru.

Aynen, kendisinin de hain mi yoksa gerçek bi kahraman mı olduğu hala sorgulanmakta..Ama söylediği doğru tabi.

Başkan söylemedi mi geçen katıldığı programda Malouda çok güçlü, her takımda oynayabilecek bir oyuncu diye?

bunlar da yazar tabi abi, hiç laf söylemeye gerek yok.

önüne gelen başkanın ağzından cümle yazıyor, ben de bi tane yazayım.

ünal aysal:"seneye futbol şubesini kapatıp su topuna ağırlık vereceğiz."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt