Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bide işin şu boyutu da var

Burak 15m ye satılırsa

Trabzon ----> 5 + 3.75 = 8.75m

Galatasaray ----> 6.25m

kar etmiş olur şaka gibi :o

Allah'ım gerçekten Chedjou'ya sevinemedim şu haber yüzünden ya :SS:

ya bununla ne alakası var sende bedavan 6,25 kar etmıs oluyosun.oyuncuya verılen parayı hesaplamak cok yanlıs.ozaman adamın sana bır sezonda attıgı gollerı getırıdıgı sampıyonlugu,Sampıyonlar lıgı paralarınıda hesapla.

Eğer Burak gider tek forvete dönersek 4-2-3-1'de sol bek almaya gerek yok Riera hele önünde Arda gibi pres yapan bir adam varken kesinlikle sırıtmaz orada boşa para harcamayalım..

ya bununla ne alakası var sende bedavan 6,25 kar etmıs oluyosun.oyuncuya verılen parayı hesaplamak cok yanlıs.ozaman adamın sana bır sezonda attıgı gollerı getırıdıgı sampıyonlugu,Sampıyonlar lıgı paralarınıda hesapla.

Oyuncuya verilen parayı nerde hesaba kattım onu çözemedim sadece bonservisler bunlar ?

Kontenjandan yirtmak icin Dany'i 5 milyona satip Aykut Demir'i 3-3.5 gibi fiyata alirsak bence kaliteden kaybetmeyiz, üstüne kontenjandan yirtariz. Yedeklerimiz türk olmali.

Onur kıvrak fenerbahcelı Ama turkıyede suan ıcın trabzondan ayrılıcaksa sadece galatasaray forması gıyermiş.Oda tek sartla muslera takımdan ayrılırsa banko oynamak ıcın

6,25 milyon euro iyi bir golcü bulun veya o para ile alıncak iyi bir oyuncu??

yaptıkları ve gelen para ile--- alıncak oyuncunun yapacakları ve giden para ile doğru orantılı olmalı bence..

6,25 sadece melo yu alırsın..

4 yıllık imzayı attı. Bonservis 6.7m€, yıllık 2.2m€ +10k maç başı -- Chedjou

böyle birsey var

Biraz kafa'yi calistir anlarsin neden.

Türkiye liginde yabanci sinirlamasi diye birsey var. 5 direk oynayacak kaliteli türk oyuncu lazim + yedekler lazim, sakatlik durumunda.

Bizim su an 3 direk oynayacak oyuncumuz var, hadi olmadi 4.

Selcuk

Burak

Semih

Hamit

Burak giderse kim oynayacak? Hükmen maglup olalim yani? Burak kalsa bile eksik oluyoruz, yabanci sinirlamasina takiliyoruz, sen gelmis iye üzülüyorsunuz soruyorsun hey allahim ya.

bence burak fatih terim'in oyununa da sanki uymuyor pres özelliği yok asist özelliği yok aldığı ilk topları bazen kaptırıp kontra atak yememize neden oluyor sanki fatih terim'de fazla istemiyor gibi kendisini.benim tahminim yabancı bir forvet alınacak umut ligdeki maçlarda yabancı oyuncu derbi ve avrupa maçlarında oynayacaktır.

Oyuncuya verilen parayı nerde hesaba kattım onu çözemedim sadece bonservisler bunlar ?

trabzon kısmında 5+ yazıyo.Bız buraka 5 vermedık mı.Onu katman dogru degıl adam sonucta okadar gol atıp sampıyonlar lıgınde getırdıklerı,kazandırdıgı sampıyonluk onların tuttarlarınıda hesapla ozaman

Yabancı uyruklu kaleci ile sözleşme yenileyen, transfer veya geçici transfer eden kulüplerin, sıralamaya bakılmaksızın 100.000 TL altyapı fon bedelini Federasyon hesabına yatırmalarına,

Muslera'yı satalım,her sözleşme yenilediğimizde federasyona para ödemeyelim :trollface:

bence burak fatih terim'in oyununa da sanki uymuyor pres özelliği yok asist özelliği yok aldığı ilk topları bazen kaptırıp kontra atak yememize neden oluyor sanki fatih terim'de fazla istemiyor gibi kendisini.benim tahminim yabancı bir forvet alınacak umut ligdeki maçlarda yabancı oyuncu derbi ve avrupa maçlarında oynayacaktır.

Burak giderse seneye neden az gol atıyoruz diye ağlarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt