Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

--------------Muslera---------------

Eboue----Semih----Serdar---Transfer

----------Selçuk---Arda------------

Robben-------Sneijder----------Nani

--------------Drogba---------------

Yabancı sayısı 7 olaydı yukardaki kadro güzel olurdu. Veyahut 6 yabancılı hali;

--------------Muslera---------------

Eboue----Semih----Serdar---Transfer

----------Selçuk---İnler------------

Nani---------Sneijder----------Arda

--------------Drogba---------------

Turuncu rengi sevsinler. :ayatollah:

TÜ'ler, bizim Asaletimiz yeter :cool:

bence burak fatih terim'in oyununa da sanki uymuyor pres özelliği yok asist özelliği yok aldığı ilk topları bazen kaptırıp kontra atak yememize neden oluyor sanki fatih terim'de fazla istemiyor gibi kendisini.benim tahminim yabancı bir forvet alınacak umut ligdeki maçlarda yabancı oyuncu derbi ve avrupa maçlarında oynayacaktır.

Burak'ta yok diyorsun da, Umut'ta o saydiklarin hic yok zaten.

Her sene Sampiyonlar Ligi'ne gitmek icin Sampiyon olmaslisin kendi liginde. Umut nasil Burak'in yerini dolduracak? Kesinlikle OLMAZ !

Yabanci OLMAZ, Drogba var.

Burak giderse 1 tane değil 2 tane kaliteli Türk oyuncu almalıyız.Alper'e vermediğimiz paranın üstüne 4-5 katıp Gökhan İnler,Burak'tan gelen paranın tümünü Arda'ya sıvamalıyız ki yabancı kontenjanı sorununu çözelim.

Muslera giderse bundan baskasi kesmez beni. Acik ve net

BLCFOLOCcAMYCGy.jpg

kaldirin ulan şu yabanci sinirini rahat rahat hesap yapmadan transferlere sevinmek istiyorum !!!

Tolga Zengin gitmek istiyorum yoruldum yıprandım vs. demiş gazetelerin birinde. Dolayısıyla hem Tolga hem de Onur gitmez bence Trabzon'dan. Tolga'nın kalıyor olması lazım Trabzon'da ki Onur gelsin gönül rahatlığıyla.

Onur kıvrak fenerbahcelı Ama turkıyede suan ıcın trabzondan ayrılıcaksa sadece galatasaray forması gıyermiş.Oda tek sartla muslera takımdan ayrılırsa banko oynamak ıcın

vallaha bjk nin de kaleciye ihtiyacı var süpriz olabilir bjk de gidebilir serdar adalı başkan olursa alabilir.

Burak'ı satsak TFF önümüzdeki sene yapacağı 5 yabancı kuralını bu sene bile yapabilir.

burak için göndereim muhabbettinde bulunanlar şu noktayı söylemesinler. top tutamıyor-pres gücü iyi olsada yeterli değil- haava topları için çalışması gerekiyor..

öyle bir adam olsa zaten 30 dan aşağı etmez. öyle bir adam bulmak içinde 30 dan fazla vermek gerekir.

eksik yanları var evet ama fatih terim ile 1 sene daha- yanında drogba ile çok şeyler katar kendine ve dahada faydalı olur..

Burak gitmez.

Bu paraya, ve hele takim FIorentina ise... hadi büyük bi kulüp olsa bi ihtimal vererim...ama Fiorentina ise vermem.

6,25 milyon euro iyi bir golcü bulun veya o para ile alıncak iyi bir oyuncu??

yaptıkları ve gelen para ile--- alıncak oyuncunun yapacakları ve giden para ile doğru orantılı olmalı bence..

6,25 sadece melo yu alırsın..

Ben bıle burak sempatizeni olmama ragmen burak trabzondan ılk buraya geldıgınde cogu kısım karsı cıkarken burak gol kralı olur gorursunuz dememe ragmen cok abartıyosunuz burakı.Burak ıtalyada bak cok samımıyım yılın bıdounu secilir.6,25 konusuna gelıncede 6,25 eren derdıyoku al buraktan daha fazla gol atsın sana.Ki okadar da tutmaz zaten.Burak ıyı oyuncu lafım yok ama sadece son vurusu var adam gecme top tutma fılan 10 uzerınde 3 fılan yanı

719830_Galatasaray_SK.jpg

beyler şu kadroyu kurmak çok mu zor bee :D dağıtırrr ulannn dağıtırr.....:ayatollah:

Burak'ı satsak TFF önümüzdeki sene yapacağı 5 yabancı kuralını bu sene bile yapabilir.

Bunun üzerine, Fenerbahce türk oyuncular konusunda (hele Alper sonrasi) rahatladigi icin ilk destekleyenler Fenerbahce yönetimi olur.

Di maria - Nani sorusuna = COK NET LUIS NANI diyorum !

trabzon kısmında 5+ yazıyo.Bız buraka 5 vermedık mı.Onu katman dogru degıl adam sonucta okadar gol atıp sampıyonlar lıgınde getırdıklerı,kazandırdıgı sampıyonluk onların tuttarlarınıda hesapla ozaman

Geçen sezon verdiğimiz bonservisi niye maliyet olarak eklemesin? 4+5=9 milyon Trabzon'a gidiyor yaklaşık işte.

Burak tek başına sahaya çıkmadı ya, bütün şampiyonluk tutarını maliyetinden düşelim.

15'e satarsak karımız 6 milyon... Bu durumda satmak, net olarak saçmalıktır.

Yerli bir oyuncuyu kaybetmek, bu kadar faydalı bir oyuncuyu kaybetmeyi saymıyorum bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt