Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Burak kesinlikle satilmayacak. hoca birakmiyormus buraki. hele hele medjada cikan o komik rakama asla. 30 milyon euro ile gelenler ancak masaya oturur ama burak icin degil ;nasilsiniz sagolun zahmet etmeseydiniz buraya kadar mesajini vermek amacli :D

30 milyondan fazla getiren olursa konusulur belki ama galiba. burak transfer kararini full bize birakmis. biz ok dersek olur demesek yine olur onun icin sorun yok... Galatasaray da cok memnun Burak ve kariyerini bizde sondurmak niyetinde.

buda benden duyum olsun. camia icinden... bazi yerlerden net cekilde saldiri varmis medja destegi ile. bu tür haberler cogala bilirmis. chelsea ilgisi ama dogrumus ama onlarada ayni mesaji verilmis ki geri adim atmislar simdilik. ben ilk defa duyum paylasdim burda bidaha paylasmam . ama baya üzülenler var diye burak hakinda ve bilgi kirliginden dolayi dayanamadim acikcasi. kaynak camiaya yakin olan muhabir dostum. isim vermek istemiyorum cünkü özel olarak anlati bana bunu. o kisiyi ama cogumuz taniyoruz forumca isim olarak.

Bize son vurusu ıyı olan sadece son vurusu olsun.Senede 20 nın altına dusmez.Bızım pozısyon yonunden sıkıntımız yokkı.Eren derdıyokda ole kac gol atmıs fılan degıl cok kalıtelı bı golcudur eren.2 sene once 10 mlyn euroya alamazdın erenı.Eren gelsın bızde 20 nın altına dusmez

719830_Galatasaray_SK.jpg

beyler şu kadroyu kurmak çok mu zor bee :D dağıtırrr ulannn dağıtırr.....:ayatollah:

Taiwo mu kaldı

ulan şu yabancı sınırlaması olmayacaktıki neler yapardık neler bu bütçeyle

-----------onur kıvrak------------

-----chedjou-----semih---

--eboue----g.inler----carlinhos-----

---hamit----selçuk------arda

-----------snejder------

------------drogba------

Pardon da sız burakı kaca satacagımızı fılan dusunuyosunuz.Ya bu ulkede hangı turk kım nereye 15e gıtmıs?Burakın ederı bu zaten elın oglu sampıyonlar lıgınde 8-9 gol attı dye 35,40 mı verecek?Lıverpol yonetıcılerının geldıgınde bu adam ıngılterede pozısyona bıle gıremez dedıgı haberler cıkmıstı hatırlarsan..O yuzden tamam son vurusu cok ıyı olan bı golcumuz var da hanı adamı falcao fılan zannedıp ole 25 30 a gonul baglamayın.Hem adam kendı gıtmek ıstıyor dıyo haberde napıcaksın zorlamı tutucaksın..

Satmayalım o zaman. Öyle bir zorunluluğumuz var mı?

Kafamıza silah dayayan yok heralde.

Yerinizi dolduramayacağınız yerli oyuncunuzu, işe yarayacak bir kar sağlamadan satın diye kim zorluyor bizi.

Ayrıca kendisi de Fiorentina gibi şuan bizim seviyemizin altında bir takıma gitmek istemez. Yönetim satmaya gönüllü olmazsa.

burağı çok fazla tutmayan biri olarak ben bile 15m euroya satılmasına gönlüm razı gelmez. ha lukaku yada o tarzda tek forvet oynamayıo seven sağlam bir forvet alır drogbayı yedeklersek işte o zaman başka. ben bizimkilerden gökhan inler hamlesi bekliyorum aslında

Mou lu chelsea den teklif geliyomuş:

Drogba + Burak = Lukaku + 25 M Sterlin

Bu teori kim ne fikir beyam eder merak ettim.

Burak kesinlikle satilmayacak. hoca birakmiyormus buraki. hele hele medjada cikan o komik rakama asla. 30 milyon euro ile gelenler ancak masaya oturur ama burak icin degil ;nasilsiniz sagolun zahmet etmeseydiniz buraya kadar mesajini vermek amacli :D

30 milyondan fazla getiren olursa konusulur belki ama galiba. burak transfer kararini full bize birakmis. biz ok dersek olur demesek yine olur onun icin sorun yok... Galatasaray da cok memnun Burak ve kariyerini bizde sondurmak niyetinde.

buda benden duyum olsun. camia icinden... bazi yerlerden net cekilde saldiri varmis medja destegi ile. bu tür haberler cogala bilirmis. chelsea ilgisi ama dogrumus ama onlarada ayni mesaji verilmis ki geri adim atmislar simdilik. ben ilk defa duyum paylasdim burda bidaha paylasmam . ama baya üzülenler var diye burak hakinda ve bilgi kirliginden dolayi dayanamadim acikcasi. kaynak camiaya yakin olan muhabir dostum. isim vermek istemiyorum cünkü özel olarak anlati bana bunu. o kisiyi ama cogumuz taniyoruz forumca isim olarak.

Bak valla kaynaksız vs. kimseye inanmam hatta kaynaklılara da inanmam ama o kadar güzel konuşmuşsun ki şiir gibi inanmak istiyorum umarım doğrudur bunlar :sad007:

uleee burak al rus takımına sat kafadan 30 milyon euro bayılırlar..

27 yaşına gelmiş adamın niyeti avrupada büyük takımlar olmalı.

1 sene daha dursa- 1 şampiyon ligi tecrübesi ve iyi performans sağlar ise..

istediği maaş ve bonservis parası olarak katkısı ile gider..

drogba zaten seneye bırakır. snejder de dünya kupasından son transferini yapar..

seçim olmasa bu sene en büyük patlamayı yapcağımız sene olarak görürdüm...

Satmayalım o zaman. Öyle bir zorunluluğumuz var mı?

Kafamıza silah dayayan yok heralde.

Yerinizi dolduramayacağınız yerli oyuncunuzu, işe yarayacak bir kar sağlamadan satın diye kim zorluyor bizi.

Ayrıca kendisi de Fiorentina gibi şuan bizim seviyemizin altında bir takıma gitmek istemez. Yönetim satmaya gönüllü olmazsa.

ya zaten o kondua sıkıntımız yok anlasıyoruz o konuda.Bende satılması taraftarı degılım tabı kı de satılmasın.Ama yanı oda alt tarafı bı fıorentına ıcın koskoca klubu bole zor durumda bırakacaksa kusura bakmasın yanı.Gıtsın yılın bıdonu secılsın.Ne alakası var ole yok sozlesmemde para attırılsın fılan gerek yok oyle seylere.Burak avrupada burak olduysa bızım sayemızde.Trabzonda gol atamadıgı sampıyonlar lıgı maclarını fılan unutmasın.Abartmasın yanı kendını.

Dalga mi geciyorsunuz ya? Savunmasi iyi diye. Iyi o zaman Burak'i satalim yerine Terry'yi alalim, o forvet bölgesinde defans yapsin? Umut gol atma özürlüsü kusura bakmayin, hep bos kale, bos alan.

Burak'i satip Eren'i almak neyin kafasi bunu da anladim.

Hocam üstüne gelmek istemiyorum ama bizim hedefimiz CL de yari final olur bundan sonra. Eren le Umut la olacak is degil.

ya bu burak messi'de bizim mi haberimiz yok abartmayın bu kadar da ne burak söylediğiniz gibi çok iyi bir gocü nede eren ve umut söylediğiniz kadar kötü golcü ayrıca ileride sadece top bekleyen takım savunmasına yardım etmeyen adamla cl de yarı finali zor görürsün.

Elimizde yerli oyuncu yok doğru düzgün. Bana göre Semih, Selçuk ve Burak dışındakiler vasat. Hamit de dahil buna.

Tutup Burak'ı satmak saçmalığın dik alası olur.

Görünüşe göre Arda, İnler gibi isimlere dokunamayacağız maliyeti sebebiyle.

Bu durumda elindekini kaçırmayacaksın.

Ayrıca hadi bu sene zar zor 5 yerliyi koyduk 11'e. Gelecek sene ne olacak ? 6 tane yerli koymak gerekecek. İyice zorlanacağız.

Kendi ayağımıza kurşun sıkmak olur Burak'ın satılması.

ulan şu yabancı sınırlaması olmayacaktıki neler yapardık neler bu bütçeyle

Bu bütçe ? Ben inanmıyorum öyle abartı bir bütçemiz olduğuna, oyuncu satacaksak da bütçemiz olmadığı için satacağız bence.

Forma satışında rekor, bilet, kombine satışında gelirlerde rekor kırdığımız sezona rağmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt