Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ya bu burak messi'de bizim mi haberimiz yok abartmayın bu kadar da ne burak söylediğiniz gibi çok iyi bir gocü nede eren ve umut söylediğiniz kadar kötü golcü ayrıca ileride sadece top bekleyen takım savunmasına yardım etmeyen adamla cl de yarı finali zor görürsün.

Hakem adil kararlar verseydi şuan belki finaldeydik ?

Paul Kiely'nin attığı tivit ile ilgili bilgisi olan var mı?

Bak valla kaynaksız vs. kimseye inanmam hatta kaynaklılara da inanmam ama o kadar güzel konuşmuşsun ki şiir gibi inanmak istiyorum umarım doğrudur bunlar :sad007:

kaynak bir cekilde verdim vallahi. özel konusmada gecen bir sey hem. anlatmama gerek yokdu. zaten 15 milyon gibi rakamlar cok komik bir fiyatir. asil buna inanan biraz düsünsün hele hele Trabzona 25% gibi pay sahibi varsa satisindan. Kontenjan sorunuda var. bu yyabanci kontenjani kalkarmi kalkmaz belli olmadigi bir ortamda kimi satiyorsunuz :D

Robin Van Persie'nin Manu'ya geleceğini ve Sir Alex'in emekli olacağını ilk duyuran kişilerden olan Paul Kiely; şimdi de twitter hesabından Nani'nin Galatasaray ile anlaştığını yazdı!

Böyle bişey dolaşıyor facede

Yönetimin en sevmediğim huyu --> Görüşmelere başlanmıştır açıklaması

Millet sırf yeni oyuncu gelsin diye Burak-Drogba-Sneijder-Muslera'yı filan aynı anda göndermeyi düşünüyor.

Burak bir Tsubasa değil,yazık çocuğa,amuda kalkıp kartal vuruşu yapmadığı sürece böyle tenkitlerle karşılaşacak, derhal başvur aslanım adımı Burakovic olarak degistirmek istiyorum diye,gönüllerde taht kurarsın :D

la biz komple satam futbolcuları baştan takım kuralım.

editörden de aldığımız oyuncuların hepsinin özelliklerini 20 yaparız ohh miss

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt