Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

heee bi bjk seçimi - teknik adamı için kafa yormadnız . sıkıntııı işte..

kerim frei ile ilgili hiç girişimimiz yok mu yahu.alper'den filan çok daha yetenekli bu eleman.

_________________Muslera____________________

Eboue______Semih________Chejdou_________Riera

________Hamit_______Melo_____Selcuk___________

___________________Sneijder__________________

_______________B17______Drogba______________

ligde Hakan Balta,Riera yerine Sabri ise Eboue yerine oynuyabilir :yenieek:

Ben sneıjderı de cok fazla ıstemıyordum.hep sneıjder gelrıse tek forvet oynarız gol de sıkıntı cekerız dıyodum kı ole olucakken drogba geldı sıstem degıstı.Ama benı transfer nobetınde ole bi tribe soktunuz kı sneıjderın hastası oldum.Adam her oyundan cıktıgında kanalı degıstıresım gelıyo.Şİmdi de nanı ıcın aynı seyı dusunuyorum.:D Bende mı sorun var acaba

Nani geliyosa 4-3-1-2 sistemiyle oynamayız. 4-3-3 düşünelim Selçuk-Melo-Sneijder ortasahası nasıl olur? 4-3-3 4-2-3-1 karışımı bi sistem

Ben sneıjderı de cok fazla ıstemıyordum.hep sneıjder gelrıse tek forvet oynarız gol de sıkıntı cekerız dıyodum kı ole olucakken drogba geldı sıstem degıstı.Ama benı transfer nobetınde ole bi tribe soktunuz kı sneıjderın hastası oldum.Adam her oyundan cıktıgında kanalı degıstıresım gelıyo.Şİmdi de nanı ıcın aynı seyı dusunuyorum.:D Bende mı sorun var acaba

nani nanni oyy şinayy şinayyy hop şinayyyder:lol:

Mustafa Denizli Trabzona'da gidebilir onu düşünmemiştim.

vergileri hesaba katarsak kimse 4 milyon net maaş vermez.. vergi sorunu olmasa sneijder'i asla alamazdık..

Milyarderlerin takımları var futbol piyasasında. Nasıl kimse veremez 4 milyon maaşı.

Sneijder transferi devre arasıydı, böyle geniş zaman olsa onu da bırakmazlardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt