Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Erhan Telli'ye gore burak giderse drogba ayarinda bi gölcü alinacakmiş

Kimmiş drogba ayarında golcü ?

ftw'ye gore gençmiş...

Forumu takip ediyorum birkaç gündür, bu seçim olayları konusunda olumsuz bir hava hakim gördüğüm kadarıyla. Seçim zaten yönetimde uyumsuzluk çıkaranların ayıklanması içi yapılıyor. Son iki yıldır sürekli başarı grafiği çizmemize rağmen yönetimden çatlak sesler geliyordu. Önümüzdeki seçimle daha huzurlu, kararların daha hızlı alındığı bir yönetime sahip olacağız. Eğer başta Ünal Aysal varsa diğerlerinin benim için önemi yok. Kendisi en doğru seçimi yapacaktır.

Ayrıca gelecek yıl zaten seçim yapılacaktı, sezon içerisinde bir de onla mı uğraşacaktık? O sebeple bundan daha uygun bir zaman olamaz diye düşünüyorum. İçiniz rahat olsun.

Forumu takip ediyorum birkaç gündür, bu seçim olayları konusunda olumsuz bir hava hakim gördüğüm kadarıyla. Seçim zaten yönetimde uyumsuzluk çıkaranların ayıklanması içi yapılıyor. Son iki yıldır sürekli başarı grafiği çizmemize rağmen yönetimden çatlak sesler geliyordu. Önümüzdeki seçimle daha huzurlu, kararların daha hızlı alındığı bir yönetime sahip olacağız. Eğer başta Ünal Aysal varsa diğerlerinin benim için önemi yok. Kendisi en doğru seçimi yapacaktır.

Ayrıca gelecek yıl zaten seçim yapılacaktı, sezon içerisinde bir de onla mı uğraşacaktık? O sebeple bundan daha uygun bir zaman olamaz diye düşünüyorum. İçiniz rahat olsun.

teşekkür ederim tugçe hanım,içime bir su serptiniz. iyiki geldiniz,hoşgeldiniz. ben Engin:)

ALI DURUST yeni baskanmis :cool:

Ünal Baskan prosedür icabi istifa etti beyler. Cünkü eger istifa etmeseydi, ozaman 22 Haziran'da sadece baskan ve yönetim kurulu secimi olacakti..

İçimiz gayet rahat ve açıklamaya çalışıyoruz ancak ortalıgı ayaklandırmaya çalışanlar var kasti yapmıyorlardır zatende sende hoşgeldin

ÜNAL AYSALın Prosedürler Gereği İSTİFA Etmesini Gerçek Sanan Bir Grup Fenerli SAMANDIRA Ve Bağdat Caddesine Kutlama Yapmaya Gidiyor ...

Ünal Aysal istifa kararını prosedür gereği aldı. Eğer Aysal istifa etmeseydi, 22 Haziran'da sadece başkan ve yönetim kurulu seçimi olacaktı. Aysal'ın istifa kararını almasından sonra tüm kurulların seçimi gerçekleştirilecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt