Suphi Çelik
10 Numara!
- 4 Haziran 2009
- 11.775
- 717
- 1.738
Cevap: Transfer Nöbeti
hayir
terim de mi istifa ediyor ???
hayir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
terim de mi istifa ediyor ???
,nsallaj öyledir renktaş benim hiçbir zaman güvenmiyorum. bu kadar herşeyin iyi gitmesine alışık degilim,sanqi bişiler bozucakmış gibi
yok artık ya abi noluyor bu kulübe böyle![]()
Forumu takip ediyorum birkaç gündür, bu seçim olayları konusunda olumsuz bir hava hakim gördüğüm kadarıyla. Seçim zaten yönetimde uyumsuzluk çıkaranların ayıklanması içi yapılıyor. Son iki yıldır sürekli başarı grafiği çizmemize rağmen yönetimden çatlak sesler geliyordu. Önümüzdeki seçimle daha huzurlu, kararların daha hızlı alındığı bir yönetime sahip olacağız. Eğer başta Ünal Aysal varsa diğerlerinin benim için önemi yok. Kendisi en doğru seçimi yapacaktır.
Ayrıca gelecek yıl zaten seçim yapılacaktı, sezon içerisinde bir de onla mı uğraşacaktık? O sebeple bundan daha uygun bir zaman olamaz diye düşünüyorum. İçiniz rahat olsun.
Erhan Telli'ye gore burak giderse drogba ayarinda bi gölcü alinacakmiş
Kimmiş drogba ayarında golcü ?
ftw'ye gore gençmiş...
Nevzat Dindar @nevzatdindar 2 dk
22 Haziran'daki seçime kadar Galatasaray Kulübü'nün yeni başkanı Ali Dürüst...
ALI DURUST yeni baskanmis :cool:
Forumu takip ediyorum birkaç gündür, bu seçim olayları konusunda olumsuz bir hava hakim gördüğüm kadarıyla. Seçim zaten yönetimde uyumsuzluk çıkaranların ayıklanması içi yapılıyor. Son iki yıldır sürekli başarı grafiği çizmemize rağmen yönetimden çatlak sesler geliyordu. Önümüzdeki seçimle daha huzurlu, kararların daha hızlı alındığı bir yönetime sahip olacağız. Eğer başta Ünal Aysal varsa diğerlerinin benim için önemi yok. Kendisi en doğru seçimi yapacaktır.
Ayrıca gelecek yıl zaten seçim yapılacaktı, sezon içerisinde bir de onla mı uğraşacaktık? O sebeple bundan daha uygun bir zaman olamaz diye düşünüyorum. İçiniz rahat olsun.
teşekkür ederim tugçe hanım,içime bir su serptiniz. iyiki geldiniz,hoşgeldiniz. ben Engin![]()

bylr çk krkyrm.s