Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hadi biraz konu değiştirelim yakışmış mı ?

BK-33UeCcAAB1Zg.jpg

Vayyyyyyyyy :ayatollah:

Bazıları Melo'nun yerinde oynayamaz diyor ama tanıyorsan senin yorumun nedir ?

Şöyle diyelim hocam , Gökhan İnler , belkide Avrupa'nın en iyi orta saha oyuncularından biri oyunu iki yönüyle komple bir şekilde oynaması en büyük özelliği , Melo'dan eksiği şunlar olabilir bir tek ; Melo'ya göre hava hakimiyetinin , kafa toplarının biraz daha zayıf olması ; bakın Melo'ya göre diyorum yoksa iyi derece de bu özellikleri , diğer eksiği de belki Melo kadar karta yakın olmaması ve agresifliğini sadece futbolun için bırakması , yani potansiyel kırmızı kart adamı değil , çok olaya karışmaz öyle ancak , yine defansa yakın iki yönlü bir orta sahaya göre agresifliği , top çalma yeteneği , defansif özellikleri üst düzey de , Melo'ya göre ise çok büyük bir artısı var üst düzey şutları gerçekten harika şutları var Gökhan'ın , ayağı da çok iyi :)

Özet olarak ; Tabi ki oynayabilir ancak Melo'ya göre eksilerini ve artılarını saydım karar sizlerin :)

Bana kalırsa bu iş olabilir ancak Gökhan'ı alır mıyız mesele bu :) Ama tabi ki takım iskeletini de sürekli bir arada tutmaktan yanayım , zırt pırt değişmez bu.

Adamları defans yapısı kaleci dahil 4 yerli var ancak ;

Ayı

GG Bekir Egemen HAK​

Beşliye bak böyle beşli olmaz olsun , Egemen ve Bekir zaten yorumsuz , özellikle HAK'ın muazzam defansif zaafları var , GG'nin de defansif açıdan sorunları var HAK kadar olmasa da , Ayı'nın omuzu pert durum da ; daha ne olsun ?

Aynen katılıyorum. Şu an fb bizim 3-4 yıl önceki halimize benziyor. Milli takım defansı bizde diyerek boyuna ofansif oyuncular alıyorduk. Sonrası malum. Şu anki transfer politikalarını keyifle izliyorum ve yabancı sınırı konusunda bir kez daha kıvırmaları için en fazla 3 maç veriyorum.

Gelecek sezon olaylar fb açısından şöyle gelişecek:

1- Öncelike Alper'in Messi olmadığını keşfedecekler. Buna 5 yıllık 25M€ fazla değil mi derken...

2- Tam bu sırada Aziz bize sataşıp gündem değiştirecek ve beyinler yine firar edecek

3- Yeni alacakları yabancı forvetlerin ellerinde olanlardan bir fazlası olmadığını görecekler. O zaman niye bir ton para verip bunları aldık derken...

4- bkz. madde 2

5- Yine Anadolu takımı gibi oynamaya başladıklarında Aykut'un aslında teknik direktör olmadığını bir kere daha hatırlayacaklar. Tam Aykut istifa derken...

6- bkz. madde 2

7- Milli takım defansı bizde her maç gol yiyoruz, gol yedik mi çıkartamıyoruz bunda bir iş var derken...

8- bkz. madde 2

9-..

10-bkz. madde 2 =>9 => 2=> sonsuz döngü

Şöyle diyelim hocam , Gökhan İnler , belkide Avrupa'nın en iyi orta saha oyuncularından biri oyunu iki yönüyle komple bir şekilde oynaması en büyük özelliği , Melo'dan eksiği şunlar olabilir bir tek ; Melo'ya göre hava hakimiyetinin , kafa toplarının biraz daha zayıf olması ; bakın Melo'ya göre diyorum yoksa iyi derece de bu özellikleri , diğer eksiği de belki Melo kadar karta yakın olmaması ve agresifliğini sadece futbolun için bırakması , yani potansiyel kırmızı kart adamı değil , çok olaya karışmaz öyle ancak , yine defansa yakın iki yönlü bir orta sahaya göre agresifliği , top çalma yeteneği , defansif özellikleri üst düzey de , Melo'ya göre ise çok büyük bir artısı var üst düzey şutları gerçekten harika şutları var Gökhan'ın , ayağı da çok iyi :)

Özet olarak ; Tabi ki oynayabilir ancak Melo'ya göre eksilerini ve artılarını saydım karar sizlerin :)

Bana kalırsa bu iş olabilir ancak Gökhan'ı alır mıyız mesele bu :) Ama tabi ki takım iskeletini de sürekli bir arada tutmaktan yanayım , zırt pırt değişmez bu.

bi klibini izledim full golü var ceza sahası dışından :cool:

Aynen katılıyorum. Şu an fb bizim 3-4 yıl önceki halimize benziyor. Milli takım defansı bizde diyerek boyuna ofansif oyuncular alıyorduk. Sonrası malum. Şu anki transfer politikalarını keyifle izliyorum ve yabancı sınırı konusunda bir kez daha kıvırmaları için en fazla 3 maç veriyorum.

1- Öncelike Alper'in Messi olmadığını keşfedecekler. Buna 5 yıllık 25M€ fazla değil mi derken...

2- Tam bu sırada Aziz bize sataşıp gündem değiştirecek ve beyinler yine firar edecek

3- Yeni alacakları yabancı forvetlerin ellerinde olanlardan bir fazlası olmadığını görecekler. O zaman niye bir ton para verip bunları aldık derken...

4- bkz. madde 2

5- Yine Anadolu takımı gibi oynamaya başladıklarında Aykut'un aslında teknik direktör olmadığını bir kere daha hatırlayacaklar. Tam Aykut istifa derken...

6- bkz. madde 2

7- Milli takım defansı bizde her maç gol yiyoruz, gol yedik mi çıkartamıyoruz bunda bir iş var derken...

8- bkz. madde 2

9-..

Beyin bedava arkadaş ,

göreceğim onların bekir-egemenli defanslarını , özellikle bekir'in benfica maçındaki 3. goldeki pozisyonu hiç unutamam herhalde ,

bizim birkaç sezon evvelki savunma hattı bile bunlardan daha iyiydi ki düştüğüm durumlar ortada maalesef ,

bu sene dayanırsak seneye bu yabancı sınırlamasının kaldırılmasının bayraktarlığını bunlar yapacak

4- bkz. madde 2

6- bkz. madde 2

8- bkz. madde 2

9-..

Bu sonsuz döngünün içinde sonuza kadar kaybolup gitmelerini temenni ediyorum :kick:

Bu yeni yabancı uygulaması hayata geçerse sadece ilk 11 açısından değil kulübe açısında da sorun yaşayacağız.

İlk 11'e 6 yabancı koyduğumuzu farzedersek kenara yabancı koyamıyoruz.

Yani oyunu değiştirmek için yapabileceğimiz hamleler Sabri, Aydın, Emre :(

Kulübeyi güçlendirmek gerek.

Oyuna girip sadece hakeme itiraz eden Sabri'yi, tek iyi özelliği hızı olan ve onu da kullanamayan Aydın'ı, etrafında dönmekten başı dönen Emre'yi izlemek istemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt