Cevap: Transfer Nöbeti
Vayyyyyyyyy :ayatollah:
hadi biraz konu değiştirelim yakışmış mı ?
![]()
Vayyyyyyyyy :ayatollah:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hadi biraz konu değiştirelim yakışmış mı ?
![]()
Sali gününe kadar aciklanir.
Umarim bu Sammer haberleri de dogru degildir.
Bazıları Melo'nun yerinde oynayamaz diyor ama tanıyorsan senin yorumun nedir ?
Sammer
mathieu yu diyo ya onla bozmuş kafayı .. dilimde tüy bitti iyi solbek diye ama anlatamadım![]()
Adamları defans yapısı kaleci dahil 4 yerli var ancak ;
Ayı
GG Bekir Egemen HAK
Beşliye bak böyle beşli olmaz olsun , Egemen ve Bekir zaten yorumsuz , özellikle HAK'ın muazzam defansif zaafları var , GG'nin de defansif açıdan sorunları var HAK kadar olmasa da , Ayı'nın omuzu pert durum da ; daha ne olsun ?
Şöyle diyelim hocam , Gökhan İnler , belkide Avrupa'nın en iyi orta saha oyuncularından biri oyunu iki yönüyle komple bir şekilde oynaması en büyük özelliği , Melo'dan eksiği şunlar olabilir bir tek ; Melo'ya göre hava hakimiyetinin , kafa toplarının biraz daha zayıf olması ; bakın Melo'ya göre diyorum yoksa iyi derece de bu özellikleri , diğer eksiği de belki Melo kadar karta yakın olmaması ve agresifliğini sadece futbolun için bırakması , yani potansiyel kırmızı kart adamı değil , çok olaya karışmaz öyle ancak , yine defansa yakın iki yönlü bir orta sahaya göre agresifliği , top çalma yeteneği , defansif özellikleri üst düzey de , Melo'ya göre ise çok büyük bir artısı var üst düzey şutları gerçekten harika şutları var Gökhan'ın , ayağı da çok iyi
Özet olarak ; Tabi ki oynayabilir ancak Melo'ya göre eksilerini ve artılarını saydım karar sizlerin
Bana kalırsa bu iş olabilir ancak Gökhan'ı alır mıyız mesele buAma tabi ki takım iskeletini de sürekli bir arada tutmaktan yanayım , zırt pırt değişmez bu.
Aynen katılıyorum. Şu an fb bizim 3-4 yıl önceki halimize benziyor. Milli takım defansı bizde diyerek boyuna ofansif oyuncular alıyorduk. Sonrası malum. Şu anki transfer politikalarını keyifle izliyorum ve yabancı sınırı konusunda bir kez daha kıvırmaları için en fazla 3 maç veriyorum.
Gelecek sezon olaylar fb açısından şöyle gelişecek:
1- Öncelike Alper'in Messi olmadığını keşfedecekler. Buna 5 yıllık 25M€ fazla değil mi derken...
2- Tam bu sırada Aziz bize sataşıp gündem değiştirecek ve beyinler yine firar edecek
3- Yeni alacakları yabancı forvetlerin ellerinde olanlardan bir fazlası olmadığını görecekler. O zaman niye bir ton para verip bunları aldık derken...
4- bkz. madde 2
5- Yine Anadolu takımı gibi oynamaya başladıklarında Aykut'un aslında teknik direktör olmadığını bir kere daha hatırlayacaklar. Tam Aykut istifa derken...
6- bkz. madde 2
7- Milli takım defansı bizde her maç gol yiyoruz, gol yedik mi çıkartamıyoruz bunda bir iş var derken...
8- bkz. madde 2
9-..
10-bkz. madde 2 =>9 => 2=> sonsuz döngü
bi klibini izledim full golü var ceza sahası dışından :cool:
Aynen katılıyorum. Şu an fb bizim 3-4 yıl önceki halimize benziyor. Milli takım defansı bizde diyerek boyuna ofansif oyuncular alıyorduk. Sonrası malum. Şu anki transfer politikalarını keyifle izliyorum ve yabancı sınırı konusunda bir kez daha kıvırmaları için en fazla 3 maç veriyorum.
Gelecek sezon olaylar fb açısından şöyle gelişecek:
1- Öncelike Alper'in Messi olmadığını keşfedecekler. Buna 5 yıllık 25M€ fazla değil mi derken...
2- Tam bu sırada Aziz bize sataşıp gündem değiştirecek ve beyinler yine firar edecek
3- Yeni alacakları yabancı forvetlerin ellerinde olanlardan bir fazlası olmadığını görecekler. O zaman niye bir ton para verip bunları aldık derken...
4- bkz. madde 2
5- Yine Anadolu takımı gibi oynamaya başladıklarında Aykut'un aslında teknik direktör olmadığını bir kere daha hatırlayacaklar. Tam Aykut istifa derken...
6- bkz. madde 2
7- Milli takım defansı bizde her maç gol yiyoruz, gol yedik mi çıkartamıyoruz bunda bir iş var derken...
8- bkz. madde 2
9-..
10-bkz. madde 2 =>9 => 2=> sonsuz döngü
Uzaktan şutları muazzam , üst düzey , harika :ayatollah:
Bilekleride bayağı yumuşak diye biliyorum.Bide sakin yapısı en büyük artısı inş bitiririz bu transferi
Hey Allah'ım,GALATASARAY'IN DÜŞMANI GALATASARAY'LILARDIR cümlesi her seferinde ne kadar doğru çıkıyor,yazık yahu,kendi kendimizi bitiriyoruz...
Nevzat Dindar @nevzatdindar 11s
Galatasaray Albert Riera'yı gözden çıkardı...