Barbaros Kaplan
10 Numara!
- 15 Ocak 2012
- 10.554
- 7.008
- 1.513
Cevap: Transfer Nöbeti
İnş bize Riera yı aratmaz...
Bu işin sonu mathieu da biter...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu işin sonu mathieu da biter...
riera bence gayet iyidi
Açıkçası Mathieu nasıl bir oyuncu bilgim yok.Forumda ki yorumları okuduğumda yarı yarıya bir oran var gibi gelip gelmemesi adına...Ben Eboue tarzı bir oyuncu olucaksa Riera dan vazgeçmemiz gerektiğini düşünüyorum.Mathieu bu tanıma uyar mı bilmiyorum.
Mathieu'yu çok az biliyorum ama yarı yarıya bölünmenin sebebi şu sanırım. Mathieu iyi bir sol bek. Ancak süper denebilecek seviyede değil. Yani Riera 70 lik oynuyorsa, O da 77-78 lik oynar. Muhakkak katkısı olur.
Ama bazıları da diyor ki yabancı alıyorsan kontenjan harcıyorsan 80+ adam al. O da bir yerde doğru tabii.
Bir de Chedjou, Mathieu falan yazılışı zor adamlara sardık hep bu sene kadro yazarken sıkıntıHalbuki Nani öyle mi
Mathieu'yu çok az biliyorum ama yarı yarıya bölünmenin sebebi şu sanırım. Mathieu iyi bir sol bek. Ancak süper denebilecek seviyede değil. Yani Riera 70 lik oynuyorsa, O da 77-78 lik oynar. Muhakkak katkısı olur.
Ama bazıları da diyor ki yabancı alıyorsan kontenjan harcıyorsan 80+ adam al. O da bir yerde doğru tabii.
Bir de Chedjou, Mathieu falan yazılışı zor adamlara sardık hep bu sene kadro yazarken sıkıntıHalbuki Nani öyle mi
sen hangi dünyada yasiyorsun yada dünyadan haberin yok diyelim. ben insan ayrimi hic yapmam genelikle fenerlilerin cogu, hepsi degil tabiki, yasadiklari travmadan dolayimi artik bilmiyorum cok ters yanlis düsüncelere sahipler. objketivlilik yokdur ki Galatasaraylilarda hak yeme gibi aliskalnlik yokdur. yanlisimiz varsa yanlis demeye biliyoruz. haksiz bir sey varsa kendi camiamizin icinde de olsa hop ne oluyoruz demeye biliyoruz. Ben gercek Galatasaraylikdan bas ediyorum. Galatasaray kültürü durusu vardir. ben Galatasarayi yasiyorum . öylesine takim tutan bir insan degilim acikcasi.
Galatasaraylilik bir hayat felesvidir tah liseden gelen bir sey. zaten liseden tek iyi kalan da budur herhalde ... burda gercek Galatasaraylilik ruhunu kültürünü yasamis insanlari sen ordaki psycholik anlamda cökmüs ve atatürk suikastligi ile anilan insanlarla kiyaslayamasin diye savunuyorum.
umarim anlamisindir ne demek istedigimi güzel kardesim.
Bu yeni yabancı uygulaması hayata geçerse sadece ilk 11 açısından değil kulübe açısında da sorun yaşayacağız.
İlk 11'e 6 yabancı koyduğumuzu farzedersek kenara yabancı koyamıyoruz.
Yani oyunu değiştirmek için yapabileceğimiz hamleler Sabri, Aydın, Emre
Kulübeyi güçlendirmek gerek.
Oyuna girip sadece hakeme itiraz eden Sabri'yi, tek iyi özelliği hızı olan ve onu da kullanamayan Aydın'ı, etrafında dönmekten başı dönen Emre'yi izlemek istemiyorum.
Bu yeni yabancı uygulaması hayata geçerse sadece ilk 11 açısından değil kulübe açısında da sorun yaşayacağız.
İlk 11'e 6 yabancı koyduğumuzu farzedersek kenara yabancı koyamıyoruz.
Yani oyunu değiştirmek için yapabileceğimiz hamleler Sabri, Aydın, Emre
Kulübeyi güçlendirmek gerek.
Oyuna girip sadece hakeme itiraz eden Sabri'yi, tek iyi özelliği hızı olan ve onu da kullanamayan Aydın'ı, etrafında dönmekten başı dönen Emre'yi izlemek istemiyorum.
Açıkçası Mathieu nasıl bir oyuncu bilgim yok.Forumda ki yorumları okuduğumda yarı yarıya bir oran var gibi gelip gelmemesi adına...Ben Eboue tarzı bir oyuncu olucaksa Riera dan vazgeçmemiz gerektiğini düşünüyorum.Mathieu bu tanıma uyar mı bilmiyorum.
![]()
Dünyanın en iyi 2 sol beki :ayatollah:
![]()
Dünyanın en iyi 2 sol beki :ayatollah: