Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Yerli oyuncu almaliyiz.

Ustelik bu yerliler su an yabanci oynatmak zorunda oldugumuz mevkilerde olmali.

Bu mevkiler her iki bek, on libero, kanat ve kaleci mevki.

Ustelik yerine oynayacaklari yabancilari kesebilecek kalitede olmali.

Bek olarak bu kriterlerde yerli oyuncu yok.

Kaleci olarak da yok.

Kanat olarak bir tek Arda.

On libero olarak bir tek Gokhan İnler.

Gokhan İnler'i alsak cok iyi is yapmis oluruz.

Cevap: Transfer Nöbeti

riera bence gayet iyidi

Açıkçası Mathieu nasıl bir oyuncu bilgim yok.Forumda ki yorumları okuduğumda yarı yarıya bir oran var gibi gelip gelmemesi adına...Ben Eboue tarzı bir oyuncu olucaksa Riera dan vazgeçmemiz gerektiğini düşünüyorum.Mathieu bu tanıma uyar mı bilmiyorum.

eğer stoper oynayabilen bi sol bek alırsak melonunda varlığıyla 3-5-2 deneyebiliriz semih-chedjou-yeni stoper semih takım defanstayken sağ beke geçer melo chedjou göbeğe yeni yabancıda sol beke hucumdada melo öne cıkar böylece sneijderede yer acılır çok rahat

Açıkçası Mathieu nasıl bir oyuncu bilgim yok.Forumda ki yorumları okuduğumda yarı yarıya bir oran var gibi gelip gelmemesi adına...Ben Eboue tarzı bir oyuncu olucaksa Riera dan vazgeçmemiz gerektiğini düşünüyorum.Mathieu bu tanıma uyar mı bilmiyorum.

riera gibi teknik bir solbek anca coentrao olabilir

Mathieu'yu çok az biliyorum ama yarı yarıya bölünmenin sebebi şu sanırım. Mathieu iyi bir sol bek. Ancak süper denebilecek seviyede değil. Yani Riera 70 lik oynuyorsa, O da 77-78 lik oynar. Muhakkak katkısı olur.

Ama bazıları da diyor ki yabancı alıyorsan kontenjan harcıyorsan 80+ adam al. O da bir yerde doğru tabii.

Bir de Chedjou, Mathieu falan yazılışı zor adamlara sardık hep bu sene kadro yazarken sıkıntı :D Halbuki Nani öyle mi

arkadaşlar gökhan inlerle ilgili bir duyum vs varmı yada sadece bizlerin düşüncesimi. ayrıca yabancı kısıtlaması bugün eziklerin yaptığı açıklamadan sonra fenerasyonun yüzde yüz uyguluyacağı anlamına geliyor.herkez şunu alsak bunu alsak diye bir dünya yabancı oyuncu yazıyor ama zaten şuan elimizdeki yabancılar bile kısıtlamaya takılıyor. Madem bu kural uygulanacak ona göre plan yapmalıyız. Alınabilecek yerli oyuncular yok denecek kadar azken herkesin dilinde söylerken tüy bittiği aslında çok da iyi olmasada idare edebilecek kapasitedeki başta gökhan inler,frei,arda,ömer toprak,serdar taşçı bunlardan birkaçını almalıyız. chedju iyi transfer fakat zaten yabancı sıkıntısı var kale de dahil olmak üzere 4 yabancıyı geride dolduruyoruz. melo alınırsa ve drogbayla 6 yabancı yani düşünsenize sneıjder gibi bir adam belki yedek oturacak. chedjuya verilecek bonservisle serdar taşçı yada ömer toprak alınabilirdi. Her ne kadar ikiside chedju kadar iyi olmasa da mecburuz bazı fedakarlıklara bakalım neler olacak

Mathieu'yu çok az biliyorum ama yarı yarıya bölünmenin sebebi şu sanırım. Mathieu iyi bir sol bek. Ancak süper denebilecek seviyede değil. Yani Riera 70 lik oynuyorsa, O da 77-78 lik oynar. Muhakkak katkısı olur.

Ama bazıları da diyor ki yabancı alıyorsan kontenjan harcıyorsan 80+ adam al. O da bir yerde doğru tabii.

Bir de Chedjou, Mathieu falan yazılışı zor adamlara sardık hep bu sene kadro yazarken sıkıntı :D Halbuki Nani öyle mi

Kuyt ın yazılışı kolay.Buda fenerbahçenin büyüklüğünü gösterir...:)

Coentrau'da zor ama zevkli yazması abi :cool:

sen hangi dünyada yasiyorsun yada dünyadan haberin yok diyelim. ben insan ayrimi hic yapmam genelikle fenerlilerin cogu, hepsi degil tabiki, yasadiklari travmadan dolayimi artik bilmiyorum cok ters yanlis düsüncelere sahipler. objketivlilik yokdur ki Galatasaraylilarda hak yeme gibi aliskalnlik yokdur. yanlisimiz varsa yanlis demeye biliyoruz. haksiz bir sey varsa kendi camiamizin icinde de olsa hop ne oluyoruz demeye biliyoruz. Ben gercek Galatasaraylikdan bas ediyorum. Galatasaray kültürü durusu vardir. ben Galatasarayi yasiyorum . öylesine takim tutan bir insan degilim acikcasi.

Galatasaraylilik bir hayat felesvidir tah liseden gelen bir sey. zaten liseden tek iyi kalan da budur herhalde ... burda gercek Galatasaraylilik ruhunu kültürünü yasamis insanlari sen ordaki psycholik anlamda cökmüs ve atatürk suikastligi ile anilan insanlarla kiyaslayamasin diye savunuyorum.

umarim anlamisindir ne demek istedigimi güzel kardesim.

kendi yargın ve boş şeyler

Bu yeni yabancı uygulaması hayata geçerse sadece ilk 11 açısından değil kulübe açısında da sorun yaşayacağız.

İlk 11'e 6 yabancı koyduğumuzu farzedersek kenara yabancı koyamıyoruz.

Yani oyunu değiştirmek için yapabileceğimiz hamleler Sabri, Aydın, Emre :(

Kulübeyi güçlendirmek gerek.

Oyuna girip sadece hakeme itiraz eden Sabri'yi, tek iyi özelliği hızı olan ve onu da kullanamayan Aydın'ı, etrafında dönmekten başı dönen Emre'yi izlemek istemiyorum.

Kerim Frei, Gökhan Töre, Alpaslan Öztürk... Ama bunları yazma dikkat et FM ci damgası yersin :)

okay yokuşlu,kerim frei,hakan çalhanoğlu şart... yabancı solbek şart ,yabancı kontenjanının durumuna göre dany bile gözden cıkarılmalıdır ve hatta amrabat bu ikisi kiraya verilebilir... ezik febe yabancı kontenjanı artmasın diye acıklama yapmaya başladı bile ,rezil ahlaksız şikeciler...

Bu yeni yabancı uygulaması hayata geçerse sadece ilk 11 açısından değil kulübe açısında da sorun yaşayacağız.

İlk 11'e 6 yabancı koyduğumuzu farzedersek kenara yabancı koyamıyoruz.

Yani oyunu değiştirmek için yapabileceğimiz hamleler Sabri, Aydın, Emre :(

Kulübeyi güçlendirmek gerek.

Oyuna girip sadece hakeme itiraz eden Sabri'yi, tek iyi özelliği hızı olan ve onu da kullanamayan Aydın'ı, etrafında dönmekten başı dönen Emre'yi izlemek istemiyorum.

Kanal değiştirirsin renkdaş.

Fabio+Coentrao+Real+Madrid+vs+Galatasaray+74r1Pp2YTm2x.jpg

Dünyanın en iyi 2 sol beki :ayatollah:

eskıdendı o diye bısey var bılırmısın

jeremy eskıden cok iyiydi

Aydın'a yeni sözleşme önerilmiş :31:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt