Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

naniye 50.000 kisi kufur mu etsek belki o da kufur yemeyi seviyodur alper gibi

Kuyt:Fax'a İnanıp , Resmi Sitemizde Yayınlamak fenerbahçe'nin Büyüklüğünü Gösterir

Yalnız bu olayı iyice büyütmek, heryere manşet yaptırmak lazım

Perez Alper transferini kutlamamış mı hala, bu arada kabotaj bayramı ne zaman dı :asd::asd:

Di Maria'yı istemez mümkünse Coentrao olsun o isim ben gerçekten önlerine 12 - 15 Mn € arası cash parayı koyup çok rahat Coentrao'yu alabileceğimizi düşünüyorum.

Di Maria'yı şu lige istememek neyin kafasıdır ? Minimum 30 gole doğrudan etki yapacak bir oyuncu.

ulan ne güldüm be ne diş ağrısı kaldı ne başka bişey Kulübüne Fax Çektiğimin Çocukları Tek Eglence fenerbahçe :):

Bizim başkan Perezle yiyor içiyor, Morattiyle kanka; bu ezikler gelen faksı bana ayırdığın bu kalbim kadar temiz sayfa modunda hatıra olarak saklıyor.

hahahaha beyler dediğim twitter şu anda yıkılıyor ço komik twitler atılmaya başladı ben gülmekten altıma işeyecem yaaaa:asd::asd::asd:

o değil de buna karşılık olarak Ali Dürüstün olmayan uçağından Naniyi indirmeye çalışıyor ezikler

Yarin Madridli birkac taraftarla ve ispanyol gazetecilerle goruntulu basin toplantisi yaparlar şimdi bir ellerinde muz bir ellerinde fax makinesi :D:D ahahahahahaha

burda bi caps görmüstüm antudandi sanirim, ünal aysalin istifasinin altina yazmisti biri galatasaray batiyor alperi de aldik allahim rüyada miyim benzeri bisey yazmisti beyler o capsi bilen atsin ya :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt