Malik Yavuz
Büyük Kaptan
- 14 Kasım 2010
- 23.256
- 1.434
- 1.503
Cevap: Transfer Nöbeti
Telgraf çekmediğine dua etsinler.
Telgraf çekmediğine dua etsinler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Di Maria'yı istemez mümkünse Coentrao olsun o isim ben gerçekten önlerine 12 - 15 Mn € arası cash parayı koyup çok rahat Coentrao'yu alabileceğimizi düşünüyorum.
Bundan tam 1 yıl önce Galatasaraylı oluduğunu kanıtlamak üzere bi gittin bi sonraki Transfer dönemi geldin.. Hatta senin hakkında bir çok spekülasyon yapılmıştı.. Beklemedeyiz..
Yalnız bu olayı iyice büyütmek, heryere manşet yaptırmak lazım

Di Maria'yı istemez mümkünse Coentrao olsun o isim ben gerçekten önlerine 12 - 15 Mn € arası cash parayı koyup çok rahat Coentrao'yu alabileceğimizi düşünüyorum.
Di Maria'yı şu lige istememek neyin kafasıdır ? Minimum 30 gole doğrudan etki yapacak bir oyuncu.
Perez Alper transferini kutlamamış mı hala, bu arada kabotaj bayramı ne zaman dı![]()
chelsea 18m€ teklif etmis

nasıl yayacaz bu olayı ya abi AMK gazetesi bzden yayar aslında iskender paydaş falan.

Yarin Madridli birkac taraftarla ve ispanyol gazetecilerle goruntulu basin toplantisi yaparlar şimdi bir ellerinde muz bir ellerinde fax makinesiahahahahahaha