Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler yok mu antu dan birseyler copy paste yapacak biri?

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
hcttp_emre - 25.05.2013 00:55[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Bu faksın sahte olması olayına hiç değinmiyorum‚ o tam bir rezalet zaten. Benim asıl deli olduğum şey şu: Real Madrid gerçekten tebrik etmiş olsa bile bunu resmi siteden ve resmi kanaldan büyük bir gururla yayınlamak tam anlamıyla rezalet. Kanalda kadın sunucunun haberi bir sunuşu var ki inanamadım. Elalem CL´de çeyrek finalde oynuyorlar Real´le‚ biz "Bizi tebrik ettiler‚ bizi tebrik ettiler" diye mutlu oluyoruz. Lan ne hale getirdiniz kulübü be. Her gün "Acaba bugün ne yapacaklar?" diye korkuyla bekliyorum.

:lol::lol:[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

bunlara birde ziraat bankasından ziraat kupasını aldıkları için traktör hediyesi gönderip (tarları sürmeye ) birde çiftçi kredisi göndermek lazım

şakayı yapanlara sesleniyoruz fenerin yolladığı cevabıda yayınlayın :D

Avrupda spor sitelerine mail atında rezilliği Dünya görsün :lol::lol::lol:

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]Hernan - 25.05.2013 00:51[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
bos.gif

Aziz yıldırımla yaşamadığımız bir bu kepazelik kalmıştı.

Ben şaşırmam açıkcası Real bizi tebrik etti hihihihihi diyip konvaya çıkıcak Azizciler var.

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]akn1907 - 25.05.2013 00:22[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
bos.gif

bu kadar amatörce yönetilen başka kurum olamaz..2-3 gündür rezil etmiyorlardı bizi sağolsun boş geçmediler haftayı..

:asd::asd::asd::asd::asd:[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ok.gif

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
bos.gif

Bu faksın sahte olması olayına hiç değinmiyorum‚ o tam bir rezalet zaten. Benim asıl deli olduğum şey şu: Real Madrid gerçekten tebrik etmiş olsa bile bunu resmi siteden ve resmi kanaldan büyük bir gururla yayınlamak tam anlamıyla rezalet. Kanalda kadın sunucunun haberi bir sunuşu var ki inanamadım. Elalem CL´de çeyrek finalde oynuyorlar Real´le‚ biz "Bizi tebrik ettiler‚ bizi tebrik ettiler" diye mutlu oluyoruz. Lan ne hale getirdiniz kulübü be. Her gün "Acaba bugün ne yapacaklar?" diye korkuyla bekliyorum.

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

hahahah :D:D

ok.gif

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
bos.gif

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Şunuda anlamıyorum ikide bir ne hale getirdiniz klübü diyip duruyorlar ulan neydiniz sankide ne oldunuz zibidiler şikeyle 2 sene şampiyon olunca adamdan saydılar kendilerini iyice.

olum adamların dünyası öyle başka ki herif bunu bile transferle bağdaştırmış. Hahahhaha

ok.gif
hcttp_emre - 25.05.2013 00:55[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Bu faksın sahte olması olayına hiç değinmiyorum‚ o tam bir rezalet zaten. Benim asıl deli olduğum şey şu: Real Madrid gerçekten tebrik etmiş olsa bile bunu resmi siteden ve resmi kanaldan büyük bir gururla yayınlamak tam anlamıyla rezalet. Kanalda kadın sunucunun haberi bir sunuşu var ki inanamadım. Elalem CL´de çeyrek finalde oynuyor Real´le‚ biz "Bizi tebrik ettiler‚ bizi tebrik ettiler" diye mutlu oluyoruz. Lan ne hale getirdiniz kulübü be. Her gün "Acaba bugün ne yapacaklar?" diye korkuyla bekliyorum.

en bombası bu :D

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ANTU dan:

Hernan - 25.05.2013 00:51

Aziz yıldırımla yaşamadığımız bir bu kepazelik kalmıştı. :D

Ben şaşırmam açıkcası Real bizi tebrik etti hihihihihi diyip konvaya çıkıcak Azizciler var.

ahahahahahahhaa beyler :D

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan 30 sn

Az önce Barcelona kulübünden şampiyonluğumuzu tebrik eden bi fax aldım "Sie" yazıp cevap yolladım. Umarım gerçek değildir. :((

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt