Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.859
- 3.198
Cevap: Transfer Nöbeti
[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
hcttp_emre - 25.05.2013 00:55[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
Bu faksın sahte olması olayına hiç değinmiyorum‚ o tam bir rezalet zaten. Benim asıl deli olduğum şey şu: Real Madrid gerçekten tebrik etmiş olsa bile bunu resmi siteden ve resmi kanaldan büyük bir gururla yayınlamak tam anlamıyla rezalet. Kanalda kadın sunucunun haberi bir sunuşu var ki inanamadım. Elalem CL´de çeyrek finalde oynuyorlar Real´le‚ biz "Bizi tebrik ettiler‚ bizi tebrik ettiler" diye mutlu oluyoruz. Lan ne hale getirdiniz kulübü be. Her gün "Acaba bugün ne yapacaklar?" diye korkuyla bekliyorum.
:lol::lol:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Beyler yok mu antu dan birseyler copy paste yapacak biri?
[TABLE="class: tablodis"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
Bu faksın sahte olması olayına hiç değinmiyorum‚ o tam bir rezalet zaten. Benim asıl deli olduğum şey şu: Real Madrid gerçekten tebrik etmiş olsa bile bunu resmi siteden ve resmi kanaldan büyük bir gururla yayınlamak tam anlamıyla rezalet. Kanalda kadın sunucunun haberi bir sunuşu var ki inanamadım. Elalem CL´de çeyrek finalde oynuyorlar Real´le‚ biz "Bizi tebrik ettiler‚ bizi tebrik ettiler" diye mutlu oluyoruz. Lan ne hale getirdiniz kulübü be. Her gün "Acaba bugün ne yapacaklar?" diye korkuyla bekliyorum.
:lol::lol:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]