Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler biraz para yapiyim dedim bugun boyaya gittim saatligi 15$ 9 saat calistim 8den 5 e kadar 135$ aldim ama siz siz olun gitmeyin :D

her türlü Afrika kupası maçının Haziran, temmuz ve ağustosta yapılmasını istiyoruz..

5 tane Afro-topçumuz oldu..

He tamam degil. Nuri Sahin the best.

izlesene abicim laf yetistirecegine ilk hamleleri gozukuyor. saniye saniye ver bana burda iyi burda kotu de, bakalim iyi diyecegin yer bulacakmisin ben bulamadim cunku. gorunen koye niye kilavuz ariyon

ii tobcudur bilemem 3 macini izledim ben begenmistim de o maclarda. son arastirmalar adamin cobazadt potansiyelini gosterdi

[video=youtube_share;I2vdp-0sGJs]https://youtu.be/I2vdp-0sGJs[/video]

bu arada tek yaptığı adam İbrahimoviç değilmiş

izlesene abicim laf yetistirecegine ilk hamleleri gozukuyor. saniye saniye ver bana burda iyi burda kotu de, bakalim iyi diyecegin yer bulacakmisin ben bulamadim cunku. gorunen koye niye kilavuz ariyon

ii tobcudur bilemem 3 macini izledim ben begenmistim de o maclarda. son arastirmalar adamin cobazadt potansiyelini gosterdi

Benim yaklasik burda 1 1/2 senedir yazdigim adami bana anlatma ve izlememe de gerek yok. Eger baska stoper adayi varsa a la Kompany/Ramos gel tartisalim.

Jagielka neymis.

Burak ne oynamış be dügünde :asd:

Benim yaklasik burda 1 1/2 senedir yazdigim adami bana anlatma ve izlememe de gerek yok. Eger baska stoper adayi varsa a la Kompany/Ramos gel tartisalim.

Jagielka neymis.

gelsin gorucez lazim olan adammiymis degilmiymis bana pek oyle gelmiyor simdilik. ayrica lille'in 6 avrupa macinda 12 gol ligde 40 bilmemkac gol yedigini hatirlatalim.

jagielka'yi zaten chedjou'yla ayni cumle icerisinde kullanarak gunaha girmeyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt