Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[video=youtube_share;I2vdp-0sGJs]https://youtu.be/I2vdp-0sGJs[/video]

bu arada tek yaptığı adam İbrahimoviç değilmiş

ben bu adamı cok izledim içiniz rahat olsun.danyden cok daha iyi kötülediğnz danyde o kadar kötü deil bence bizim ligin en iyisi

mart nisanda izledim begendiydim ozamanlar. son izlediklerimden hosnut degilim

hm vallah fransada en iyi 2ci stoperi olarak sailiyorsa son 2-3 senedir bide o zaman bir nummara vardir bu arkadasda diye düsünüyorum.

konustugum ve fransa ligini takip eden arkadaslarim da cok begeniyorlar. gecen hafta hata hayata türkiye gelmez o demisdi. ben hic izlemedim sadece güvendigim kisilerin dediklerini aktardim acikcasi ne yalan söyleyim yani. silva gibi oldugu yerde en iyi 2 ci defans oyuncusu olarak gösterilen adam fransa gibi ligde iyidir bence. ama senin dedigin gibide son aylardir rezil oynuyormus. kafasi lille de degilmis diye bir cok yorum rastladim. transferden dolayi ola bilir bilmiyorum.

neyse Chedjoudan melodan kolarovdan naniden ardadan haberler varmi hic

gelsin gorucez lazim olan adammiymis degilmiymis bana pek oyle gelmiyor simdilik. ayrica lille'in 6 avrupa macinda 12 gol ligde 40 bilmemkac gol yedigini hatirlatalim.

jagielka'yi zaten chedjou'yla ayni cumle icerisinde kullanarak gunaha girmeyelim.

Bir takim cok gol yiyor diye, stoperin kalitesi sorgulanmamali. Tabi sorunlar vardir, ama eger dedigin gibi Lille bu sene izlediysen, adamlar takim halinde savunma yapamiyor, bunu net görürdün.

Dedigim gibi, eger baska stoper adayi varsa, Kompany veya Ramos gibi, Chedjou almayalim bi zahmet.

Jagielka ne ya?

Neyse baska birsey de bekleyemezdim, Nuri Sahin'i de sürekli 11'e yazarak acik vermistin zaten.

Lille'i kafasinda bitirdiginden dolayi kötü oynuyor gibi gözüküyor bence yoksa gercek Chedjou son maclardaki Chedjou degil ,Kaliteli bir Stoper kendisi,

Tutarsa Popescu etkisi yapabilir

Barcelona 28 milyon euro'ya Neymar'ı aldı derken Real devreye girip 35 milyon euro teklif etmiş. Bakalım hangisine gidecek...

Barcelona 28 milyon euro'ya Neymar'ı aldı derken Real devreye girip 35 milyon euro teklif etmiş. Bakalım hangisine gidecek...
gecen gün alper potuk muhabbetinde levent tüzemen konustu barca protokol yapmış neymarla.reale satarsa barcaya belli bir ücret tazminat ödycekmiş

Fener devreye girip 35.200+bekir teklif etmiş diyolla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt