Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bende isterim nani olsun, robben olsun ama rüya görmeyelim bu kısıtlama ile, kimi kesicen de adamları getiricen buraya. Yerli transferi öncelik olmalı.

o avci kendini cok yükseklerde görüyor. bir ayri havalarda resmen. kahrmana olacam diye milli takim üzerinden deneme tahtasi yapti. ya tutarsa misali. gencleri yeni isimleri koydu takima iflas etti resmen. tamam yeni isimler genc isimler koy takima ama basdan asagada pat diye olacak is degil bu. nerde görülmüs böyle is. tam fiasko ama dedigim gibi tutsaydi kendisini kahrman ilan edecekdi. genclere sans veren milli hoca olarak göstercekdi kendisini. deneme tahtasi degil orasi ve kendi cikarlarin ortaya merkezi asla degil. bunlarin hepsi kendi mefatlerini düsünen insanlar malesef.

Aynen öyle ama işte daha önceki teknik adam değişikleri bazen acımasızdı ama Abdullah Avcıyı ben başkan olsam 5 maç sonunda kovardım batırdı resmen.

Keşke şu alper'i alsaydık daha rahat yabancı transferi yapardık. Neyse iyi bi ders oldu böyle olayları erkenden bitirmen lazım.

Gidip inler'e 10 milyon euro bayılmamız lazım başarı için şart.

Aynen öyle İnler bu transfer döneminin olmazsa olmazı tabii Nani falan alınırsa öbür türlü takım bir yerden arıza verecek.

Bir kanat eksiğimiz var birde orta saha. Stoper işini çözdük büyük ihtimal, he birde sol bek var. Yani yapacağımız 2 olay arda ve inler. Sonra fenerbahçe'nin nasıl dansöz gibi kıvırdığını izlemek var. :b5:

vallah bir cekilde bir seyler yapa bildim galiba 6 yabancili :D

720376_Galatasaray_SK.jpg

720378_Galatasaray_SK.jpg
[/IMG]

Aklıma lig için Melonun da dahil olduğu en iyi kadro olarak bu geliyor tabii biraz yadırganabilir ama.

Kızmayın ama sol bek için vederson nasıl olur hemde Türk :)

Eboue-Chedjou-Solbek ligde rotasyona girmek zorunda burda kritik nokta Melonun yerini nasıl dolduracağız.Hamit-Selçuk tandemi düşünüyorsa hoca berbat olur deler geçerler.Selçuk-İnler düşünüyorsa İnleri getirebilecekmiyiz resmen bir Alperi transferi elimizi kolumuzu bağladı bunlarda o yüzden bu kadar rahat açıklama yapıyor yoksa güçlenmek içni almadılar önümüzü kesmek içni aldılar.

ben rotasyon işini kabul etmiyorum topçu sürekli oynayacak ki form tutsun belli bir çizgide ilerlesin illa ki yorgunluk sakatlık olacaktır onun dışında rotasyon işi y

alperide bizi yabancı sorunu yönünden çok etkileeceğini düşünmüorum zaten alperi hamit yerine düşünüorduk en kötü yine hamitle devam edilir

d
aha benim saydığım isimler içinde melo bile yok bu işin içinden çıkılmaz ki artık yedekte bile değil tribünde oturtacan 4 yabancıyı hangisi kabul eder gelip tribünde oturmayı

kanatlarin cok sayif kalmis. hizli kanatli takimlar baya zorlar bu kadro dizlisini. hata parcalar :SS:

Ligde götürürüz bir şekilde gibi benim için önemli olan orta saha ve forvet tandeminin bozulmaması forvet bölgesi Nanide eklenince ya benimde içime sinmiyorda bu yabancı uygulaması olduğu sürece maalesef ya Nani hayallerini unutupp Varı yoğu Ardaya basıcaz ki bu da mantıksız olur.

ben rotasyon işini kabul etmiyorum topçu sürekli oynayacak ki form tutsun belli bir çizgide ilerlesin illa ki yorgunluk sakatlık olacaktır onun dışında rotasyon işi y

alperide bizi yabancı sorunu yönünden çok etkileeceğini düşünmüorum zaten alperi hamit yerine düşünüorduk en kötü yine hamitle devam edilir

d
aha benim saydığım isimler içinde melo bile yok bu işin içinden çıkılmaz ki artık yedekte bile değil tribünde oturtacan 4 yabancıyı hangisi kabul eder gelip tribünde oturmayı

amrabat ve eee..... eboue ama oda 2-3 mac sonra surat asmaya baslar herhalde. baskada aklima gelmiyor :SS:

d

Başka türlü imkansız Yönetimin gidip 4 tribün yerine 2sinin yedeğe çekilmesi konusunda herşeyi denemeli gerekirse tehdit edilim havuzdan çekiliriz diyelim ligtvyle görüşelim dekoder almayız yabancı sınırında destek olmazsan diyelim her türlü çirkefliği yapmak lazım bunlar o dilden anlıyorlar.

Ligde götürürüz bir şekilde gibi benim için önemli olan orta saha ve forvet tandeminin bozulmaması forvet bölgesi Nanide eklenince ya benimde içime sinmiyorda bu yabancı uygulaması olduğu sürece maalesef ya Nani hayallerini unutupp Varı yoğu Ardaya basıcaz ki bu da mantıksız olur.

nereye götürüyorsun ya :) kanatlarin ne bek de nede ileri aciklarda calisiyor . türkiye liginde arap ligi degil ki. takimlarin hepsi kanatli oynuyor türkiyede. senin systeminde ise ne ileri aciklarinin savunmasi iyi nede bekin var. paramparca sarkisini dinlersin maci izlerken. karabük gibi takimlar maf eder bu dizdigin takimi büyük ihtimalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt