Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmaz arkadaslar kusura bakmayin. Belki bir gün söylerim, büyütmeye gerek yok
Almanyada yasiyorum. 2001 de yönetimin icindeydim. Hala kulübün bir cok futbolculariyla ve yöneticileriyle görüsmüslügüm, ayni zaman baglantilarim var. Bu yeterli.
BAŞKAN
Mehmet Cansun (4697) 1947 İstanbul doğumlu. Evli 2 çocuk sahibi. Galatasaray Lisesi ve İstanbul Üniversitesi mezunu. Fransızca ve İngilizce biliyor. Reklamcı.
Yönetim Kurulu
Fatih Altaylı (6767) 1962 doğumlu. Evli ve 1 çocuk sahibi. Galatasaray Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi mezunu. Fransızca ve İngilizce biliyor. Gazeteci, yazar.
Eren Talu (6239) 1960 doğumlu. Evli ve 1 çocuk sahibi. Galatasaray Lisesi ve Mimar Sinan Üniversitesi mezunu. Fransızca ve İngilizce biliyor. Yüksek Mimar.
Levent Soylu (9806) 1956 Gediz doğumlu. Evli, 2 çocuk sahibi. Galatasaray Lisesi ve X. Paris Ekonomi mezunu. Fransızca ve İngilizce biliyor. Sanayici.
Eşref Hamamcıoğlu (7102) 1959 İstanbul doğumlu. Evli ve 1 çocuk sahibi. Galatasaray Lisesi ve Sorbonne Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Fransızca ve İngilizce biliyor. İşadamı.
Özcan Çetinsoy (7719) 1963 doğumlu. Bekar. Galatasaray Lisesi ve Mimar Sinan Üniversitesi İngilizce İşletme mezunu. Fransızca ve İngilizce biliyor. Sanayici.
Özer Saraçoğlu (8048) 1968 doğumlu. 1 Çocuk sahibi. Galatasaray Lisesi ve İstanbul Üniversitesi mezunu. Fransızca ve İngilizce biliyor. Turizmci.
Aziz Üstel (8481) 1948 Ankara doğumlu. Evli. University of California mezunu. İngilizce biliyor. İşadamı, gazeteci, yazar.
Tuncer Hunca (6656) 1961 İstanbul doğumlu. Evli ve 1 çocuk sahibi. Luisiana State University mezunu. İngilizce biliyor. Sanayici.
Abdurrahim Albayrak (9047) 1954 Rize doğumlu. Lise mezunu. Almanca biliyor. Turizmci.
M. Yiğit Şardan (9798) 1963 doğumlu. Evli ve 2 çocuk sahibi. Galatasaray Lisesi ve İTÜ mezunu. Fransızca ve İngilizce biliyor. Reklamcı.
Yedek Üyeler
Osman Güneri (8162) 1961 İstanbul doğumlu. Evli ve 2 çocuk sahibi. Galatasaray Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi mezunu. Fransızca ve İngilizce biliyor. Bankacı.
Çoşkun Yılmaz (7786) 1966 İstanbul doğumlu. Evli ve 1 çocuk sahibi. Galatasaray Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi mezunu. Fransızca ve İngilizce biliyor. İnşaat Mühendisi.
Bikem Ardakoç (9401) 1969 doğumlu. Galatasaray Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi mezunu. Fransızca ve İngilizce biliyor. Bankacı.
Haluk Hamurculu (6485) 1956 doğumlu. Evli ve 1 çocuk sahibi. Galatasaray Lisesi mezunu. Fransızca ve İngilizce biliyor. İşadamı.
Enis Sevil (7274) 1961 İstanbul doğumlu. Üniversite mezunu. İngilizce biliyor. Sanayici.
Danışma Kurulu
Metin Çağşlar (7117) Finans ve Kaynak Yaratımı
Doç. Dr. Celal Erkut (6443) Hukuk İşleri ve Spor Mevzuatı
Sinan Kalpakçıoğlu (6184) Genel Sekreter
Mümtaz Tahincioğlu (10617) Uluslararası İlişkiler ve Piar
İbrahim Çağlar (5688) Sosyal Tesisler ve Su Sporları
hangisi sensin :lol:
Cogu yorumlarim silindi bir konunun kapatilmasi yüzünden.
Nani bitti sayilir, evet.
https://www.gscimbom.com/forum/muzik/48217-su-anda-hangi-sarkiyi-dinliyorsunuz_-261.html#post6447346
beyler dinledigi şarkılar hiç 2001de yönetim kurulunda olan birinin dinleyecegi şarkılara benzemiyor.
https://www.gscimbom.com/forum/muzik/48217-su-anda-hangi-sarkiyi-dinliyorsunuz_-261.html#post6447346
beyler dinledigi şarkılar hiç 2001de yönetim kurulunda olan birinin dinleyecegi şarkılara benzemiyor.
yabancı sınırı olduğu müddet isterse messi gelsin heyecanlanmam
Yabanci sinirlandirmasi hep vardi
hesap oğlununmuş
keklemis demekki bizi vicdansiz :ka19: bu durumda myc alir
..ya ogulu dinliyor bunlari'ya da renkdas söyledi pek dogru degil gibi...