Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

aklın yolu bir, çıkaracağımız en iyi kadro bu olur, eboue kontenjana takılacak malesef. gelecek sezon drogba bırakır, burak santrafor olur, kanada ardayı olmdı kerim frei alırız 5 yabancı olur. başka yol yok.

aklin yolu bir mi hamit'ten bek yapmisiniz kardesim sirtina donmesi 18 saniye suren adamdan bek yapmisiniz

Burak Isi ne olacak bakalim... Burak dan kanat yapmak dogru is degil..

uyandığındığınızda hiçbirşey hatırlamayacaksınız sayın tayfur akdan:)

ben rotasyon işini kabul etmiyorum topçu sürekli oynayacak ki form tutsun belli bir çizgide ilerlesin illa ki yorgunluk sakatlık olacaktır onun dışında rotasyon işi y

alperide bizi yabancı sorunu yönünden çok etkileeceğini düşünmüorum zaten alperi hamit yerine düşünüorduk en kötü yine hamitle devam edilir

d
aha benim saydığım isimler içinde melo bile yok bu işin içinden çıkılmaz ki artık yedekte bile değil tribünde oturtacan 4 yabancıyı hangisi kabul eder gelip tribünde oturmayı

yüzde 100 katılıyorum, bazı kadrolar görüyorum drogba şampiyonlar ligi kadrosunda, burak lig. drogba 34 maç kenarda oturacak adam değil. 6+0+4 yabancı sınırı varken +4 ancak düşük profilli yabancılar olur, amrabat, elmander, dany, belki riera. gidip diğerlerini kesemezsin.

ya böyle bilgilendirme mi olur benim aslında çevrem çok geniş ben aslında..neyse söylemeyim simdi çocuğuma bile söylemedim size mi söyleyecem olum falan .eğleniyoruz şurda ceza almaz bundan kimse belliki sabah sabah eğlence aranıyor:))

Görürsün kardesim benim :) Eglence degil bu benim icin bir keyif.

Ne yapsaydim, eski yönetici ortaligi karistiriyor diye firca mi yeseydim kulüpten hala baglantim olduguna ragmen? :)

Merak etme kimseyle eglendigim yok bundan emin olabilirsin.

bakalim arif ulu kadromu begenecek mi. kadr'ul likedeserver-

muslera

shen'r ---- samih ---- chedju ---- siqueira

inen ----- melo

tore'g--------------------nani

snaijder

drogbz/burac​

yabanci siniri varken kadr'ul fullbekz sacmalik aslinda. kadr'ul incredible:

muslera

semih ---- chedju------ toprak

tore'g ---- nuri----- melo ---- inen ---- nani

sneijder

drogba​

Görürsün kardesim benim :) Eglence degil bu benim icin bir keyif.

Ne yapsaydim, eski yönetici ortaligi karistiriyor diye firca mi yeseydim kulüpten hala baglantim olduguna ragmen? :)

Merak etme kimseyle eglendigim yok bundan emin olabilirsin.

nani gelsinde ben herşeye tavım benle hergün dalga geçebilirsiniz bıkmadan usanmadan eğlencesine hemde benim için sorun yok:))

anlamak istemiolar bende yazdım kaç kere

ya şikeci basının gazına bu kadar kolay gelmesi taraftarımızın beni çok üzüyo gerçekten. alper alınsa yabancı sınırını aşacakmışız, bide bunu nasıl yapacağımızı söyleseler. bakıp görecekler ki böyle bişey yok. alper hamitin yedeği olacaktı bu kadar net, alper yoksa yekta var yedekte, çok büyük kayıp değil. 6 yerine 10 versek alperin 4 gömlek üstü nuri şahini alırız.

bakalim arif ulu kadromu begenecek mi. kadr'ul likedeserver-

muslera

shen'r ---- samih ---- chedju ---- siqueira

inen ----- melo

tore'g--------------------nani

snaijder

drogbz/burac​

Güzel dengeli kadro..:yenieek:

bi tek Töre'nin yerine Kerim Frei, then perferct

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt