Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

352

|Muslera|

Semih Chedjou Ömer

Melo..Selcuk

Nani ....Sneijder ....Arda

Drogba​

ya şikeci basının gazına bu kadar kolay gelmesi taraftarımızın beni çok üzüyo gerçekten. alper alınsa yabancı sınırını aşacakmışız, bide bunu nasıl yapacağımızı söyleseler. bakıp görecekler ki böyle bişey yok. alper hamitin yedeği olacaktı bu kadar net, alper yoksa yekta var yedekte, çok büyük kayıp değil. 6 yerine 10 versek alperin 4 gömlek üstü nuri şahini alırız.

bunu kendileride bilmior ben alperi asla kötülemem ama sınırla bir alakası yok o yüzden büyütmenin manası yok

Bu Fax olayina cidden sasa kaldim. Bizim cocuklar bir harika gercekten. Ama bunlarla degil sahada güc gösterilmeli, bizat Süper Kupayi tekrar ezeli rakibimize karsi alarak.:)

Bu Şener gercekden ilk 11'i kaldirir mi?

ben yinede Terim Eboue ile devam edecek düsünyiorum...Eboue banko oynar..

hamit yavaş oranın adamı değil

sabri bizim yedek kulübesinin futbolcusu bile değil, sabri bek oynarken yedirdiği golleri görmediniz mi. hızlı mı evet hızlı ama kademe bilmez. bek dediğin adam savunma adamıdır hücum değil. iyi hücuma çıkıyo, 100 ortadan 5 tanesini ceza sahasına gönderiyo, ama geriye gelirsen ofsayt bozar, kademeye giremez. sabri bek olarak hamitin yanına bile yaklaşamaz. her maç gol yediren adamdan bek mi olur, gözünüz hep hücum hep hücumda olmasın, şampiyonu yaptığın savunma belirler.

gisip antepten serdar kurtuluş falan deseniz anlarım, ama sabri bek falan değil. 2 sene önceki maçları bi izleyin bakalım adamın her maç 1 gol yedirttiğini görürsünüz.

[video=youtube;SgrfQEB0XAg]https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=SgrfQEB0XAg[/video]

:asd:

sonuç olarak ne sabri ne hamit bekin adamı değil

Sabri bir rezil. Hayatimda gördügüm en kötü sag bek "oyuncusu".

cevap vereyim dedimde avatarı gördükçe senin bi garip oluyorum

güzel avatarım ya ben beğeniyorum :D

istediğiniz kadar cevap verin beni ikna edemezsiniz. sabrinin bek performansını gayet iyi biliyorum, bizim gözümüz hep ileri çıkınca ne yapıyoda olduğu için adamın geride yaptığı saçmalıkları konuşan yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt