Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sneijderi orada oynatacağımıza satalım ya
yabancıların vatandaşlığa geçmesi için kaç yıl ikamet gerekior?
-------------melo-----
------selcuk---------snj-----
burak--------------------------nani
-----------drogba----------
Sag bek turkish varsa Eboue adios dicez ha inler yada nuri gibi birini alirsan
selcuk----melo----nuri
-----------snj---------
burak-------------------drogba olur
yani bizim asil problemimiz sag yada sol bek icin turkish bulmamaiz lazim
o önemli değil, türk vatandaşı olduktan sonra 5 yıl beklemeleri lazım yerli statüsünde oynayabilmek için.
eleştiri alabilirim ama yine diyorum ya hamit sağ bek olacak ya da serdar kurtuluşu alalım.
Yetkili makam kararı ile Türk vatandaşlığının kazanılması
MADDE 10- Türk vatandaşlığını kazanmak isteyen bir yabancı, bu Kanunda belirtilen şartları taşıması halinde yetkili makam kararı ile Türk vatandaşlığını kazanabilir. Ancak, aranan şartları taşımak vatandaşlığın kazanılmasında kişiye mutlak bir hak sağlamaz.
Başvuru için aranan şartlar
MADDE 11- Türk vatandaşlığını kazanmak isteyen yabancılarda;
a) Kendi milli kanununa, vatansız ise Türk kanunlarına göre ergin ve ayırt etme gücünesahip olmak,
b) Başvuru tarihinden geriye doğru Türkiye’de kesintisiz beş yıl ikamet etmek
b maddesini iyi okursanız basvurdugu tarihten geriye dogru bakıllarak 5 sene ikamet etmiş olması yani bi yabancı 5 sene turkıyede oynamıssa ve 5 senenın sonunda basvurursa turk vatandası olabılır bu bu kadar basittir.
Böyle birşey buldum nette.
yani bugün misal dany gel seni kontenja kurban etmeyelim desek min 5 yıl bekleyeceğiz öylemi o işte yaş
yani bugün misal dany gel seni kontenja kurban etmeyelim desek min 5 yıl bekleyeceğiz öylemi o işte yaş
haha ben hamidi sol bek yazdim .hatta mou bile bir iki mac sol bek oynatti demistimde baya bi smile almistim :lol: bunun gibi
sen yine sag demissin ,ve lakin adamin fit bi macini gormedim ,balta gibi bile olabilir bekde![]()
avrupada on yil sigortali calismalisin yada evlenecen bir yil sonra hakkin var basvurmaya (degiskende olabilir ulkeden ulkeye)
evlendirin abi memlkette hatun mu yok ,dany i bile kaparlar![]()
şu beynine tükürdüğümün şikecileri hayat galesi olarak bizi engellemeyi değilde avrupada başarıyı ülke menfaatini düşünse beraber kaldırırdık sınırı ama ödleri kopuyor avrupadan 1 kupa daha getireceğiz diye
adam evli kuma mı getirecez üstüne![]()
yonetime mesaj atalim bekar getirsinlergelecek sol beki falan
![]()
hamit şampiyonlar ligi finalinde sol açıkta ilk 11de oynamıştı![]()
uçaktan iner inmez nikahınıda kıyarız ohh mis![]()