Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yabancıların vatandaşlığa geçmesi için kaç yıl ikamet gerekior?

sneijderi orada oynatacağımıza satalım ya

-------------melo-----

------selcuk---------snj-----

burak--------------------------nani

-----------drogba----------

Sag bek turkish varsa Eboue adios dicez ha inler yada nuri gibi birini alirsan

selcuk----melo----nuri

-----------snj---------

burak-------------------drogba olur

yani bizim asil problemimiz sag yada sol bek icin turkish bulmamaiz lazim

Vatandaşlığa başvurduktan sonra 5 yıl geçmesi gerek diye biliyorum.

-------------melo-----

------selcuk---------snj-----

burak--------------------------nani

-----------drogba----------

Sag bek turkish varsa Eboue adios dicez ha inler yada nuri gibi birini alirsan

selcuk----melo----nuri

-----------snj---------

burak-------------------drogba olur

yani bizim asil problemimiz sag yada sol bek icin turkish bulmamaiz lazim

eleştiri alabilirim ama yine diyorum ya hamit sağ bek olacak ya da serdar kurtuluşu alalım.

Juliano Haus Belletti nasil olur

Yetkili makam kararı ile Türk vatandaşlığının kazanılması

MADDE 10- Türk vatandaşlığını kazanmak isteyen bir yabancı, bu Kanunda belirtilen şartları taşıması halinde yetkili makam kararı ile Türk vatandaşlığını kazanabilir. Ancak, aranan şartları taşımak vatandaşlığın kazanılmasında kişiye mutlak bir hak sağlamaz.

Başvuru için aranan şartlar

MADDE 11- Türk vatandaşlığını kazanmak isteyen yabancılarda;

a) Kendi milli kanununa, vatansız ise Türk kanunlarına göre ergin ve ayırt etme gücünesahip olmak,

b) Başvuru tarihinden geriye doğru Türkiye’de kesintisiz beş yıl ikamet etmek

b maddesini iyi okursanız basvurdugu tarihten geriye dogru bakıllarak 5 sene ikamet etmiş olması yani bi yabancı 5 sene turkıyede oynamıssa ve 5 senenın sonunda basvurursa turk vatandası olabılır bu bu kadar basittir.

Böyle birşey buldum nette.

eleştiri alabilirim ama yine diyorum ya hamit sağ bek olacak ya da serdar kurtuluşu alalım.

haha ben hamidi sol bek yazdim .hatta mou bile bir iki mac sol bek oynatti demistimde baya bi smile almistim :lol: bunun gibi

sen yine sag demissin ,ve lakin adamin fit bi macini gormedim ,balta gibi bile olabilir bekde :D

şu beynine tükürdüğümün şikecileri hayat galesi olarak bizi engellemeyi değilde avrupada barıyı ülke menfaatini düşünse beraber kaldırırdık sınırı ama ödleri kopuyor avrupadan 1 kupa daha getireceğiz diye

Yetkili makam kararı ile Türk vatandaşlığının kazanılması

MADDE 10- Türk vatandaşlığını kazanmak isteyen bir yabancı, bu Kanunda belirtilen şartları taşıması halinde yetkili makam kararı ile Türk vatandaşlığını kazanabilir. Ancak, aranan şartları taşımak vatandaşlığın kazanılmasında kişiye mutlak bir hak sağlamaz.

Başvuru için aranan şartlar

MADDE 11- Türk vatandaşlığını kazanmak isteyen yabancılarda;

a) Kendi milli kanununa, vatansız ise Türk kanunlarına göre ergin ve ayırt etme gücünesahip olmak,

b) Başvuru tarihinden geriye doğru Türkiye’de kesintisiz beş yıl ikamet etmek

b maddesini iyi okursanız basvurdugu tarihten geriye dogru bakıllarak 5 sene ikamet etmiş olması yani bi yabancı 5 sene turkıyede oynamıssa ve 5 senenın sonunda basvurursa turk vatandası olabılır bu bu kadar basittir.

Böyle birşey buldum nette.

Ancak, aranan şartları taşımak vatandaşlığın kazanılmasında kişiye mutlak bir hak sağlamaz.

yani bugün misal dany gel seni kontenja kurban etmeyelim desek min 5 yıl bekleyeceğiz öylemi o işte yaş

avrupada on yil sigortali calismalisin yada evlenecen bir yil sonra hakkin var basvurmaya (degiskende olabilir ulkeden ulkeye)

evlendirin abi memlkette hatun mu yok ,dany i bile kaparlar :D

haha ben hamidi sol bek yazdim .hatta mou bile bir iki mac sol bek oynatti demistimde baya bi smile almistim :lol: bunun gibi

sen yine sag demissin ,ve lakin adamin fit bi macini gormedim ,balta gibi bile olabilir bekde :D

hamit şampiyonlar ligi finalinde sol açıkta ilk 11de oynamıştı :D

şu beynine tükürdüğümün şikecileri hayat galesi olarak bizi engellemeyi değilde avrupada barıyı ülke menfaatini düşünse beraber kaldırırdık sınırı ama ödleri kopuyor avrupadan 1 kupa daha getireceğiz diye

O amaçlarının yanında tırstıkları bir konu daha var. UEFA geçtiğimiz günlerde bi yönetmelik kabul etti. Bu yönetmeliğe göre şike suçlarında zaman aşımı kalktı ve eğer ilgili ülke federasyonu şike suçu işleyen takıma gerekli ve yeterli cezayı vermezse UEFA kendi ceza kesebilecek. UEFA ceza keserse zaten bu şikeciler direk amatöre kadar yol alırlar. Orda bu kadar yabancı oyuncu oynatamazlar. Ondan Selçuk gibi bir kazmayla, Volkan gibi bir insanlık dışı varlıkla,Mehmet Topuz gibi bir odunla sözleşme yeniliyorlar ve yabancı sınırının kalkmamasını istiyorlar. O şemsiye elbet bir gün içlerinde açılacak ve kupa Trabzona gidecek.

hamit şampiyonlar ligi finalinde sol açıkta ilk 11de oynamıştı :D

su anki hali ile artik zor is ,arti kademe atlatmaz sonucta ama ligde denenir sag bekte

sol bek anladigim kadari ile tr de yok ,Galatasaray haric hic bir maca bakmiyorum o yuzden sag bektemi yok diye sormak geliyor icimden .cunku Eboue olmazsa olmaz degil ,birde sol bek izleyek :D sagimiz aksasin azda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt