Ömer Yasin
Parçalı Üye
- 9 Ocak 2012
- 2.639
- 0
- 856
Cevap: Transfer Nöbeti
O genç oyuncuların tam olarak kullanıldıklarını düşünmüyorum ben.
Kilit görevinin en önemli noktası yabancı sınırı içindi, takımda yedek durur durmaz ama yabancı sınırının kalkması bu adamdan geçiyordu, şimdi Alper'i alamayınca yabancı haklarımızdan feragat etmemiz gerekecek. O yüzden kilit demek istemiştim. Ha Alper Hamit'i belki yeri geldiğinde yedeklerdi, sonuçta genç oyuncu, belki tecrübelenirdi bir iki seneye olaya buradanda bakmak lazım.
o kadar kilit oalrak görmüyorum ben alperi, yektadan fazla oynayacağını kimse garanti edemez sonuçta, eskişehirspor değil burası. 18 yaşındayken aldığımız okan derici kayboldu gitti, o bölgede çok iyi alternatif olurdu, yetenekli adam zaten.
bu sezon fatih hocanın kafasında kanatlı oynamak var bunu artık biliyoruz, kazara burak da giderse dünya yıldızı dolu kadro ile şampiyonluk hayal olur malesef.
O genç oyuncuların tam olarak kullanıldıklarını düşünmüyorum ben.
Kilit görevinin en önemli noktası yabancı sınırı içindi, takımda yedek durur durmaz ama yabancı sınırının kalkması bu adamdan geçiyordu, şimdi Alper'i alamayınca yabancı haklarımızdan feragat etmemiz gerekecek. O yüzden kilit demek istemiştim. Ha Alper Hamit'i belki yeri geldiğinde yedeklerdi, sonuçta genç oyuncu, belki tecrübelenirdi bir iki seneye olaya buradanda bakmak lazım.