Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

o kadar kilit oalrak görmüyorum ben alperi, yektadan fazla oynayacağını kimse garanti edemez sonuçta, eskişehirspor değil burası. 18 yaşındayken aldığımız okan derici kayboldu gitti, o bölgede çok iyi alternatif olurdu, yetenekli adam zaten.

bu sezon fatih hocanın kafasında kanatlı oynamak var bunu artık biliyoruz, kazara burak da giderse dünya yıldızı dolu kadro ile şampiyonluk hayal olur malesef.

O genç oyuncuların tam olarak kullanıldıklarını düşünmüyorum ben.

Kilit görevinin en önemli noktası yabancı sınırı içindi, takımda yedek durur durmaz ama yabancı sınırının kalkması bu adamdan geçiyordu, şimdi Alper'i alamayınca yabancı haklarımızdan feragat etmemiz gerekecek. O yüzden kilit demek istemiştim. Ha Alper Hamit'i belki yeri geldiğinde yedeklerdi, sonuçta genç oyuncu, belki tecrübelenirdi bir iki seneye olaya buradanda bakmak lazım.

birde şikeciler bir açıklama yaptı biz hemen sınır kalkmıyor diye hesap yapar olduk tamam federason bunların emrinde ama bu kadar kolay değil bu işler

Aynen ilk Burak Yılmaz Fiorentina'da diye haber yapıp, taraftarı önyargıyla doldurup ardından Fiorentina'nın Burak aşkı diye değiştiriverdiler transfer döneminde reyting kaygısı güden güvenilir oluşum.

Fiorentinanın bir teklifi olduğu söyleniyor ama ne kadar doğru bilmiyorum 15 milyon euro kadar ama biz 25'den açıyoruz kapıyı Burak için.

sağ ve sol bek türk bulma şansımız yok ama inleri melo yapma şansımız var

melodan inlere geçince 1 birim kalite düşüşü olacsa beklerde yabancılardan türklere geçince bu birim 4-5 leri bulacaktır o yüzden melo feda edilebilir

eğri oturup doğru konuşalım, burda yazanları hepimiz okuyoruz maa malesef gerçeği kabul etmek istemiyoruz. ama istesek de istemesek de 6 yabancı gerçeği var ve sneijder, chedjou, drogba, muslera banko oynayacak.

sağ bek, sol bek, ön libero bu üçünden birisi, olurda nani faan alınırsa ikisi türk olmak zorunda. önce bunu kabul edelim sonra alternatif üretelim. o orda oynamaz, bu burda oynamaz yorumları çok da kim oynayacak. şu yazdığım yabancılardan hangisini tribüne oturtabilirsin ki.

eğer nani alınmayacaksa

melo yerine inler tek çözüm.

eğer nani alınacaksa

melo yerine inler

eboue yerine hamit veya muslera yerine onur

bu ikisinin birden olması lazım. gel çık işin içinden.

Fiorentinanın bir teklifi olduğu söyleniyor ama ne kadar doğru bilmiyorum 15 milyon euro kadar ama biz 25'den açıyoruz kapıyı Burak için.

başkan ciddiye almıyoruz tarzı birşeyylemiş

Buğra'nın yazdığı önemli burada, yani sanki ortamı germek için yapılmış bir haber gibiydi. Güvenilir gibi olan bir site olduğu için ortaya atılan her haber iddiadan ziyade gerçek gibi algılanıyor çoğunluğumuzda. Ki manşetleri zaten Burak Yılmaz Fiorentina'da idi.

Ujfa, Elmander, Dany, Riera, Melo, Eboue, Muslera, Sneijder, Drogba,Amrabat, Culio ... Chedjou gelirse 12 yabancı oluyor..

Ujfa,Elmande,Culio gitse 9 yabancı..

Ben sol bek transferinden vazgeçtim.. Melo alınsın yeter...

başkan ciddiye almıyoruz tarzı birşeyylemiş

Doğal yani Galatasaray bütçe kadro kalitesi olarak bazı kulüplere oyuncu satmaması lazım artık. He oyuncu işine yaramıyordur bir dönem parlamıştır elinde ama kullanamıyorsundur Fiorentina vs kulüplere satarsın ama böyle oyuncularımızın yeri artık bence tabi üst seviye kulüpler olmalı. Sonuna kadar haklı başkan.

O genç oyuncuların tam olarak kullanıldıklarını düşünmüyorum ben.

Kilit görevinin en önemli noktası yabancı sınırı içindi, takımda yedek durur durmaz ama yabancı sınırının kalkması bu adamdan geçiyordu, şimdi Alper'i alamayınca yabancı haklarımızdan feragat etmemiz gerekecek. O yüzden kilit demek istemiştim. Ha Alper Hamit'i belki yeri geldiğinde yedeklerdi, sonuçta genç oyuncu, belki tecrübelenirdi bir iki seneye olaya buradanda bakmak lazım.

yazmıştım daha önce, alperin yabancı sınırı ile uzaktan yakından alakası yok. yabancı sınırına katkı yapması için melo yerine oynaması lazım, direkt intihar olur. hamit yerine oynaması yabancı sınırını hiç değiştirmez. bence kilit falan değil bu kadar abartmaya gerek yok. eskişehir topçusu bu kadar kilit olamaz ya.

2 sene sonra pişerdi diyosun eyvallah ama 2 seneye ne alperler çıkacak öyle düşünmek lazım, bu kadar abartmamak lazım. özer hurmacı, sezer öztürk, ersan gülüm, ... bize gelmediğinde dünyaları yakmıştık, nerde şimdi bunlar.

eğri oturup doğru konuşalım, burda yazanları hepimiz okuyoruz maa malesef gerçeği kabul etmek istemiyoruz. ama istesek de istemesek de 6 yabancı gerçeği var ve sneijder, chedjou, drogba, muslera banko oynayacak.

sağ bek, sol bek, ön libero bu üçünden birisi, olurda nani faan alınırsa ikisi türk olmak zorunda. önce bunu kabul edelim sonra alternatif üretelim. o orda oynamaz, bu burda oynamaz yorumları çok da kim oynayacak. şu yazdığım yabancılardan hangisini tribüne oturtabilirsin ki.

eğer nani alınmayacaksa

melo yerine inler tek çözüm.

eğer nani alınacaksa

melo yerine inler

eboue yerine hamit veya muslera yerine onur

bu ikisinin birden olması lazım. gel çık işin içinden.

nani alınmadı farzedersek

muslera

eboue semih chedjou contreao

inler

hamit sneijder selçuk

burak drogba

amrabat dany tribünden loca alır artık :)

Ujfa, Elmander, Dany, Riera, Melo, Eboue, Muslera, Sneijder, Drogba,Amrabat, Culio ... Chedjou gelirse 12 yabancı oluyor..

Ujfa,Elmande,Culio gitse 9 yabancı..

Ben sol bek transferinden vazgeçtim.. Melo alınsın yeter...

dediğin gibi olsun, şu listeden hangi 6sı ilk 11de olsun, hangi 4ü tribünde otursun sence?

Dany, Riera, Melo, Eboue, Muslera, Sneijder, Drogba, Amrabat, Melo, Chedjou.

Buğra'nın yazdığı önemli burada, yani sanki ortamı germek için yapılmış bir haber gibiydi. Güvenilir gibi olan bir site olduğu için ortaya atılan her haber iddiadan ziyade gerçek gibi algılanıyor çoğunluğumuzda. Ki manşetleri zaten Burak Yılmaz Fiorentina'da idi.

Ben Burak'ın ayrılacağını düşünmüyorum açıkcası çok iyi bir teklif gelirse düşünülür o teklifinde sınırı çizilmiş 25 ve üstü. Yani Moutinho ve Jackson Rodriguez'e 70 milyon euro teklif ediyorlar. Sırf şu pasaport olayı işte.

Biz burada 6 yabancılı kadro kuracağız diye 92354892035 kere deneme yapıyoruz , Fatih hoca çıldırmak üzeredir herhalde.:(:(:(

yazmıştım daha önce, alperin yabancı sınırı ile uzaktan yakından alakası yok. yabancı sınırına katkı yapması için melo yerine oynaması lazım, direkt intihar olur. hamit yerine oynaması yabancı sınırını hiç değiştirmez. bence kilit falan değil bu kadar abartmaya gerek yok. eskişehir topçusu bu kadar kilit olamaz ya.

2 sene sonra pişerdi diyosun eyvallah ama 2 seneye ne alperler çıkacak öyle düşünmek lazım, bu kadar abartmamak lazım. özer hurmacı, sezer öztürk, ersan gülüm, ... bize gelmediğinde dünyaları yakmıştık, nerde şimdi bunlar.

Demek istediğim onlar Alper'i aldı diye TFF'nin yabancı sınırı kararını desteklediklerini söylüyorlar, bize gelseydi yabancı sınırı konusuna muhalif olup, kaldırılmasını talep edeceklerdi, isterseniz 10 Mayıs tarihli Aziz Yıldırım TFF görüşmesini okuyun.

Hatta şu çok önemli;

9 Mayıs tarihinde Alper Potuk'u almıyoruz dediler, 10 Mayıs günü TFF ile yabancı sınırı görüşmesine gidip, yabancı sınırı kalksın dediler. Medyaya böyle yansıtıldı. Adamlar kumpası güzel kurmuş.

Galatasaray'da pişen, orada yiter.

Doğal yani Galatasaray bütçe kadro kalitesi olarak bazı kulüplere oyuncu satmaması lazım artık. He oyun işine yaramıyordur bir dönem parlamıştır elinde ama kullanamıyorsundur Fiorentina vs kulüplere satarsın ama böyle oyuncularımızın yeri artık bence tabi üst seviye kulüpler olmalı. Sonuna kadar haklı başkan.

chelsea madrid alacaksa biz götürüp verelim ama fiorentina için burakın satılması saçmalık olur zaten burakta gitmez

Demek istediğim onlar Alper'i aldı diye TFF'nin yabancı sınırı kararını desteklediklerini söylüyorlar, bize gelseydi yabancı sınırı konusuna muhalif olup, kaldırılmasını talep edeceklerdi, isterseniz 10 Mayıs tarihli Aziz Yıldırım TFF görüşmesini okuyun.

Hatta şu çok önemli;

9 Mayıs tarihinde Alper Potuk'u almıyoruz dediler, 10 Mayıs günü TFF ile yabancı sınırı görüşmesine gidip, yabancı sınırı kalksın dediler. Medyaya böyle yansıtıldı. Adamlar kumpası güzel kurmuş.

günü birlik politika üretiyo onlar kaale almamak lazım, gidip emre canı alalım bence

Hatta şu çok önemli;

Bunlar hep böyle oyun çevirdiklerinde kaybeden ülke futbolu olmuştur. Yine ellerinde patlamasını diliyorum ayrıca artık birileri bunlara şikeden ceza verse iyi olacak.

günü birlik politika üretiyo onlar kaale almamak lazım, gidip emre canı alalım bence

Kafalarında oluşturdukları bir düzen var, hamleye hamle yapıyor kendilerince uyanık sanıyorlar oysa ki yalancı ve şerefsizliğin şahı bunlar.

Bunlar hep böyle oyun çevirdiklerinde kaybeden ülke futbolu olmuştur. Yine ellerinde patlamasını diliyorum ayrıca artık birileri bunlara şikeden ceza verse iyi olacak.

İftira atıyorsun ama onlar Türkiye'nin menfaatini düşünen FB Cumhuriyeti, Alper dedi duymadınız mı? Fenerbahçe Halkı. Ülkeler, ırklar, kurumlar üstü bir düzen. Irklar üstü o yüzden muz ırkçılığa girmiyor. 3. Dünya savaşı çıksa, yıkamazlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt