Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ünal aysal istfiamı etti???:confused::confused::confused:

Kafalarında oluşturdukları bir düzen var, hamleye hamle yapıyor kendilerince uyanık sanıyorlar oysa ki yalancı ve şerefsizliğin şahı bunlar.

antuya baktım biraz genel bi memnuniyetsizlik var taraftarlarında da, bizim üzerimize politika üretiyolar, yani açıkça amacımız cimbomu engellemek diyolar, arkada gelen önde gidene engel olur, açık açık bizim önde olduğumuzu kabul ettiler bu açıklama ile, bunu bile farketmekten acil yönetimleri.

temyiz süreci sonucunda aziz yıldırm hapse girecek zaten, şu an taraftarın çoğu gitmesini istiyo, onlara şirin gözükme çabaları yaptığı, zerre kadar türk futbolu veya kendi takımını düşünmüyo, sadece g.. ünü düşünüyo

nani alınmadı farzedersek

muslera

eboue semih chedjou contreao

inler

hamit sneijder selçuk

burak drogba

amrabat dany tribünden loca alır artık :)

Ben her duruma rağmen yedi yabancılı kadro kurup ; rotasyon yöntemi ile işi halledebileceğimizi düşünüyorum , sadece TFF'den kulübe için +1 veya +2 durumu lazım diye düşünüyorum hiç bir şey olmuyorsa en azından bunu yapabiliriz.

antuya baktım biraz genel bi memnuniyetsizlik var taraftarlarında da, bizim üzerimize politika üretiyolar, yani açıkça amacımız cimbomu engellemek diyolar, arkada gelen önde gidene engel olur, açık açık bizim önde olduğumuzu kabul ettiler bu açıklama ile, bunu bile farketmekten acil yönetimleri.

temyiz süreci sonucunda aziz yıldırm hapse girecek zaten, şu an taraftarın çoğu gitmesini istiyo, onlara şirin gözükme çabaları yaptığı, zerre kadar türk futbolu veya kendi takımını düşünmüyo, sadece g.. ünü düşünüyo

Age Of Empires 2 Conqueror's oynarken, eğer takım değiştirme ayarlarını kapatmadıysanız oyun içinde dost gibi görünen ( FB ile yabancı sınırı konusunda ortak karardaymışız gibi lanse ettirdiler) ama oyunda kötüye gidiş olduğunda takım ayarlarından seni düşman olarak değiştirip saldıranlar olur. Aynı kafa. Oyun bunların ki, taraftarlarını kandırma oyunu ama uyananlar var mı? Var.

niye bu durumlara geldik bilmiyorum gerçekten...

prosdeür gereğide olsa, tüm işler yavaşlar..

başkansız ve yönetimsiz hiç bir hamle olmaz bunu söyleyeyim. transfer filan unutun, olay sadece seçim artık...

Rahat batıyor abi, rahat. Derin Gs diye dizi çeksek full izlenme oranları olur şu ülkede.

başkansız ve yönetimsiz hiç bir hamle olmaz bunu söyleyeyim. transfer filan unutun, olay sadece seçim artık...

ali dürüst başkanlığında devam ediyo yönetim, büyük sorun olmaz. transfer dersek onu zaten bülent tulu ve lütfü arıboğan halletti geçen sezon, yine öyle oalcaktır. chedjou alındıktan sonra birde gökhan alınsa zaten başka transfer olmadan da şampiyonuz.

Transferleri profeyoneller yürütüyor artık bizde sanmıyorum etkili olacağını eğer etkili olursa taraftar hesap sorar bu kadar net. Herkes kendi işini yapacak.

Ben her duruma rağmen yedi yabancılı kadro kurup ; rotasyon yöntemi ile işi halledebileceğimizi düşünüyorum , sadece TFF'den kulübe için +1 veya +2 durumu lazım diye düşünüyorum hiç bir şey olmuyorsa en azından bunu yapabiliriz.

7. olarak nani düşünülebilir tabi nasıl bir rotasyon olacak orasıda muamma

Asla hemen as takıma yazamayız ama kesinlikle biz getirip denemeliyiz kendisini ve kendisi gibi , potansiyelli , yetenekleri gençleri :)

izlemedim ama bayern altyapısından çıkmış, alman genç takımlarının kaptanı adam kötü değildir, zaten izleyenler mümkün değil alamayız bayern vermez diyo ama denemek lazım. ihtiyaçtan sol bek oynamış galiba bayernde birkaç maç, neden olmasın diyorum :D

aziz fb de yıllarca yapmadığı şaklabanlık kalmadı üstüne şike bile yaptı halen görevde biz kaç başkan eskittik üstüne üstelik 2 yıldır şampyion olan takımın yönetimi bile sallanıyor :o

7. olarak nani düşünülebilir tabi nasıl bir rotasyon olacak orasıda muamma

Muslera

Eboue Semih Chedjou Yabancı

Melo Selçuk

Burak Sneijder Arda

Drogba​

Zaten Drogba'nın sezon boyu 40-50 çıkarması çok çok zor , Drogba - Burak rotasyonu sık sık yaparız , ancak Burak'ın arkasına sağ çizgide oynayan çok kaliteli , potansiyelli , genç ve yerli bir oyuncu şart ; Serdar Gürler olabilir , Kerim Frei olabilir , Gökhan Töre olabilir.

Ayrıca daha bu işin sezon boyu cezası , sakatlığı vb. gibi durumları var , her türlü hallederiz yani işin özü bu , hedefimiz üst düzey bir sol bek + Melo'nun bonservisi + Arda olmalı.

Tabi bunlara ek olarak elimizde ki çöpleri göndermek ve kulübemizi güçlendirmek de şart.

Yapılabilecek en iyi kadrodur

Hamit'in gelecek sezon as takımda yer alacağını pek sanmıyorum , performansında çok büyük değişiklikler olmazsa tabi.

Ayrıca TFF'den en azından yedek kulübesine +1 yabancı vs. talep edilebilir. Zaten Tüpçünün gidici olduğu söyleniyor.

Bu sistemle oynarsak Eren Derdiyok'u da alıp Drogba ile rotasyona sokabiliriz sürekli ki o zaman İnler'i almamıza gerek kalmaz Melo kalır :)

Transferleri profeyoneller yürütüyor artık bizde sanmıyorum etkili olacağını eğer etkili olursa taraftar hesap sorar bu kadar net. Herkes kendi işini yapacak.

temmuzda kamp var, seçim tarihi 22 haziranda. evet transfer işlemleri veya diğer işlemler yürüyebilir ama hiçbirinin resmiyeti kabul olmaz.

o tarihlere kadar futbolcular başka tekliflere veya kuluplerde açık olur. alacağın futbolcular bonservisi elinde olan oyuncular değil unutmayalım..

seçim varken transfer etik olmaz diye beklerler...

Hamit'in gelecek sezon as takımda yer alacağını pek sanmıyorum , performansında çok büyük değişiklikler olmazsa tabi.

Ayrıca TFF'den en azından yedek kulübesine +1 yabancı vs. talep edilebilir. Zaten Tüpçünün gidici olduğu söyleniyor.

Bu sistemle oynarsak Eren Derdiyok'u da alıp Drogba ile rotasyona sokabiliriz sürekli ki o zaman İnler'i almamıza gerek kalmaz Melo kalır :)

hamit fatih terim varken yedek kalmaz hemde yıllık o ücreti veriyorken hiç kalmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt