Murat Terim
10 Numara!
- 8 Haziran 2011
- 14.941
- 827
- 1.428
Cevap: Transfer Nöbeti
ünal aysal istfiamı etti???:confused::confused::confused:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kafalarında oluşturdukları bir düzen var, hamleye hamle yapıyor kendilerince uyanık sanıyorlar oysa ki yalancı ve şerefsizliğin şahı bunlar.
Prosedür gereği.
nani alınmadı farzedersek
muslera
eboue semih chedjou contreao
inler
hamit sneijder selçuk
burak drogba
amrabat dany tribünden loca alır artık![]()
antuya baktım biraz genel bi memnuniyetsizlik var taraftarlarında da, bizim üzerimize politika üretiyolar, yani açıkça amacımız cimbomu engellemek diyolar, arkada gelen önde gidene engel olur, açık açık bizim önde olduğumuzu kabul ettiler bu açıklama ile, bunu bile farketmekten acil yönetimleri.
temyiz süreci sonucunda aziz yıldırm hapse girecek zaten, şu an taraftarın çoğu gitmesini istiyo, onlara şirin gözükme çabaları yaptığı, zerre kadar türk futbolu veya kendi takımını düşünmüyo, sadece g.. ünü düşünüyo
niye bu durumlara geldik bilmiyorum gerçekten...
prosdeür gereğide olsa, tüm işler yavaşlar..
başkansız ve yönetimsiz hiç bir hamle olmaz bunu söyleyeyim. transfer filan unutun, olay sadece seçim artık...
başkansız ve yönetimsiz hiç bir hamle olmaz bunu söyleyeyim. transfer filan unutun, olay sadece seçim artık...
Ben her duruma rağmen yedi yabancılı kadro kurup ; rotasyon yöntemi ile işi halledebileceğimizi düşünüyorum , sadece TFF'den kulübe için +1 veya +2 durumu lazım diye düşünüyorum hiç bir şey olmuyorsa en azından bunu yapabiliriz.
Asla hemen as takıma yazamayız ama kesinlikle biz getirip denemeliyiz kendisini ve kendisi gibi , potansiyelli , yetenekleri gençleri![]()
nani alınmadı farzedersek
muslera
eboue semih chedjou contreao
inler
hamit sneijder selçuk
burak drogba
amrabat dany tribünden loca alır artık![]()
7. olarak nani düşünülebilir tabi nasıl bir rotasyon olacak orasıda muamma
Yapılabilecek en iyi kadrodur
Transferleri profeyoneller yürütüyor artık bizde sanmıyorum etkili olacağını eğer etkili olursa taraftar hesap sorar bu kadar net. Herkes kendi işini yapacak.
Hamit'in gelecek sezon as takımda yer alacağını pek sanmıyorum , performansında çok büyük değişiklikler olmazsa tabi.
Ayrıca TFF'den en azından yedek kulübesine +1 yabancı vs. talep edilebilir. Zaten Tüpçünün gidici olduğu söyleniyor.
Bu sistemle oynarsak Eren Derdiyok'u da alıp Drogba ile rotasyona sokabiliriz sürekli ki o zaman İnler'i almamıza gerek kalmaz Melo kalır![]()