Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ceyhun-yekta

ayrıca fatih hoca melo kalsa da kalmasa da oraya transfer oalcak dedi, yani 2 transfer oalcak ortasahaya, biri yedek amaçlı.

Yekta var şu anda başka da yok. İnşallah bir as bir yedek alınır. Ceyhun halı sahda bile Galatasaray'da oynamaz, ondan hayır beklememek lazım. Engin olayı da önemli tabi.

bu kadrolar simetrik olmak zorunda mı ya, böyle nasıl :asd::asd::asd::asd:

720462_Galatasaray_SK.jpg

Adam önce geometri ye sonra Hamit i sola alarak futbola tecavüz etmiş

Gunaydin arkadaslar. Canim acayip trolluk yapmak istiyor :troll:

Trolluk kanima islemis. gurur duyuyorum trollugumle.

Bu Vatan'daki haber doğru mu?

Başkan, Ali Dürüst'e benden sonra sen Başkan ol demiş. Adnan Öztürk'e ise yönetim içinden Başkan'a karşı hizipçilik suçlaması yapılmış. Ben Öztürk'ü(taraftarın fener nefretini kullanıyor ve bariz popülizm yaptığından ve ortamı gerdiğinden) sevmiyorum zaten de haber doğru mu?

Başkan, Ali Dürüst'e benden sonra sen Başkan ol demiş. Adnan Öztürk'e ise yönetim içinden Başkan'a karşı hizipçilik suçlaması yapılmış. Ben Öztürk'ü(taraftarın fener nefretini kullanıyor ve bariz popülizm yaptığından ve ortamı gerdiğinden) sevmiyorum zaten de haber doğru mu?

Vatan kelimesini görünce haberin kalan kısmı ne imiş bakmamak gerek,daha doğru bir haberlerini görmedim.Medya üzerinden daha çok kulübümüze saldırı yapılacak,he deyip geçin.

ünal aysal ali dürüst zaten başkan ol diyecekdir. çünkü adnan öztürk ne kadar taraftarın istediği şekilde konuşsada , fikir olarak bence (futbol branşı anlamında) isteklerimize karşılık verecek bir yapıda değil.. çünkü futbol ne zaman sorulsa bişey demiyor, sadece idari anlamda başarılı...

kritik nokta şu beyler ne kadar istesekde (melo son performansına göre) eğer sol bek gelecekse, orta 3 lüsü türk statüsünde olmak zorunda, febeşlerde yabancı sınırlamasına karşı çıkacağı için (güçlenmemizi istemiyorlar), 6+0+4 olacağı için.

bence melo alınmaz.. danny-amrabatta bekletilir. bu arada danny ve amrabat ne kadar oldu geleli. 4 sezonlarımı olacak bu sene.. sanırım 5 sene sonra pasaport alabilirler diye hatırlıyorum...

chedjou ne zman gelecek beyler bir duyum felan varmi?

Şu anda genç gurbetçilerle ilgilenecek durumda değiliz. Yabancı sınırı en azından bu sene için kalkmayacak gibi. Olmuş yerli almamız lazım ilk 11'e.

Nuri,Gökhan,Ömer Toprak,Serdar Taşçı,Arda,Eren Derdiyok dışında kimse yok. Mesut ve İlkay uzak hedefler.

Frei,Hakan Çalhanoğlu filan çooook sonraki işler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt