Hakan Karahan
Cezalı
- 22 Mayıs 2013
- 455
- 0
- 706
Cevap: Transfer Nöbeti
olsun yeterki
Jem olur sanırım o transferde.
olsun yeterki

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jem olur sanırım o transferde.

ceyhun-yekta
ayrıca fatih hoca melo kalsa da kalmasa da oraya transfer oalcak dedi, yani 2 transfer oalcak ortasahaya, biri yedek amaçlı.
bu kadrolar simetrik olmak zorunda mı ya, böyle nasıl
![]()
Adam önce geometri ye sonra Hamit i sola alarak futbola tecavüz etmiş
bu kadrolar simetrik olmak zorunda mı ya, böyle nasıl
![]()
Yekta var şu anda başka da yok. İnşallah bir as bir yedek alınır. Ceyhun halı sahda bile Galatasaray'da oynamaz, ondan hayır beklememek lazım. Engin olayı da önemli tabi.
Yekta var şu anda başka da yok. İnşallah bir as bir yedek alınır. Ceyhun halı sahda bile Galatasaray'da oynamaz, ondan hayır beklememek lazım. Engin olayı da önemli tabi.
kadr-ul horsesh
iki ucu ... değnek olayını göstermek için yazılmış bişey o, hemen ciddiye almayın![]()
ciddiye alındın bile, 5 dk en az 6 alıntı , günün en berbat kadrosu (şakası bile kötü)![]()
Bu Vatan'daki haber doğru mu?
Başkan, Ali Dürüst'e benden sonra sen Başkan ol demiş. Adnan Öztürk'e ise yönetim içinden Başkan'a karşı hizipçilik suçlaması yapılmış. Ben Öztürk'ü(taraftarın fener nefretini kullanıyor ve bariz popülizm yaptığından ve ortamı gerdiğinden) sevmiyorum zaten de haber doğru mu?
Bu Vatan'daki haber doğru mu?
Başkan, Ali Dürüst'e benden sonra sen Başkan ol demiş. Adnan Öztürk'e ise yönetim içinden Başkan'a karşı hizipçilik suçlaması yapılmış. Ben Öztürk'ü(taraftarın fener nefretini kullanıyor ve bariz popülizm yaptığından ve ortamı gerdiğinden) sevmiyorum zaten de haber doğru mu?
![]()
:cool:
![]()
:cool: