Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

POLİS - "Kendisini Real Madrid başkanı olarak tanıtan kişilere itibar etmeyiniz " ALO155

tesüf ederim abi. beni hice saydin :SS: bir ton macini izledim 1 yildir carlinhosunun canli olarak..

O zaman adam hakkında güzel bir analiz bekliyoruz senden.

Forumda yeni olmam dolayısıyla genelleme yaparak yorum yapmak durumundayım. Ondan kaynaklı bir durum. Kusura bakma.

J.Mathieu'yu Toulouse'dan beri bilirim ama pek beğenmem, bir kere hem uzun hem kalıplı bu nedenle Riera kadar hantal nerdeyse... Ama Riera'dan daha güçlü. Ayagı duzgun ama kıvrak ve tempolu değil benim seyrettiğim nedense çok beğenilir... Valencia'ya ya bonservis elinde geldi ve beklentileri bence karşılayamadı.

O zaman adam hakkında güzel bir analiz bekliyoruz senden.

Forumda yeni olmam dolayısıyla genelleme yaparak yorum yapmak durumundayım. Ondan kaynaklı bir durum. Kusura bakma.

analiz yapmisdim bir cok kez onun hakinda. ama dedigin gibi fatih hoca bu konuda güvenmek lazim diyelim yeterlidir. dogru secim !!! :)

Timothée Kolodziejczak ve Georgi Schennikov gençlerinin ikisini alalım,biri sol bekte güzel oynar artık,sudan ucuz transfer mode on :D

Ben yabancı oyuncu konusunda ki tercihlerine pek güvenemiyorum nedense , bulduğunda ısrar ediyor ; Bknz ; Amrabat.

Ayrıca , La Liga ve Ligue 1 görmüş bir adamdan daha mı iyi olacak Brezilya'dan çıkmamış adam.

Amrabat ligde 30 defa forma giymiş. 17 maç sonradan oyuna girmiş, 9 maç da oyundan çıkmış. 1475 dakika görev yapmış. 7 asistlik ve 1 gollük performansı var.

Şampiyonlar Ligi'nde ise 10 maç forma bulmuş. Bunlardan 6 tanesinde sonradan oyuna girmiş, 3 tanesinde ise oyundan çıkmış. 456 dakika oynamış. 3 asist yapmış.

Skora katkı yönünden bence hiç fena değil. Ayrıca unutmamak lazım ki çoğu asisti de maçı çevirmiştir bu adamın. Yani maçın en zor anlarında gelmiştir. İşin aslı Amrabat kötü bir transfer olmadı. Sadece düzenli forma bulabileceği bir sistemle oynamadık sezon boyunca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt