Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ne inlermiş.adamdan başka yerli mi yok.her arkadaşla iddaasına girerim ki bu sene inler ne bize ne başka türk takımına gelmeyecek.

hadi beyler başka yerli lazım bize.biraz da onları sayalım.tüm sene maçları izledik o kadar.türkiye liginde oynayacak yekta ve üstü kalibrede her adam kabulümdür.

önerilerini bekliyoruz:)

Nuri olmaz mı sizce ? Çünkü ben İnlere ihtimal vermiyorum. Adam gelmiyor işte bi anlayamadık bunu

Hocam adam gibi yerli defans oyuncusu yok , ne doğru düzgün stoper , ne sol bek , ne sağ bek an itibariyle.

O yüzden yabancı sınırını kesinlikle kaleye ve defansa kullanmalıyız , her türlü orta saha , kanat , forvet falan çıkıyor yerli.

Muslera

Eboue Semih Chedjou Yabancı

Gökhan Selçuk

Burak Sneijder Arda

Drogba

En iyisi olacaktır , diye düşünüyorum.

Burak sağda olmuyor renktaş

ne inlermiş.adamdan başka yerli mi yok.her arkadaşla iddaasına girerim ki bu sene inler ne bize ne başka türk takımına gelmeyecek.

hadi beyler başka yerli lazım bize.biraz da onları sayalım.tüm sene maçları izledik o kadar.türkiye liginde oynayacak yekta ve üstü kalibrede her adam kabulümdür.

:D

Hürriyet Gücer - Spielerprofil - transfermarkt.de

cidiyim ... isiran caliskan ön libero. begeniyorum kendisini.

Tartışmaya girmeyelim beyler çabamızın adı :gs: :gs::gs:

asıl kadromuz 6, en fazla 7 yabancılı olmalı.yani en fazla bir rotasyon yapalım, öbür türlü sezon içinde rotasyon olur diyerek olmaz bu iş.ligdeki kadroyla cl arasında en fazla bir kişi fark etmeli.

Rotasyon olayı içinde TFF'den 6+1 falan şart en azından bu sene için kulübeye en azından o yabancıyı koyabilmek için.

Mesela ;

Muslera

Eboue Semih Chedjou Yabancı

Melo Selçuk

Burak Sneijder Arda

Drogba

Şeklinde olur as kadromuz ancak ; sürekli rotasyona gideriz , Drogba zaten senede 40-50 maç kaldıramaz , Burak - Drogba rotasyonu yaparız , ancak Burak'ın arkasına da genç , yerli , yetenekli , kaliteli bir kanat oyuncusu şart ; Serdar Gürler , Kerim Frei , Gökhan Töre olabilir mesela bu isim.

Ayrıca bu işin sakatlığı , cezası , Şampiyonlar Ligi gidişi , Şampiyonlar Ligi dönüşü , Türkiye Kupası vs. durumu var o yüzden buda çok mantıklı bir olay ancak TFF'den yedek kulübesine yabancı olayını halletmek lazım ki , maç içerisinde de dediğimiz şekilde değişiklik yapabilelim :)

hadi bu sene 6 oynatabiliyoruz da seneye n b. yiyecez ben onu düşünüyorum

ŞU AN BİLE bir yabancıyı kesip oynuyorduk ligde ama hala bazı arkadaşlar kim kesilse o kesilirmi diyor :ayatollah:

Eboue'nin yetersiz olduğunu düşünen tek ben miyim:confused: Bence onun yerine de biri lazım, 4-5 maçı sırf yaptığı bireysel hatalar ve kritik pozisyonlarda kendini yere atması yüzünden kaybettik. Kalacaksa da değiştirmesi lazım bu huyunu. Onun yerine bir Türk oyuncu olsa da alsak keşke.

Yetersiz değil de istikrarsız diyelim, Melo kadar olmasa da bu problemi yaşıyor.

Ancak yerine koyabileceğimiz, Gökhan Gönül dahil Türk oyuncu yok.

-------------Tolga

Eboue-----Semih------Chedjou----Carlinhos

------------Selçuk------Melo

Nani-------------Wesley----------Arda

----------------Burak---------

6 Yabancılı en iyi kadro

Muslera

Eboue/Richards Semih Chedjou Cole

İnler Sneijder Selçuk

Drogba Burak Arda

gibi.

Bakalım abi ancak bu kadro çok ofansif , ŞL'de dağıtabilirler :)

Burak sağda olmuyor renktaş

Fatih Hoca'da dedi ya ; Burak kalacak , bir yere gitmeyecek , ona bir sürprizim var gelecek sezon daha çok koşması gerekecek diye sanırım böyle bir şey düşünüyor oda , ayrıca sağ açık gibi görünüp , gizli forvet oynayacak hem ben Drogba defansla boğuşurken , mücadele ederken , Burak'ın arkadan gelip , çok daha fazla gol pozisyonuna gireceğini düşünüyorum , forvet oynadığından daha çok pozisyona girecek bence.

öncelikle bizim transfer bütçesi 30m euro gibi biseydi alperi almadıysak o paraya fatih hoca kesin frei ı düşünüo fulham da 6-7 ye rahat satar bayram deil seyran değil frei nie açıklama yaptı dün ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt