Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hadi bu sene 6 oynatabiliyoruz da seneye n b. yiyecez ben onu düşünüyorum

Bu sezon adam akıllı transfer yapar ve en iyi yerlileri toplarsak , önümüzdeki sezon da şampiyon olursak , zaten hem Aziz , hem de TFF devrilir artık.

Ondan sonra işimiz kolay , sadece , taraf tutmayan , adil , Türk Futbolu'nun gelişmesini isteyen biri gelsin yeter.

drogba tribünde:lol:

Daha kötüsü Muslera yerine Tolga var.

Nani gelmesin Muslera kalsın demek lazımken böyle düşünüyoruz işte sırf yeni transfer görmek için. Dünyanın en iyi 5 kalecisinden birine sahipken olacak iş değil onu göndermeye bu kadar meraklı olmak. Eğer göndermek gibi bir hata yaparsak senye görürüm arkasında 50 metre boşluk bırakan Galatasaray'ı veya 100 tane orta yapma imkanı veren ve stoperleri kafa vuramayan Galatasaray'ı. Muslera, Tolga ve Onur'un toplamından iki kat daha iyi kaleci.

abi böyle bişey olamaz tam çığ gibi büyürken bi şekilde önümüz kesiliyor sanki biz yunanistan ligi için mücadele ediyoruz...

öncelikle bizim transfer bütçesi 30m euro gibi biseydi alperi almadıysak o paraya fatih hoca kesin frei ı düşünüo fulham da 6-7 ye rahat satar bayram deil seyran değil frei nie açıklama yaptı dün ?

Ne 6-7 Mn €'su hocam ne diyorsunuz , Frei için bu istenir mi ? En fazla maksimum taş çatlasın 3 Mn €'ya biter , hadi 4 Mn € olsun daha fazlası imkansız , onlar bizim Eskişehir gibi ne bileyim bilmem Antep gibi falan değiller.

-------------Tolga

Eboue-----Semih------Chedjou----Carlinhos

------------Selçuk------Melo

Nani-------------Wesley----------Arda

----------------Burak---------

6 Yabancılı en iyi kadro

Muslera Eboue Chedjou Carlinhos Sneıjder Drogba

yabancı 6 oyuncumuz bu şekilde olacaktır diye düşünüyorum. Dolayısyla Melo yerine türk oyuncu ihtiyacı doğuyor. İnler isteği de bu yüzden..

Nani gelmesin Muslera kalsın demek lazımken böyle düşünüyoruz işte sırf yeni transfer görmek için. Dünyanın en iyi 5 kalecisinden birine sahipken olacak iş değil onu göndermeye bu kadar meraklı olmak. Eğer göndermek gibi bir hata yaparsak senye görürüm arkasında 50 metre boşluk bırakan Galatasaray'ı veya 100 tane orta yapma imkanı veren ve stoperleri kafa vuramayan Galatasaray'ı. Muslera, Tolga ve Onur'un toplamından iki kat daha iyi kaleci.

Katılıyorum oturan bir omurgayı bozmanın hiç bir anlamı yok. Muslera-Melo-Droga bu omurgadır..

Yapılacak öz 3 transfer ile bu takım zaten uçacak ama bizim bir transfer hayranlığımız var malesef...

yeni transfer olmasın diyelim şu anki kadrolarla yaz bakalım 6 yabancılı kadro yazabilecekmisin.

-------------------Muslera---------------------

Eboue------Semih------Chedjou------Carlinhos

-----Hamit----------Nuri------------Selçuk-----

-------------------Sneijder-------------------

-------------Drogba------Burak------------

Buda mı olmaz ? :)

hadi bu sene 6 oynatabiliyoruz da seneye n b. yiyecez ben onu düşünüyorum

bu yılda şampiyon olursak aziz takviye ister yabancı için bjk de ucuz futbolcu için yabancı ister değiştirirler o zaman:)farkındalar şimdi +1veya2 yabancı sayısı ile uzuuunca bi zaman daha şampyonluk göremeyeceklerinin bu yıl da şampiyon olursak biter umutları 5i biz çıkartmışız gibi söyler bize kusarlar türk futbolunu batırıyoruz diye

6+1 demişsinde 11 de 7 yabancı var renktaş :trollface:

Hocam dikkatli okuyun rotasyon için diyorum zaten yani maç içerisinde , maçın gidişatına göre , ceza da , sakatlıkta , yorgunlukta , Şampiyonlar Ligi'nde önemli bir maç öncesinde , Şampiyonlar Ligi'nde oynanan yorucu bir maç sonrasında vs. sürekli rotasyon uygularız yedi yabancımız olur sürekli rotasyon yaparız diyorum işte.

:D

Zaten kadromuz bu şekilde olacak gibi gözüküyor. Nuri yerine İnler olsa daha iyi olur gibi.. (Melo yu alırsak işler karışır ama)

ilk olarak yerli transferleri bitirmek lazım arda ve inler gelse fb 180 derece döner yabancı sınırı kaldırılmalı demeye başlar.

Katılıyorum oturan bir omurgayı bozmanın hiç bir anlamı yok. Muslera-Melo-Droga bu omurgadır..

Yapılacak öz 3 transfer ile bu takım zaten uçacak ama bizim bir transfer hayranlığımız var malesef...

Katılmadığım tek nokta var. O da omurga Muslera-?-Selçuk-Burak/Drogba şeklinde bence. Henüz savunmada omurgayı tamamlayamadık. Belki Chedjou olur. Ama ortasaha omurga Selçuk. Melo da önemli ama Selçuksuz takım, Melosuz takımdan çok daha berbat. Hem Melo'nun alınma ihtimali bu yabancı işinden dolyı çok azaldı bana göre.

Ek not: Npower dan gele lualua nın bile ligde neler yaptığı düşünülürse jem kesinlikle denenmeli

Ayrıca daha bu sezon düştü adamlar PL'den , bu sezonda baya bir maç oynadı Jem as takımda zaten herhalde , PL'de gördü yani Jem kesinlikle getirilip denenmesi gereken bir yetenek.

nuri melonun sağ bacağı olmaz yekta orda daha iyi oynar şu nuriyi bi beğenemedim gitti...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt