Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hocam yapma gözünü seveyim kayserispor'da hiçmi izlemedin bu elemanı, fazia bildiğin.Hakan'ı bile mumla ararsın o derece :D

ya ne bileyim. izlemedim acikcasi. almanya 2ci ligine bakiyorum kim var diye deminden beri listede türk olarak :D mainz takimindan 1860 münchende kiralik oynuyor ama bütün maclarda oynamis hemen hemen istikrarli cekilde. almanya 2ci ligde baya kalitelidir defans anlaminda.

Hem Nani'li hem Muslera'li kadro goremeyecek miyiz ya Rabbi?!

Re: Transfer Nöbeti

Nasıl bir ligde oynuyoruz arkadaş Galatasaray dışında hedefi olan takım yok.Herkes in Avrupa da mücadele etmemiz gerekiyor ülkede oyuncu yok demesi gerekirken Türk oyuncuyu destekliyolar.Ülkede sağ bek yok sol bek yok doğru düzgün defans yok kanat oyuncusu yok orta saha yok gelmişler yabancı sayısını 5 e indiricekler.

Bi anket yapılsın muslera göderilip yerine nani alınacak diye %95 evet der.

Farkındayım. Bu konuda haklısın. O %95 ile mücadele ediyorum bende. Daha transfer sezonu başlamadan bırak bu seneyi gelecek sene de Sneijder'i satarız diyenler var. Yenisi gelsin de eldekinden iyi mi kötü mü önemi yok onlar için.

Melo'nun tek ihtimali artık dediğim gibi olursa TFF'den yedek kulübesi için yabancı istersek o iş olursa olur yani 6+1 veya 6+2 gibi önümüzde ki sezon da. Böyle olursa sürekli rotasyona giderek götürebiliriz sadece yedi yabancı ile :) Ceza olayı var , sakatlık olayı var , Şampiyonlar Ligi'nde önemli bir maç öncesi var , Şampiyonlar Ligi'nden zor ve yorucu bir maçın sonrası ve lige dönüşü var , Türkiye Kupası var , varda var yani :)

Muslera

Eboue Semih Chedjou Yabancı

Melo Selçuk

Burak Sneijder Arda

Drogba​

Chedjou + Yabancı + Melo + Arda olur yani :) Oda toplamda ; 30 Mn €'yu falan bulur sanırım.

Arda bu takıma şart oldu.

Gökhan İnler veya Nuri'den birini 7 milyon euronun altında alamayacaksan Arda için 10-12 gözden çıkarılır.

Yekta, Emre Çoılak hatta Engin Baytar gibi futbolculara bu sene çok ihtiyaç olacak... fatih terim bunları devreye soksun artık

Allahım inşallah fener tranfer çalımı atarda Chedjou yu alır belki ozaman bizimkiler Toprak ve Meloyu alır amin

Farkındayım. Bu konuda haklısın. O %95 ile mücadele ediyorum bende. Daha transfer sezonu başlamadan bırak bu seneyi gelecek sene de Sneijder'i satarız diyenler var. Yenisi gelsin de eldekinden iyi mi kötü mü önemi yok onlar için.

bende kadro istikrarından yanayım. 2/3 transferle sezonu kapatmalıyız kadroyu fazla bozmamak gerekiyor. Muslera nın gönderilmesini tabiki istemeyiz ama yabancı sınırı diye bişey var.

tüm sene izlediğim maçlardan aklımda kalanlar... elbet bunlara ek olacaklar da vardır,işe yaramayanlar da .

Hızlı oyununu çok sevdiğim bir takım olan 1461 Trabzon'dan her ne kadar alması zor da olsa Trabzonspordan kiralık sağbek Göksu ve forvet Mustafa Tiryaki.

Bursadan Şener Özbayraklı sağbek.

Eskişehir Veysel Sarı.

antep muhammed demir-cenk tosun

gençler aykut demir

karabük ahmet ilhan

kayseri okay yokuşlu-sefa yılmaz

antalya emrah başsan

trabzon tolga-onur-mustafa yumlu

sivas erman kılıç(yaş 30 ama)

elazığ serdar gürler

jem karacayı zaten söylemiştim.kerim frei orta şeker.ömer toprak chedjuuuu alınmasaydı olurdu.umutu bonservisiyle almak şart zaten.

yani demek istediğim inlerle arda bu sene gelmezler tahminim.başka alternatifler özellikle türkiye ligi maçları için bulunabilir.solbek 1-2 türk gözüme kestirmiştim ama kimdi bulamadım.

Allahım inşallah fener tranfer çalımı atarda Chedjou yu alır belki ozaman bizimkiler Toprak ve Meloyu alır amin

bu malların 10 tane yabancısı var,4 ü banko oynar bu sene.. bu sene max alabilecekleri yabancı 2.. iki yabancıyla mı kadroları mükemmelleşecek,komikler valla..

bende kadro istikrarından yanayım. 2/3 transferle sezonu kapatmalıyız kadroyu fazla bozmamak gerekiyor. Muslera nın gönderilmesini tabiki istemeyiz ama yabancı sınırı diye bişey var.

Haklısın yabancı sınırı var ama ben diyorumki takımdan en son gönderilecek yabancı Muslera olmalı. Drogba da dahil bu dediğime. Kadromuzda giderlerse takımı bozacağını düşündüğüm iki isim: Selçuk ve Muslera. Yerlerini dolduramayız. Diğerlerinin yerini doldururuz.

Hocam yapma kölen olayım ; tamam Melo maliyet , fayda , takıma yakınlığı , takımı ve ligi bilmesinden dolayı İnler'e göre daha iyi görünüyor şuan.

Ancak Chedjou çok çok daha iyi bir oyuncu Ömer'den.

Semih - Ömer tandemi ŞL'de pert olur , delik deşik ederler.

arkadaş gökhan inleri felan almayız unutun , ona 12-13 vermez bizi klüp,onun yerine 5 e meloyu alıp eboue yerine yerli sağ bek en mantıklısı olur oda şeneri almak!!!!

Gene yazıyorum ama bu sefer orayı boş bırakıyorum.

-----------------------Muslera-----------------------

Eboue---------Semih---------Chedjou---------Carlinhos

---------Hamit----------Yerli-----------Selçuk----------

-----------------------Sneijder----------------------

--------------Drogba---------Burak-----------

Orayada şuan en mantıklı alternatif Nuri. Çünkü İnler gelmiyor

Türkiye'ye gelmem mi demiş veya başka bir açıklaması mı var İnler'in ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt