Cevap: Transfer Nöbeti
Barca ve Real teklif etmis sanirim. Belki fener araya girip calim atar
Barca ve Real teklif etmis sanirim. Belki fener araya girip calim atar

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Forumda Jem 24 yaşında değeri 1M diyen mantık özürlüsü insanlar var ...Kusura bakmayın ağır bir tabir ama...
Olcay BJK'ye kaç M paraya gitti...
Veya şöyle söylim Türkiye'de 24 yaşında 100'e yakın İngiltere maçı oynamış kaç oyuncu var?
Böyle saçma değerlendirmeleri bırakın...Hagi'yede gelirken şarapçı diyorlardı...
Ayrıca transfermarkt'ta gösterilen değerlerin hepsi doğru değil...
Oyuncu'yu 1 kere bile izlememiş adamlar videolardan görerek burda insanların emeğine dağır biçiyolar...Yazık be...
Çok bilgiliyseniz Scout olsanıza....Seminerleri var 600 Lira...Gitsenize?
bu senede 6+2 devam ediyor ama ????????? bazilari yedekte yabanci olamaz diyor!
Arda 15
Inler 15
Bitirsek yeter benim icin.
FB Bjk dayanamaz...yabanci kuralli acilir.

6+2 değil bu sene 6+0+4 olacak. 10 oyuncuyla sözleşme imzalayabiliyorsunuz ama kadroda 6 yabancı olabiliyor.
Sizde Yurt disinda oynayan Türk Futbolcu'larini göklere cikarmaktan vazgecin lütfen.
Tamam yurt disinda oynayan yerli süper topcular var say say bitmez ama hepsi öyle degil bunu bazilari hala anlamadi maalesef.
Belcika,Hollanda Lig'indeki Türk'leri bile yildiz diye satiyor millet.
6+2 değil bu sene 6+0+4 olacak. 10 oyuncuyla sözleşme imzalayabiliyorsunuz ama kadroda 6 yabancı olabiliyor.
bu senede 6+2 devam ediyor ama ????????? bazilari yedekte yabanci olamaz diyor!
bizim yönetim yalandan Arda ve Gokhan Inler ile gorusuyoruz, anlasiyoruz dese. Rakipler yabanci siniri acilmali diye baski yapip. Bizde qandirdikhhh xD desek Nanilere sarsak![]()
Olay basit arkadaşlar. Biz görüyorsak yönetim de görüyordur. Gökhan mutlaka alınmalı, hatta Arda bile düşünmeli. Bu kadar basit mesele aslında.