Onur Şahan
Cezalı
- 4 Haziran 2011
- 13.450
- 1
- 1.053
Cevap: Transfer Nöbeti
susman izin vermem
Ya bi sus ya.
susman izin vermem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya bi sus ya.
Sneijder'i kadro'ya yazmayin Tottenham'e gidecek büyük ihtimalle.
Bukadar fazla transfer haberi verdigine göre Bülent Tulun kovuldu, yerine seni getirdiler.
-------------------Muslera---------------------
Eboue------Semih------Chedjou------Carlinhos
-----Hamit----------Nuri------------Selçuk-----
-------------------Sneijder-------------------
-------------Drogba------Burak------------
Buda mı olmaz ?![]()
katilmamak elde degil malesef :SS:
Sampionluk sevinci bile kursagimda kaldi resmenbu düzenlede futbolun önünü göremiyorum ben acikcasi. bir ileri gidiyoruz sonra bir geri. oldugumuz yerde saydiriyoruz malesef. visyonlu baskan geliyor ülkemize , bir seyler yapacam diyor yaptirtirmiyorlar. sen fazla oluyorsun diyorlar resmen adama. sen devamli ileri gitmek istiyorsun. olmaz biz bir ileri sonra bir geriye alisdik.... :SS:
yemleme mılletı hakan başkanın bı yere gittıgı yok
tutturdun 2 gündür yok ali dürüst başkan adayı olacak(olmayacağını zaten deklare etti)
başkanda 21 hazıranda yeni listemle başkan lığa gelecegım dedi
ya anlamak ıstemıyorsun yada bılerek polemik konusu yaratmaya calısyorsun
Nevzat Dindar özel reportaji var baskanla ama cididen. Nevzat Dindar da öyle salamasyon haber yapmaz. milliyet gaztesinde oldugu icin burda paylasmiyoruz malesef ama cidi cidi aday olmamaya düsünüyor . persembeye kadar kararimi veririm diyor. karisisina aday cikarsa ve o aday bu isi yürüte bilir dücünesinde olursa cekilirmis yarisdan. koltuk sevdalisi degilmis. bir cok sey daha anlatmis. icerdeki bazi eski kafalar rahatsiz ediyormus bikmis ve sayre isde.
Yalnız iyi bir sezon öncesi gecrms sneijder bize manyak verim verir tutulmaz yani
:trollface:
Ya bizim hedefimiz Avrupa da basarili olmak degilmi. Nasil olacak bu sistemle. Türk oyuncu yok zaten piyasada, nasil bir sacmalik. Koskoca ülkede biri cikipta ciddi ciddi su sistemi elestirmezmi anlamiyorum ki.
6 yabanci ve yedekler arasinda 0 yabanci, suna bak hey allahim ya. Bir sonraki sene 5 yabanci.. E kapatin gidin o zaman, böylece basari gelmez Avrupada. Avrupa da da basari gelmezse bizim icin hedef kalmaz, yani oynamaya gerek yok aslinda.
Hayatimizda bir daha bu kadar sacma yönetilen modern (!) bir ülke görmeyiz heralde.
ya yaparda böyle reportaj konusunda yapmaz demek istedim isde![]()

Sadece duyduklarimi yaziyorum buraya, üstelik 100% dogru demiyorum.
Türkce'si olan ve okumayi bilen avantaj'lidir.
Ya bizim hedefimiz Avrupa da basarili olmak degilmi. Nasil olacak bu sistemle. Türk oyuncu yok zaten piyasada, nasil bir sacmalik. Koskoca ülkede biri cikipta ciddi ciddi su sistemi elestirmezmi anlamiyorum ki.
6 yabanci ve yedekler arasinda 0 yabanci, suna bak hey allahim ya. Bir sonraki sene 5 yabanci.. E kapatin gidin o zaman, böylece basari gelmez Avrupada. Avrupa da da basari gelmezse bizim icin hedef kalmaz, yani oynamaya gerek yok aslinda.
Hayatimizda bir daha bu kadar sacma yönetilen modern (!) bir ülke görmeyiz heralde.
Geçen Drogba röportajı yaptım demişti ama gerçekte yapmamıştı.Ben o adama inanmam ya![]()
Yer : feysbuk
Eretna'nın Arkadaşı: Ahahaha olum sizin şınayder totnıma gidiyomus elinizde patladı ahahahaha
Eretna : Hadi ya dur hemen foruma yazayım