Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yok Fener bekledigim gibi yazida bu degisimi desteklediklerini belirtmisler, benim gözümdem ufak bir detay kacmis.

Kanka

1- Robben'e %1000 bizde demiştin

2- Muslera 40m bitti yazmışın.

3- Artık Türkiye'de yaşamayı düşündüğünü söyleyen Sneijder'i de satmışın.

4- Hulk gelecek demişsin.

Şimdi söyle bana hangi açıklamana inanalım.

gel gitler yasıyor abısı bünyesınde hoşgörün

belkıde gectı karsıya nasıl makara yapıyorum diyor

Twitter'da yazan bir'i söyledi isim veremem. Tottenham istiyorMUS, tabiki resmi teklif yok ama bakip görecegiz.

Tottenham Forum'unda ismi geciyormus felan filan bir seyler yaziliyor iste

Biz de burada Messi yazıp dursak Messi'yi alacagımız anlamına mı gelir ? Sneijder totnım için hayal.

zaten suc Fatih Hocaya transfer yapanda, bana göre sifira yakin transfer bilgisi.

dany amrabat filan bide 2002 dn 2004 e yapilan kendi transferleri... hangi akil türk liginden yabanci defans alir yahu ?

Kanka

1- Robben'e %1000 bizde demiştin

2- Muslera 40m bitti yazmışın.

3- Artık Türkiye'de yaşamayı düşündüğünü söyleyen Sneijder'i de satmışın.

4- Hulk gelecek demişsin.

Şimdi söyle bana hangi açıklamana inanalım.

Robben'i ve Hulk'i istiyormusuz ! diye birisi yazdi bende pek fazla inanmadim ama dedim belki burada birileri bilir diye, Muslera 40 Milyon €'ya GiDER ! Gitmedi ama yani 40 Milyon'u getiren alir dedim gitti demedim

Sneijder büyük ihtimalle Tottenham'e gidecek baska bir sey söylemiyorum. Okumayi bilmeyenler var maalesef. Gitti baska büyük ihtimalle gidecek baska.

Dogru diyon da, Fenerin defans komple türk de oynayabiliyor, yani kaleci +4 defans ,etti 5 türk, orta saha+forveti yabancilarla doldurabilirler gerekirse.

Ayi

GG - Bekir - Egemen - HAK​

Türkiye ligi icin yeterli bu hirbolar

ona bakarsan bizde kurariz türk defansi ne var bunda.

kaleci dişinda

hamit---semi----gökhan zan----hakan balta.

yazinca kolay geliyor onlaarinki. onlarin defans daha iyi deme sakin. bence 2 defansin birbirinden farki yok​

:yenieek:

Ya ben hala o aciklamaya takildim. Onlar aslinda tam tersini demis olabilirmi?

Yazinin basinda spekülasyon diyorlar (uzun süredir bu 5 yabanci spekülasyonu var) ve sonunda bize gelen TFF den birsey yok diyorlar ve bu degisimi desteklememiz mümkün degildir diyorlar (planlamayi ona göre yaptiklarini dile getiriyorlar).

Kafam karisti yaziyi okuyunca.

6+0+4 kesin kural artık, spekülasyon yabancı sınırının artması/kaldırılması...

Kısaca biz planımızı yeni kurala göre yaptık, Alper'e bu kadar bonservis verdik yabancı kontenjanını arttıramazsınız diyorlar.

ona bakarsan bizde kurariz türk defansi ne var bunda.

kaleci dişinda

hamit---semi----gökhan zan----hakan balta.

yazinca kolay geliyor onlaarinki. onlarin defans daha iyi deme sakin. bence 2 defansin birbirinden farki yok​

:yenieek:

Iyi kapana kistirdin beni haa :asd:

Bu yabanci sinirlamasini destekleyenlerin allah belasini versin.

Robben'i ve Hulk'i istiyormusuz ! diye birisi yazdi bende pek fazla inanmadim ama dedim belki burada birileri bilir diye, Muslera 40 Milyon €'ya GiDER ! Gitmedi ama yani 40 Milyon'u getiren alir dedim gitti demedim

Sneijder büyük ihtimalle Tottenham'e gidecek baska bir sey söylemiyorum. Okumayi bilmeyenler var maalesef. Gitti baska büyük ihtimalle gidecek baska.

ImageThumbnail2.aspx

Ya şunu bi raporlasak tek başıma raporlayınca takmıyor modlar.

6+0+4 kesin kural artık, spekülasyon yabancı sınırının artması/kaldırılması...

Kısaca biz planımızı yeni kurala göre yaptık, Alper'e bu kadar bonservis verdik yabancı kontenjanını arttıramazsınız diyorlar.

çünkü yemiyor maçaları.

Baskan yabanci sinirlamasi icin calismamiz olacak diyordu. Umarim secim sonrasina birakilmamistir bu olay. Hemen calismalara baslanilmali.

Baskan yabanci sinirlamasi icin calismamiz olacak diyordu. Umarim secim sonrasina birakilmamistir bu olay. Hemen calismalara baslanilmali.

aynen kaldırılmalı sınırlama olmazssa yabancı oyuncu sayısı çoğaltılmalı ama diğer kulüplerin de desteğini almamız gerekiyor (fb hariç)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt