Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ezıklerın en büyük artısı kalecı ve defans bloğunu 1 yabancı ıle gecebılıyor olması

orta 1 desek forvetı 2 yapsalar

4 maksımum 5 yabancı ıle gecıyor 11 i

Nani denince irrite oluyorum, bu adam gelsin her şeyi yapmaya hazırım

nani muhabbeti sırf taraftarın heyecanını üst düzeyde tutmak için yapılan bı manıpılasyon olduğunu düsünüyorum

ispanyol basını diego lopezle ilgilendiğimizi yazmış böle bi saçma haber varmı ya ne yapalım lopezi.

bu herif futboldan gitmedigi sürece bu ülkede futbolda her zaman engeleme olur diye düsünüyorum...

BLHXXNBCAAAMT43.jpg:large

aynen kaldırılmalı sınırlama olmazssa yabancı oyuncu sayısı çoğaltılmalı ama diğer kulüplerin de desteğini almamız gerekiyor (fb hariç)

Besiktas, Fenerbahce gibi, bu sistem'i kesinlikle destekleyeceklerdir. Feda yillarina giren bir kulüp, ekonomi anlamda yerlerde olan bir kulüp icin bu sistem'i desteklemek cok büyük firsat. Cok basit. Besiktas fazla maliyetli yabanci oyuncular transfer edemiyor. Eger bu sistemin kaldirilmasini isterse Besiktas, biz gidip fazla maliyetli yabanci oyunculari alabiliriz. Ve bu aradaki fark'in acilma nedenidir. Besiktas acisindan haksiz rekabet olur ve biz prestij ve ekonomi anlamda gücleniriz (kaliteli yabancilar sayesinde sampiyon olarak ve sürekli CL oynayarak).

Bu yüzden Besiktas aradaki farkin acilmamasini düsünerek firsat mi frsat kafasiyla bu yabanci sinirlamasini sonuna kadar destekler. Tipki Fenerbahce'nin uyguladigi strateji gibi. Onlar da bizim prestij konusunda ilerde oldugumuzu biliyorlar ve aradaki farkin acildigini biliyorlar. Bu yüzden bu sistem'i destekleyerek bize vuracaklar, bunu 1 hafta önce yazdim, bknz resmi sitedeki aciklama.

Yani olan bize olacan, bizim yolumuz kesilecek. Cünkü Besiktas zaten yabanci oyuncu alamiyor (yüksek maliyetli). E Fener de sike olayindan sonra zaten dünya üzeri büyük darbe aldi.

Anadolu kulüpler zaten destekleyecek bu sistem'i. Nedeni de cok basit yine.

SIkIntI büyük !

Şahinali Terzi

Rizedeymiş...İzleyen varmı?

6+0 nedir? Allahsız Demirören. Yedekte neden tutamıyoruz ulan yabancı?

yok bana göre bjk de adali baskan olursa yabanci kalksin destekler, cünkü oda akilli biliyor yabanci iyi futbolcu türkden daha ucuz ve daha iyi.

Nerden bulcak öyle eh peh türk ü 5 milyon dan asaga ? hele fener öküz gibi 6-7 milyon veren gibi tkaim olursa

yabanci gider 1-2 milyona da bulursun iyi

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Saim altunterim kndi sitesinde paso bize salliyor. Bide galatasarayli sozde..

Aslolan Galatasaray'dır.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.

bize degilde Aysala takmis o kafasina :D severin onu. ogularida cok iyi insanlar. dogru ola bilirde yazdiklari . bilmiyorum bazen cididen . özel hayatimda da tanidigim icin belki yaniliyorum bu konuda. genelikle pek yalan haber yazmaz hata hic yazdiginida görmedim ama birisini kafasina takdigi zamanda belki abartili cekilde senaryolar üretiyor komple teoriler üretiyor :D

O degil de şu yabancı sınırlamasının ırkçılıktan farkı yok gözümde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt