Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

oha fenev su an ki dönem icin tahvil sahiplerine 9,42% faiz ödeyecekmis..

bir önceki dönem 2,27 ödemisler..

tahvil tutari 100 milyon TL

yüksek faiz orani gösteriyor ki, fenev'in durum hic icler acici degil :)

bende mi alsam :D

Ynt: Transfer Nöbeti

Bir kadro yapayim size caninizin sikintisi gecsin

Muslera. Hamit-semih-sedju-kolarov. Selcuk-gokhan. Burak - wesley- nani. Drogba

Seneye nasilsa 6 yabanci devam. E yakindada bu federasyon gidecegine gore sikeciler de ceza alacak. İki sene sonrasini bosvermek lazim. İki sene bizim federasyon icin cok uzun bir sure.

Ekleme: fatih hoca 4-2-3-1 e donecek kesinlikle. Drogbayi istasyon forvet olarak nanni ve buragi da kanat forvet oynatacaktir.

Bugün transferde bir gelişme oldu mu? Bütün gün piknikteydik yeni geldim.

Burak Yılmaz

Son 2 sezon 72 gol 19 asist

Son 3 sezon 95 gol 23 asist

Sen neyin kafasındasın ? hangi çağda yaşıyorsun ? Bunu söyleyecek kadar cahilmisin ?

Yaş 5 falan mı ? Bunu söylemek için beyninin içine beton dökmek gerekiyor.

Saçma saçma konuşma yaş 5 miymiş yok beton dökülmeliymiş..Herşey istatistik olsa futbol olmazdı.Vlemincx Drogbayla aynı zamanda geldi ama iki kat fazla gol attı o zaman vlemincx Drogbadan daha iyi mi iyeceksin beton beyin.Cenk bizde olsa yada trabzonda olsa herşey farklı olurdu bu benim görüşüm varmı ötesi. haa sadece Cenk de değil Mustafa pektemek de çok beğendiğim oyuncu ve Eğer Burağa 15 mio veriliyosa 5 e alıp bu kadar faydalanılmış bi oyuncuyu 15 e satmak bence mantıklı yerine de Pektemek biraz zor bjk de sonuçta ama 21 yaşındaki cenk alınabilir.Bunu diyorum ve arkasındayım..

nani kapa bildirilmiş kaldırılmış diyolar varmı aslı astarı?

kes lan troll sende hamsi gibisin ama hamsinin bir organı.

Yaşın kadar beyninde ufakmış genç arkadaş.Terbiye ve adap da bi o kadar eksik..Toplu linç girişimi demeokrasiye inanmayan farklı görüşlere faşistçe yaklaşan toplumların eylemidir ve o kalabalıkdan en sert tepkiyi en korkakları verir biliyomusun küçük klavye efesi..

alıntı yapma troll bozuntusu engelledim senin gibi belli iq seviyesini geçememiş insanlarla muhattap olmam.

Her lafa verecek bir cevabım var elbet. Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, Bir de söyleyene bakarım adam mı diye.

Hz.Mevlana

Cenk tosun, Muhammet Demir, Musataf Pektemek,serdar Gürler, Cihan Özkara, kaliteli genç golcüler bence...Ve alınmaları iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt