Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Malesef Buragin saha icinde yok olmasi cok kötü bi durum, Fatih Hoca da bunun farkinda ve hep diyor hele seneye 10km az kosmamali diye, ama Burak az kosmuyor, yanlis kosuyor. bazen 70 dakika geciyor ve saniyorum adam oynamiyor ve sonra cikip golünü atiyor, bu iyide, o 70 dakika bos yarmadigi kimsenin burda dogru dürüz gözüne nasil batmiyor ?

Yardimci olmali, saga kosmali, sola, Baros ondan az gol atiyordu zamaninda, ama bosluk aciyordu, defansi deli ediyordu, o yüzden kewell filan okadar gol atabiliyordu, bunlar cok önemli seyler, Drogba da öyle, yoksa o 35 gol atan forvet degil, defansi manyak eden ve hayvan gibi güclü bi forvet.

Yine söylüyorum, yoksa Bayern Mandzukici degil, Mario Gomezi oynatir di... Burak yasli degil, ögrenebilir, ama istemesi gerek, Trabzon da gibi top beklemek olmuyor burda malesef

alıntı yapma troll bozuntusu engelledim senin gibi belli iq seviyesini geçememiş insanlarla muhattap olmam.

Her lafa verecek bir cevabım var elbet. Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, Bir de söyleyene bakarım adam mı diye.

Hz.Mevlana

Vay küçük adam bi cevap bulamamış da Mevlana'dan cevap yazarmış...

alıntı yapmasana lan zeka sorunu da mı var insan olana bir kere denir.git ötede yuvarlan.:D

Yeğenimde biçok şey söyler ama ben onun lafıyla iş yapmam:)....

Burak yılmaz takımdan gönderilsin diyenler art niyetli bunun başka mantıklı bir açıklaması yok.

S.a millet

Selam arkadaşlar. Melo alınmazsa boşverelim Gökhan İnler'i elimizde Yekta var onu değerlendirelim. Defanstaki Chedjou Melo'nun eksiklerini(sertlik, kesici özellikler vs.) kapatır. Yekta-Selçuk ikilisinin yedeğine genç oyuncu alalım ve bu ikiliyle birlikte pişsin. Olmaz mı?

Burak yılmaz takımdan gönderilsin diyenler art niyetli bunun başka mantıklı bir açıklaması yok.

Burak Yılmaz'a ilk geldiğinde kimsenin pek bi inancı yoktu. Güven vermiyordu... Pozisyona girince kesin gol gelir düşüncesi yoktu ve bazı arkadaşlarda bu görüntü kaldı. Burak Yılmaz'ın yeri çok zor dolar ama 25 milyon falan civarında bir teklif gelirse bence satılmalı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt