Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

253f9d7bb0-7907.png

2013-2014 Sezonu kesin kadrodur. Kaynak ben.

Şu ana kadar gördüğüm en güzel kadro ama Arda olmaz boşuna kendimizi kandırmayalım. Hatta Gökhan İnler bile

Transfer Nöbeti

yalan haberdir..

tamam burak iyi forvet..

ama 25 milyon verecek bir "enayi" olacagini sanmiyorum :)

Bu sene değil belki ama seneyede aynı performansı gösterirse( özellikle şl'de) 30'dan aşşağıya gitmez bu adam. 2 senedir zaten lig'de gol kralı, bu senede şl'de 8 gol attı ve seneyede benzer performans yaşanırsa büyük kulüpler peşini bırakmaz.

Bu sene değil belki ama seneyede aynı performansı gösterirse( özellikle şl'de) 30'dan aşşağıya gitmez bu adam. 2 senedir zaten lig'de gol kralı, bu senede şl'de 8 gol attı ve seneyede benzer performans yaşanırsa büyük kulüpler peşini bırakmaz.

buragin eksigi ne biliyor musun..

acilen cok acilen top teknigini gelistirmesi lazim..

onun yerinde olsam drogba ve sneijder ile ekstra antrenman yaparim..

ayrica uzak mesafeden sut teknigimi gelistiririm

lewandowski hemen hemen burak ile ayni fiziki özelliklere sahip ama ne kadar klas forvet görüyorsun

burak "henüz" 27 yasinda..

2 sene icinde bu özelliklerini gelistirirse iste o zaman, chelsea, manu gib takimlarin radarina girebilir cok da basarili olur

herkes kadroya Gökhaninleri yazmış keşke alınsa ama hiçbir girişim bile yok duyduğumuz kadarıyla. gökhaninler hayal olarak kalacak sanırım

486887_505954356120506_1168505880_n.jpg

FACE'DE ŞU RESİM DOLAŞIYOR....ÇOK HEYECANLANMIŞTIM...

inler'i transfer edebilecek tek kisi var yeryüzünde.. :ayatollah:

1093cc51cf8962f25c8c361f3ebfb4b961246979.jpg

253f9d7bb0-7907.png

2013-2014 Kesin kadrodur kaynak ben.

Bu arada kadronun açıklaması.

Chedjou DMC pozisyonunda da oynayabilen oyun kurucu tarzda stoper Yani defanstan oyun kurarken Ched-İnler-Selçuk arasında bir iç üçgen var.

Eboue Sağ bekte kanata kadar ilerlediğinde Ched hafif sağ ön tarafı kapatacak. Burak içe yönelecek. Sneijder hafif sağa kayacak. Yani Selçuk-Eboue-Sneijder arasında bir iç üçgen var.

Sol kanatta Arda pres yapan ve içe doğru yönelebilen bir kanat oyuncusu, Jeremy Matheus da aynı şekilde Sol kendi korner çizgimizden rakip korner çizgizine kadar koşan çok diri bir futbolcu. Yani orada Arda-Sneijder-Jeremy üçgeni var.

Göbekten ataklarda İnler-Selçuk-Sneijder üçgeni var.

Örnek Sağ kanattan atak yaparken

e68fab50c2-7909.png

Seviyeli şekilde tartışalım eksikler yanlışlar olabilir. Bu arada musleranın adını yazmayı unuttum :)

Robben çok kaçırdı. Taraftarın gözünden düşmüştür. Zaten Guardiola'nın listesinde yok. Bize gelsin dimi :trollface:

şu robben in kaçırdıklarını görenler buraka sövmeye devam ederler mi acaba ?

Asıldık hemen :) Müstehaklar falan havada uçuşuyor :)) Merak etmeyin bende Üstünel'ciyim ama İnler'de iknadan çok para sorun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt