Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sevgili Emir Satonunda dediği gibi Yabancı sınırı 3.5.2yle delebiliriz başka türlü çok zor.Ardada İnlerde gelmez gibi en azından Arda bu sene gelmez İnleri bilmiyorum aslında 30 a Merdiven dayadı şöyle 3 versek senelik Cldede oynuyoruz Drogba-Sneijderde belki ama bilemiyorum en güzeli 3.5.2 olacak gibi.

resim feyk gibi duruyor bi psci baksın şunun altyapısına

angutların oyunu olabilir :lol:

eğer fenerliler yapıyorsa amaçsız bir şey zaten alıyoruz 2 gün geç görürüz :troll:

benim düsündügümde burak 4-2-3-1de 3lünün saginda sürpriz forvet olarak, trabzonda oldugu gibi

trabzonda oynasa da ben pek emin değilim vereceği katkıdan ne kadar iyi olsada ardanın vereceği katkıyı veremez tek forvet drogba da ligi götürmez kaliteli alternatif yok bence naniden daha önemli transfer

herkeste bir gökhan iner merakı var,bi iyiliği türk kontenjan,melo mu inler mi deseler kontenjan olmadan elbette melo,

içim açıyor beyler belki bu galatasarayımızın iyi günleri. ben provakatör değilim. ama başkanın seçim kararı ve fatih hocaya tavrı ve onun arkasında duranları silmesi beni çok korkutuyor. camia içi huzursuzluk çok fazla en iyi transfer istikrar. ne hoca ne burak ne de muslera gönderilmemeli

bulent tulun ne guzel isler bitiriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt