Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

peki saygi duyuyorum düsüncene ama yine de Nani daha yüksek ihtimal suan Arda'dan :happy0025:

Şuan öyle gibi görünüyor , haberlerde vs. öyle görüyoruz ancak Nani'yi de alırsak bu işin içinden çıkamayız ama çok takmamaya çalışıyorum , başımızda sonuçta İmparator Fatih Terim var :)

O her zaman işini bilir sadece yabancı oyuncu tercihlerini biraz daha ince eleyip sık dokursa daha iyi olacağını düşünüyorum :)

Objektif olalim, haksiz miyim ? Daha kac Mac oynayacak ? Birak Allah askina, Sneijder-Hayran'isin tamam ama okadar da degil.

Dostum biz Sneijder alındığında ''sabır lazım'' dedik. Kaç ay maç yapmamış adamın harikalar yaratmasını bekleyemezsin.

Sneijder mevkisinde dünyanın en iyi 5 oyuncusundan birisi yapmayın gözünüzü seviyim. Bir oyuncu 2 ayda Yekta'laştırılamaz yahu.

Sabredin biraz,Sneijder ula bu borumu ? 2 sene önce adını anarken önümüzü iliklediğimiz adam.

Ertan Süzgün ‏@ertansuzgun 2 dk

ÖNEMLİ: Az önce Emir Sarıgül'le konuştum. Bülent Tulun'un Chedjou'yla olan resmi gerçek. Diğer bir durum söz konusu değil. Sıkıntı yok.

Sol kanat felç.

Bu dizilişle sol kanattan atak falan yapamayız.

Dünya futbolunda 3lü defans diye bir şey kalmadı. Bekler hücuma katılırsa problem yok.

Sol Kanat felç lafına saygı duyarımda Size göre dünyada kanatsız düzende yoktu.4.3.1.2 de oynanmazdı ama oynadık başarılı olduk .İtalya ligini biraz takip çoğuı takım 3.4.3 3.5.2 tarzı oynuyorlar Juve örneği var adamlar çeyrek finale kaldı tamam orta saha elemanlarımız bir değil ama oynayan başarılı olanlar var.

Önümüzdeki sene en büyük transferimiz Wesley Sneijder olacak. O adamın takımda olduğu aklıma geldikçe ayrı bi rahatlayıp mutlu oluyorum. Hazır olmayan Sneijder bile ligi sıkıntıya soktu hazırı çakar geçer

Ekli dosyalar

• ImageUploadedByTapatalk 21369518380.838341.webp
    ImageUploadedByTapatalk 21369518380.838341.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 95

Dostum biz Sneijder alındığında ''sabır lazım'' dedik. Kaç ay maç yapmamış adamın harikalar yaratmasını bekleyemezsin.

Sneijder mevkisinde dünyanın en iyi 5 oyuncusundan birisi yapmayın gözünüzü seviyim. Bir oyuncu 2 ayda Yekta'laştırılamaz yahu.

Sabredin biraz,Sneijder ula bu borumu ? 2 sene önce adını anarken önümüzü iliklediğimiz adam.

Ya tamam simdi biz konussak ne yazar, bi taraftan haklisin ama sonucta bu Sneijder. Adaptasyon süreci olur elbette ama ben biraz süphelendim acikcasi.

Fatih hoca 3-5-2 oynatır ama tüm sezon boyunca değil bazı maçlarda.Misal 2003'teki 2-0 lık fener maçı ve bu seneki real maçı gibi.

sneijder fazla hafife almaya başlandı :) ilginç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt