Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bilemiyorum buna yorum getirmek zor geliyo şuan şimdi imkanları iyi kullanırlar umarım

Yani bu sene iyi imkanlar varken, gidip sacma sapan harcadik yazin Amrabata filan, Melo cok cok gec alindi. Kisin transferler riskli ama o riske degen transferlerdi, insallah bu yazin hersey kampa yetisir, türkiyede bi yönetim hic anlamadi, yaza yetismesi nekadar önemli oldugunu

Lewa da bayern'e gidecekmis..

Adamlar bundesliga da kim var kim yok topluyorlar..

En yakin rakibinin en iyi 2 oyuncusunu aldilar..

Seneye dortmund'un isi zor valla

Engin, aydın ,sabri ,yekta ,umut e.çolak, h.balta g.zan,çağlar hatta necati dönecek ve ceyhun kiralık dimi ? Sercan ? + Kaleciler 12 kişi saydım bu kadar yedek yerli ile şu kadroyu harmanlayamayıp bi kadro kuramıyorsak bunlar ne işe yarıyor arkadaşlar ? Yaramıyorsa aldıkları paralara yazık değil mi ikinci bi kadro çıkıyor neredeyse ??

Muslera

Şener(Salih) Semih Chedjou Kolarov(Coentrau)

İnler Selçuk

Nani - Sneijder - Arda (Frei)

Drogba(Burak)

Onur

Eboue Semih Chedjou Kolarov(Coentrau)

Melo(İnler) Selçuk

Nani - Sneijder -Arda(Frei)

Drogba(Burak)

Engin, aydın ,sabri ,yekta ,umut e.çolak, h.balta g.zan,çağlar hatta necati dönecek ve ceyhun kiralık dimi ? Sercan ? + Kaleciler 12 kişi saydım bu kadar yedek yerli ile şu kadroyu harmanlayamayıp bi kadro kuramıyorsak bunlar ne ile yarıyor arkadaşlar ? Yaramıyorda aldıkları paralara yazık değil mi ikinci bi kadro çıkıyor neredeyse ??

O anca antrenman sahasinda düz koşu esnasinda döner durur

geldiginden beri düz koşu yapiyor adam

nani gelirse ligdeki rotazlar belli-

muslera

sabri --- chedju ----- semih ---- carlinhos

inan ---- melo

frei ------ sneijder ------- nani

burac

yahud

muslera

hamid --- chedju ---- semih ---- balta

melo

inan ----- sneijder ------ nani

burac -- drogba

yahud

muslera

ebue ---- zan ---- semih ----- carlinhoz

inen --- melo --- sneijder

frei --- burac --- nani

VEYAHUD

eray

ebue ---- chedju ----- zan --- balt

inan --- melo

frei ----- sneijder --- nani

drogba

PLEZpick one

TSL için Zan-Semih bile idare eder bence seviye olarak. Ama sol bek çok önemli.Riera'dan her sene aynı performansı orada bekleyemeyiz, kaldı ki kendisi bekte beklentinin üzerine çıktı ama hucuma destek konusunda ne kadar verim verdiğide tartışılır. Oraya hucuma da çıkabilen (4-3-1-2 oynamaya devam edeceksek) ama aynı şekilde defansif özelliği de olan tecrübeli bir isim mutlaka gelmeli.

Carlinhos konusunda herkesin (yorumculardan) olumlu referansları var tıpkı Chedjou gibi ama çoğu kişi (taraftarlar) eminim ki maçını bile izlememiştir. Chedjou ve Carlinhos'un.

Yaptığın kadrolar iyi ama Frei zor hedef olur bizim için çünkü pek bırakma niyetinde değiller. Nani için de en az 11-12 Milyon Euro bonservis gözden çıkarmamız lazım ki kendisine gayet değer. Ama o paraya bek çıkmıyoruz transferlerde bonservis olarak.

Bence kurulabilecek en iyi kadro (maliyeti yüksekte olsa)

-----------------------Muslera------------------------------

-Eboue-------Semih--------------Chedjou------Carlinhos-----

---------Melo---------Inan-----------Inler-------------------

--------------------Sneijder---------------------------------

----------Drogba---------------Burak Yılmaz-----------------

gibi duruyor bizim için. Eğer 4-3-1-2 oynamaya devam edeceksek. Eğer etmeyeceksek o zaman maalesef tek forvetli Burak'lı bir sisteme dönülmeli.

Bu durumda da kanata çok iyi bir isim mutlaka şart.

Artık o Nani mi olur, Arda mı olur bilemem ama bulmamız ve almamız lazım.

Bana göre Nani Arda'dan çok daha iyi bir isim ama Arda'ya muhtacız Tüpçü ve uygulamaları yüzünden sanki.

-------------Muslera--------------

Eboue--Semih-----Chedjou--XXXXX

-------------Inler(Melo)-----------

-----Sneijder--------Selcuk-------

Nani-------------------------Arda

-----------Burak(Drogba)---------

6 yabancının 4 ünü defans ve kaleye kullanmak ne kadar mantıklı sizce.yada seneye yabancı sayısı 5 e düşerse 4 defans oyuncusunun yabancı olması?

yerli sağbek veya sol bek oynatmak zorundayız bence.

UEFA'yı kazandığımız dönem 4 yabancının 3'ü(Taffarel, Capone, Popescu) defans bölgesindendi:o Ülkede böyle bir düşünce hakim nedense. Ezbercilikten başka bir şey değil.

Melo'suz baslarsak iddia ediyorum kendisini cok arariz ve devre arasi transfer etmeye calisiriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt